Opublikowano 22 Grudnia 201114 l U mnie aku cały czas miałem 100%, a dzisiaj rano po odpaleniu Poziom naładowania podczas jazdy rośnie co ok. 10min o 10%, to chyba nie jest źle stoisz w garażu czy na zwenątrz ?
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l U mnie aku cały czas miałem 100%, a dzisiaj rano po odpaleniu Poziom naładowania podczas jazdy rośnie co ok. 10min o 10%, to chyba nie jest źle stoisz w garażu czy na zwenątrz ? na zewnątrz
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l hmmm to i tak widze nie jest źle z naładowaniem AKU , ale z drugiej strony Ja przez ostatnie 2 tygodnie robiłem po 30 km dziennie , do firmy 15 km i z firmy do domu 15 km stad tez pewnie jest jak jest u mnie , wczoraj bylo 50 % i dziś rano tez pozostało 50 % , chyba na świeta będzie trzeba jakas trase zaliczyć aby podładował sie aku
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l proponuje do Świebodzina... :polew: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 10:37_________________________________________________Gabriel , moze wpadniesz dzis na spota do Kraka
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l wlasnie.... chcialbym... z tym, ze dzisiaj wyjezdzam na swieta. najwczesniej bede za rok dziekuje za pamiec,
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l wlasnie.... chcialbym... z tym, ze dzisiaj wyjezdzam na swieta. najwczesniej bede za rok dziekuje za pamiec, ehhh szkoda No to szerokosci i przyczepności
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l _Gabriel_ za rok czy w przyszłym roku ?? sie czepiasz Załatwił byśmi lepiej 3G kompletne pod choinkę za 2 tys
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l hmmm to i tak widze nie jest źle z naładowaniem AKU , ale z drugiej strony Ja przez ostatnie 2 tygodnie robiłem po 30 km dziennie , do firmy 15 km i z firmy do domu 15 km stad tez pewnie jest jak jest u mnie , wczoraj bylo 50 % i dziś rano tez pozostało 50 % , chyba na świeta będzie trzeba jakas trase zaliczyć aby podładował sie aku Ja robie 2 x 45km dziennie, czasem jeszcze jakaś trasa w weekend + niewiele po mieście, to akurat ładnie zdąży się podładować Zrób sobie "kółko" po małopolsce, to podładujesz go trochę
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l Zrób sobie "kółko" po małopolsce, to podładujesz go trochę pewnie zrobie w święta
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l Panowie, ktora ubezpieczalnia ma najlepsze stawki oc/ac dla audi b8 oraz dobry stosunek jakosci do ceny ?
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l Panowie, ktora ubezpieczalnia ma najlepsze stawki oc/ac dla audi b8 oraz dobry stosunek jakosci do ceny ? Napisz do OZIweels lub do sokol nh z krakowa, Oni maja agencje ubezpieczeniową i pogadaj, mysle ze zrobią Ci ciekawa oferte www.escaro.pl ps. Ja jestem w Generali 4,5 tys za pakiet ( wartosc B8 ok 95 tyś ) ale napewno w przyszłym roku zmieniam ubezpieczyciela
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l Panowie, ktora ubezpieczalnia ma najlepsze stawki oc/ac dla audi b8 oraz dobry stosunek jakosci do ceny ? Napisz do OZIweels lub do sokol nh z krakowa, Oni maja agencje ubezpieczeniową i pogadaj, mysle ze zrobią Ci ciekawa oferte www.escaro.pl ps. Ja jestem w Generali 4,5 tys za pakiet ( wartosc B8 ok 95 tyś ) ale napewno w przyszłym roku zmieniam ubezpieczyciela ja płaciłem w listopadzie 3tys za 84tys w Uniqa i zawsze tam wychodziło mi najmniej
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l http://moto.allegro.pl/zestaw-tarcz-zaciskow-audi-s4-8k0-tarcze-zaciski-i1997530806.html Co myślicie o cenie i stanie tego kompletu? Dla mnie to tarcze na świeże nie wygądają, klocków stan trudno ocenić.
Opublikowano 22 Grudnia 201114 l Chce zmienić amory na twardsze ale raczej oryginalne i mam pytanko czy ma ktoś może wiedzę o amortyzatorach przód/tył do a4 b8 2.0 tdi CAHA quattro. Chodzi o modele z amortyzatorami z zawiasem sportowym lub s-line. Na pewno są różnice w amorach między modelami silnikowymi lub ze względu na quattro? Jak to najprościej sprawdzić. Najlepiej jakby ktoś miał nr fabryczny pasujących do mojego ale od s-line lub sportowych. I czy są 2 rodzaje w s-line tak jak to było w b7?