Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej. czy ktos w swojej Beósemce wgrywał VCDS-em doświetlanie zakrętów za pomocą tego kodowania:

[09- Cent Elect.]

[Coding - 07]

[Long Coding Helper]

Byte 4 Bit 0 z 0 na 1

mam taki mały problem ze przy właczonym kierunku mi sie zapala doswietlanie

od samego skrętu kołami nic sie nie dzieje

dodam ze światła przy tym są włączone....

Opublikowano
  • Autor

Cuber, WRC - w takim razie albo inne łożysko albo zwrotnica innej opcji nie ma... :whistling::eusathink:

Opublikowano
Cuber, WRC - w takim razie albo inne łożysko albo zwrotnica innej opcji nie ma... :whistling::eusathink:

...chyba ze David ma jakies podróby felg ale to trzeba z nim zweryfikować :eusathink:

Opublikowano

...chyba ze David ma jakies podróby felg ale to trzeba z nim zweryfikować :eusathink:

Nic mnie o tym nie wiadomo ;)

Tez podejrzewalbym inne lozysko albo cala zwrotnice, nic innego mi do glowy nie przychodzi..

Opublikowano

wiesz co Grzesiek... wg mnie nie ma co dywagowac.

Kupiles auto po dachowaniu i wymienili Ci zwrotnice na te z A3 i dlatego Ci fele nie wystaja :D:P

Opublikowano
wiesz co Grzesiek... wg mnie nie ma co dywagowac.

Kupiles auto po dachowaniu i wymienili Ci zwrotnice na te z A3 i dlatego Ci fele nie wystaja :D:P

:polew: trza to wyjasnic bo Cuber ma dylemat przed kupnem :naughty:

Moje 17 " zimowki nawet nie wystają przy ET 26 :kox:

Opublikowano
W ETCE widze ze łozyska sa te same ale zwrotnice sa nazwy COBAPRESS i KSM

Po czym poznać, które zwrotnice każdy z nas ma na aucie?

Opublikowano
W ETCE widze ze łozyska sa te same ale zwrotnice sa nazwy COBAPRESS i KSM

Po czym poznać, które zwrotnice każdy z nas ma na aucie?

Na zwrotnicy masz te napisy :thumbup1:

Opublikowano

lakiernik załatwiony :naughty:

Opublikowano

no trzeba wszystko w marcu ogarnąć :kox: Grzesiek, a czy osłona pod silnika u Ciebie była ta sama czy inna przy zderzaku S-line? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Tzn. co ? Zabiłeś go czy jak ?? :eusathink::kox:

Opublikowano
no trzeba wszystko w marcu ogarnąć :kox: Grzesiek, a czy osłona pod silnika u Ciebie była ta sama czy inna przy zderzaku S-line? :eusathink:

w B8 jest inna , ale tylko ta mniejsza która jest pierwsza, Gabriel sam przerabiał sobie tą obudowe

Opublikowano

prawie :decayed: pojechałem do znajomego i ten dał mi znacznie lepszą cenę. oczywiście wszystko lakierowane w komorze będzie :)

w B8 jest inna , ale tylko ta mniejsza która jest pierwsza, Gabriel sam przerabiał sobie tą obudowe

no to pewnie jeszcze będzie trzeba tą osłonę dokupić :wallbash:w sobotę i tak muszę podjechać do ASO osłonę termiczną pod jeden tłumik kupić

Opublikowano

czy ktos z Was podlaczal moze iphone do Audi Music Interface? Czy nie blokuje to przypadkiem jego funkcjonalnosci? czy jest niezauwazalne na ekranie i mozna obslugiwac fon?

bo widzialem jakies foty z ipodem classic i logo audi, mam nadzieje, ze nic takiego mi na ajfonie nie wyskoczy..

http://images.apple.com/pl/ipod/car-integration/manufacturers/audi/images/ipod_audi_30-pin_connector_20080513.jpg

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:52 ----------

i sam sobie odpowiem: bedzie ok.

Opublikowano

prawie :decayed: pojechałem do znajomego i ten dał mi znacznie lepszą cenę. oczywiście wszystko lakierowane w komorze będzie :)

no to pewnie jeszcze będzie trzeba tą osłonę dokupić :wallbash:w sobotę i tak muszę podjechać do ASO osłonę termiczną pod jeden tłumik kupić

A rzeczywiscie warto malowac w komorze? chcialbym poznac Wasza opinie.

Jedrku, jesli chodzi o osłone, o ktorej wspomina Cuber, to mozna ja delikatnie przyciąc - ta od S-line jest nieco krotsza, ale zapewniam Cie, ze ta roznice spokojnie sobie dotniesz a 150zl(bo chyba tyle kosztuje) zostaje w kieszeni.

Ja na poczatku wyciagnalem stara i zaczalem sie bawic, bo twierdzilem, ze jak zepsuje, to i tak bede musial kupic to oslone od S-line... po kilku minutach zabawy okazalo sie, ze przycialem ja idealnie :) ... także, na prawde sie da i polecam troszke sie pomeczyc... :)

Opublikowano

Jedrku, jesli chodzi o osłone, o ktorej wspomina Cuber, to mozna ja delikatnie przyciąc - ta od S-line jest nieco krotsza, ale zapewniam Cie, ze ta roznice spokojnie sobie dotniesz a 150zl(bo chyba tyle kosztuje) zostaje w kieszeni.

dziękuję bardzo za informację :thumbup1: w razie czego to poproszę znajomego żeby mi to dociął, wczoraj jak byłem u niego to składał 2 śliczne mercedesy: G-klasę 55AMG i takie coś:

mercedes-1.jpg

:kox: