Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jutro sprawdzę u siebie jak będzie.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie aku cały czas miałem 100%, a dzisiaj rano po odpaleniu

61954dd47a38cb6fmed.jpg

Poziom naładowania podczas jazdy rośnie co ok. 10min o 10%, to chyba nie jest źle :)

stoisz w garażu czy na zwenątrz ?

Opublikowano

U mnie aku cały czas miałem 100%, a dzisiaj rano po odpaleniu

61954dd47a38cb6fmed.jpg

Poziom naładowania podczas jazdy rośnie co ok. 10min o 10%, to chyba nie jest źle :)

stoisz w garażu czy na zwenątrz ?

na zewnątrz :(

Opublikowano

hmmm to i tak widze nie jest źle z naładowaniem AKU , ale z drugiej strony Ja przez ostatnie 2 tygodnie robiłem po 30 km dziennie , do firmy 15 km i z firmy do domu 15 km :cool1: stad tez pewnie jest jak jest u mnie , wczoraj bylo 50 % i dziś rano tez pozostało 50 % , chyba na świeta będzie trzeba jakas trase zaliczyć aby podładował sie aku :cool1:

Opublikowano

proponuje do Świebodzina... :)

Opublikowano

proponuje do Świebodzina... :)

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 10:37_________________________________________________Gabriel , moze wpadniesz dzis na spota do Kraka :kox:

Opublikowano

wlasnie.... chcialbym... z tym, ze dzisiaj wyjezdzam na swieta. najwczesniej bede za rok :)

dziekuje za pamiec,

Opublikowano

wlasnie.... chcialbym... z tym, ze dzisiaj wyjezdzam na swieta. najwczesniej bede za rok :)

dziekuje za pamiec,

ehhh szkoda :confused4:

No to szerokosci i przyczepności :wink4:

Opublikowano

dziekuJuje ;)

Opublikowano
  • Autor

_Gabriel_ za rok czy w przyszłym roku ?? :naughty::decayed:

Opublikowano

_Gabriel_ za rok czy w przyszłym roku ?? :naughty::decayed:

sie czepiasz :kox:

Załatwił byśmi lepiej 3G kompletne pod choinkę za 2 tys :decayed:

Opublikowano

hmmm to i tak widze nie jest źle z naładowaniem AKU , ale z drugiej strony Ja przez ostatnie 2 tygodnie robiłem po 30 km dziennie , do firmy 15 km i z firmy do domu 15 km :cool1: stad tez pewnie jest jak jest u mnie , wczoraj bylo 50 % i dziś rano tez pozostało 50 % , chyba na świeta będzie trzeba jakas trase zaliczyć aby podładował sie aku :cool1:

Ja robie 2 x 45km dziennie, czasem jeszcze jakaś trasa w weekend + niewiele po mieście, to akurat ładnie zdąży się podładować :good:

Zrób sobie "kółko" po małopolsce, to podładujesz go trochę :naughty:

Opublikowano

Zrób sobie "kółko" po małopolsce, to podładujesz go trochę :naughty:

pewnie zrobie w święta :wink4:

Opublikowano

Panowie, ktora ubezpieczalnia ma najlepsze stawki oc/ac dla audi b8 oraz dobry stosunek jakosci do ceny ?

Opublikowano

Panowie, ktora ubezpieczalnia ma najlepsze stawki oc/ac dla audi b8 oraz dobry stosunek jakosci do ceny ?

Napisz do OZIweels lub do sokol nh z krakowa, Oni maja agencje ubezpieczeniową i pogadaj, mysle ze zrobią Ci ciekawa oferte :)

www.escaro.pl

ps. Ja jestem w Generali 4,5 tys za pakiet ( wartosc B8 ok 95 tyś ) ale napewno w przyszłym roku zmieniam ubezpieczyciela

Opublikowano

Napisz do OZIweels lub do sokol nh z krakowa, Oni maja agencje ubezpieczeniową i pogadaj, mysle ze zrobią Ci ciekawa oferte :)

www.escaro.pl

ps. Ja jestem w Generali 4,5 tys za pakiet ( wartosc B8 ok 95 tyś ) ale napewno w przyszłym roku zmieniam ubezpieczyciela

ja płaciłem w listopadzie 3tys za 84tys w Uniqa i zawsze tam wychodziło mi najmniej

Opublikowano

Ja płacę pełny pakiet AC OC + Midi Assistance 1200zł (90tyś) w AXA :naughty:

Opublikowano

chyba nie jest za tani ten kpl. :mysli:

Opublikowano

Chce zmienić amory na twardsze ale raczej oryginalne i mam pytanko czy ma ktoś może wiedzę o amortyzatorach przód/tył do a4 b8 2.0 tdi CAHA quattro. Chodzi o modele z amortyzatorami z zawiasem sportowym lub s-line. Na pewno są różnice w amorach między modelami silnikowymi lub ze względu na quattro? Jak to najprościej sprawdzić. Najlepiej jakby ktoś miał nr fabryczny pasujących do mojego ale od s-line lub sportowych. I czy są 2 rodzaje w s-line tak jak to było w b7?