tc666 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Jeszcze nie pokazywałem wiec i ja się pochwalę oto moje OOOO W planie (pewnie dalekim): - oklejenie folją zielony (militarny) mat - intercooler - wydech przelotowy 2,5" - modyfikacje do 300KM
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Trochę niżej ją żartujesz z tym militarnym kolorem? Co to Rosomaka rezasz?
duffy Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 a czemu nie, moim zdaniem fajny kolor, chodzi pewnie o taki jak na pewnym rs4
tc666 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 Z kolorem nie żartuje I faktycznie gdzieś na google rzucił mi sie w oczy i tak sie urodziło w głowie a realizacja to czas pokarze.
HaVoK Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 jak będzie gleba i dobre koło to kolor będzie pasował Bez gleby będzie wyglądać conajmniej dziwnie
Gattis Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 uuuu kolorek miodzio ale bardziej do avanta :gwizdanie: Może przy glebie bedzie
duffy Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 ten po prawej kolor miodzio w sedanie tez podobny chyba byl
tc666 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 Pomysł zaczerpnięty po zobaczeniu tych zdjęć.
Rekomendowane odpowiedzi