Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gregski

to jest kodowanie do czegos innego i to w Komforcie 46 :wink4:

Ta zmiana powoduje, że m.in. światła stopu będą szybko migać w przypadku awaryjnego hamowania :)

Tu masz kodowania w Module Centralnej Elektryki czyli 09 w sprawie LED itd. :)

http://www.audienthusiasts.com/VagComEXLight.html

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wrclaguna, przeedytowalem moj post, by byl bardziej czytelny.

poruszylem dwie sprawy:

1. przy awaryjnym hamowaniu miganie stopami lub kierunkami - tu pytam jak jest domyslnie w europie czyli w naszych autach

2. sciemnianie lub nie przednich LEDow przy wlaczonym kierunku - tu o nic nie pytam tylko dziele sie moja uwaga w temacie :wink4:

Opublikowano

poruszylem dwie sprawy:

1. przy awaryjnym hamowaniu miganie stopami lub kierunkami - tu pytam jak jest domyslnie w europie czyli w naszych autach

2. sciemnianie lub nie przednich LEDow przy wlaczonym kierunku - tu o nic nie pytam tylko dziele sie moja uwaga w temacie :wink4:

Wydaje mi się, że w europie i w moim przypadku USA miganie stopami lub kierunkami jest wylaczone

Opublikowano

Ale czym migales (migacze czy swiatla stop) i kiedy (przy ostrym hamowaniu czy po zaciagnieciu recznego)?

wow, caly czas poznaje swoje auto...

nie wiedzialem, ze FIS rowniez wyswietla poziom oleju..

dolewalem plyn do spryskiwacza i po wyswietlil sie poziom oleju..

pozniej dla testu otworzylem na chwile i zamknalem maske i wiecej sie stan oleju nie pokazal..

ciekawe, moze za krotko...

Opublikowano

Panowie takie pytanie:

Mając auto na gwarancji i "uruchamiając" vcds-em np test zegarów podczas uruchamiania lub doświetlanie zakrętów - łamiemy warunki gwarancji czy nie? możemy przez to ją stracić? Jest to jakoś do wykrycia np po dacie ostatniej modyfikacji sterownika?

Jak myślicie? [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 12:32_________________________________________________Miron podobają ci się takie biało czarne fotele? Powiem szczerze że mi tak średnio :confused4: - no ale oczywiście rzecz gustu , chyba że o model ci chodzi a nie o kolor :mysli:

Opublikowano

Koledzy - czym przyklejaliście listwy boczne zew. s-line ?

możecie coś konkretnego polecić ?

Opublikowano

witam,

ja podklejalem klejem do szyb boll (taki czarny) oraz tasma dwustronna

Opublikowano

Miron podobają ci się takie biało czarne fotele? Powiem szczerze że mi tak średnio :confused4: - no ale oczywiście rzecz gustu , chyba że o model ci chodzi a nie o kolor

powiem tak...............kolorek jak dla mnie jest OK - a tak naprawdę jest to sprawa drugoplanowa - fotele same w sobie mnie powalają[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 12:39_________________________________________________

witam,

ja podklejalem klejem do szyb boll (taki czarny) oraz tasma dwustronna

czyli i klej i taśma

Możecie zapodać jakiś link do kleju, który się sprawdził ?

Opublikowano

Miron podobają ci się takie biało czarne fotele? Powiem szczerze że mi tak średnio :confused4: - no ale oczywiście rzecz gustu , chyba że o model ci chodzi a nie o kolor

powiem tak...............kolorek jak dla mnie jest OK - a tak naprawdę jest to sprawa drugoplanowa - fotele same w sobie mnie powalają

no fotel sam w sobie jest :kox:

Opublikowano

czyli i klej i taśma

http://allegro.pl/boll-klej-do-szyb-samochodowych-szyby-samochodowej-i2094165865.html

jedna tubka w zupelnosci wystarcza na oba progi

Ja robilem tak, ze dawalem od wewnetrzej strony tasme(pasek od gory i pasek od dolu przez caly prog) i do srodka klej( "kupki" kleju co 5-10 cm)

poki co wytrzymuje nawet -25C :D

Opublikowano

czyli i klej i taśma

http://allegro.pl/boll-klej-do-szyb-samochodowych-szyby-samochodowej-i2094165865.html

jedna tubka w zupelnosci wystarcza na oba progi

Ja robilem tak, ze dawalem od wewnetrzej strony tasme(pasek od gory i pasek od dolu przez caly prog) i do srodka klej( "kupki" kleju co 5-10 cm)

poki co wytrzymuje nawet -25C :D

dzięki :good:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 12:54_________________________________________________rozumiem że zewnętrznie to czymś docisłeś i zostawiłeś na ileś godzin tak ?

Opublikowano

tak, docisnalem i zostawilem na noc... ale podobno 4h wystarcza :)

Opublikowano

poruszylem dwie sprawy:

Wydaje mi się, że w europie i w moim przypadku USA miganie stopami lub kierunkami jest wylaczone

u mnie przy awaryjnym hamowaniu właczyly sie automatycznie swiatla awaryjne czyli migacze z przodu i z tylu...

Opublikowano

To chyba musze sprawdzic, moze u mnie to tez jest aktywne :dontknow:

Opublikowano

u mnie też to jest aktywne.. przetestowałem latem..

Opublikowano

pany

takie pytanie

jak patrzycie na swoje wózki - to z biegiem czasu na pewno czegoś brakuje, czasami westchniecie pewnie, cholera, trzeba było to czy tamto zamówić i by było

pytanie jest takie: gdyby się dało cofnąć czas, co byście wrzucali do auta biorąc pod uwagę dzień dzisiejszy i doświadczenie?

co wg was się bardzo ale to bardzo przydaje

no, dawać, robimy listę rzeczy pod hasłem MUST HAVE

jadziem z koksem :decayed:

Opublikowano

ja mam auto używane.. ale gdybym ja konfigurował go to z pewnością wziąłbym jeszcze tylko klimę 3 strefową i fotele S-line z Alkantarą.. reszta jak dla mnie w środku wystarczy :decayed:

Opublikowano

Dla mnie sensem tego auta jest naped quattro z V6 3.0 tdi, siedzenia sportowe, swiatla xenon i audio bang olufsen.

Auto musi Bezpiecznie jezdzic, sprawnie pokonywac zakrety i dawac frajde z jazdy. Po subaru na razie jest ok. Przyjemny kompromis.