Opublikowano 16 Października 201114 l z przesyłką 160 przy wpłącie i ni chu taniej to juz drugi zakup wiec rabat musi byc
Opublikowano 17 Października 201114 l z przesyłką 160 przy wpłącie i ni chu taniej to juz drugi zakup wiec rabat musi byc 160zł i dwie tegoroczne marchewki gratis ( z możliwością wymiany na 2 buraki ale wtedy przesyłka + 6 zł bo do koperty ni uja )
Opublikowano 17 Października 201114 l Panowie ma ktoś dostęp do Gumowych ORI wycieraczek ? Kurde w ASO brak jak narazie
Opublikowano 17 Października 201114 l Autor Cuber a za którym razem cena była zła żeby jeszcze dawać rabat ??
Opublikowano 17 Października 201114 l Cuber a za którym razem cena była zła żeby jeszcze dawać rabat ?? :cool1: Panowie jest do sprzedania Audi A4 B8 2008 rok sedan 3,0 TDI Salon Polska ( zdjecia jutro ) , 70 tyś km przebiegu Oryginalnego , serwis ASO + komple felg z zimówkami nówkami do samochodu dorzycany jest autograf włascicela i zdjecie pamiatkowe Własciciel Franz Smuda jak by ktoś był zainteresowany to pw Cena 90 tyś zł
Opublikowano 17 Października 201114 l Cuber a za którym razem cena była zła żeby jeszcze dawać rabat ?? :cool1: Panowie jest do sprzedania Audi A4 B8 2008 rok sedan 3,0 TDI Salon Polska ( zdjecia jutro ) , 70 tyś km przebiegu Oryginalnego , serwis ASO + komple felg z zimówkami nówkami do samochodu dorzycany jest autograf włascicela i zdjecie pamiatkowe Własciciel Franz Smuda jak by ktoś był zainteresowany to pw Cena 90 tyś zł ja właśnie szukam takiego tylko pytanie manual czy automat
Opublikowano 17 Października 201114 l Dywniki w sumie mogę zakupic miałeś pod nosem http://motoallegro.pl/audi-a4-8k0-dywaniki-welurowe-nowe-oryginalne-i1850305338.html [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 12:40_________________________________________________i takie mam http://motoallegro.pl/audi-a4-8k0-dywaniki-welurowe-nowe-oryginalne-fv-i1852919398.html
Opublikowano 17 Października 201114 l Autor Cuber jak łykasz krakowskie to odblokuj mi ogłoszenie i usuń wpis Ten wóz to Franciszka Smudy czy ch uj wie jakiego Franza ??
Opublikowano 17 Października 201114 l Cuber jak łykasz krakowskie to odblokuj mi ogłoszenie i usuń wpis Ten wóz to Franciszka Smudy czy ch uj wie jakiego Franza ?? faktycznie jest to wóz Fanciszka Smudy To nie wysłałeś mi tych dywaników jeszcze ? kurde no , podjadę w takim razie do Waskiego jutro zobaczyc co on to ma
Opublikowano 17 Października 201114 l a ja juz myslalem, ze pilkarze nie mają w czym grac i ktoś sie musial poswiecic
Opublikowano 17 Października 201114 l Panowie ma ktoś dostęp do Gumowych ORI wycieraczek ? Kurde w ASO brak jak narazie Zamówiłem w tamtym tygodniu i jutro do odbioru, takze na szybko chyba nigdzie nie kupisz 250 komplet..