Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdzies czytałem o róznicach :eusathink:

Czyli co D1S odpada?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie,

Wymieniał ktoś samodzielnie termostat w 3.0 tdi, idzie to zrobic samemu? w Aso za wymiane chcą 480 zeta.

Opublikowano

Ja u siebie miałem fabrycznie D3S Philipsa i takie też kupiłem nowe po tym jak mi serwis skasował, stary ten który ocalał jeszcze mam sprawny. Wymieniłem oba naraz bo podobno się wypalają z czasem zmieniają barwę.

Te nowe kupiłem na Alledrogo po 150 PLN/szt ale to było w styczniu 2011 hehe dwa lata temu. Do dziś świecą ładnie więc nie widzę celowości zakupu w ASO.

Gdyby ktoś chciał zakupić to użytkownik z Alledrogo: amt24_eu. Można zaufać sprawdzony :)

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ----------

No i odszukałem z ciekawości ZAROWKA BIXENON D3S PHILIPS AUDI A3 A4 A5 A6 Q5 Q7 (2904454500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena przez dwa lata się nie zmieniła :shock3:

Opublikowano
Ja u siebie miałem fabrycznie D3S Philipsa i takie też kupiłem nowe po tym jak mi serwis skasował, stary ten który ocalał jeszcze mam sprawny. Wymieniłem oba naraz bo podobno się wypalają z czasem zmieniają barwę.

Te nowe kupiłem na Alledrogo po 150 PLN/szt ale to było w styczniu 2011 hehe dwa lata temu. Do dziś świecą ładnie więc nie widzę celowości zakupu w ASO.

Gdyby ktoś chciał zakupić to użytkownik z Alledrogo: amt24_eu. Można zaufać sprawdzony :)

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ----------

No i odszukałem z ciekawości ZAROWKA BIXENON D3S PHILIPS AUDI A3 A4 A5 A6 Q5 Q7 (2904454500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena przez dwa lata się nie zmieniła :shock3:

Też już sprawdziłem dzięki za link bo wiadomo w opisie każdy pisze, że ma ori, ale jeszcze z ciekawości chciałbym wiedzieć czy te D1S też podejdą.

Opublikowano

kto zamieni na BeEmkę...:

Opublikowano
a moze ktos podac wymagania do takiego projektu? jak to ma byc zrobione technicznie / graficznie zeby mozna bylo fajną koszulke wyprodukowac, grafika mam wiec jakos by się ogarnęło, pozostałaby kwestia zlecenia produkcji

Dostałem taką odpowiedź:

program to bez rżónicy aby był graficzny i nie był to zwykły paint, format proponuje PNG, ale moze to też być foramt zapsiujacy tzw wartswy PSD(photoshop) albo corel:wink:

ale na drukarni przyjmą i JPG.

Więc wydaje mi się , że można coś działać w temacie im szybciej tym lepiej.

Opublikowano
Panowie,

Wymieniał ktoś samodzielnie termostat w 3.0 tdi, idzie to zrobic samemu? w Aso za wymiane chcą 480 zeta.

dobre pytanie... sam jestem ciekaw, niestety u mnie nic sie nie dzieje z termostatem. Daj znac, jak Ci sie uda cos wskorac w temacie termostatu w 3.0 TDI

Opublikowano

Moje były o stówe taniej :)

Opublikowano

Panowie i jak tam sprawa robił ktoś coś z tymi projektami na koszulkę bo trochę czas goni ja tam wymyśliłem dwie może trzy propozycje ale boję się pokazać bo żaden ze mnie grafik:embarrassed:

Opublikowano

Ani mnie nie denerwuj, przeglądam allegro dziennie parę razy pod tym kontem i lipa jakby mi ktoś załatwił w "normalnej" cenie to biorę z mety:wink:pod panoramę pełno a normalnych jak na lekarstwo:kwasny:

Opublikowano

Nic będę dalej szukał...

a wracając do tematu projektu na koszulki ja sobie chyba zamówię z takim wzorem:

rysunek3s.jpg

albo z takim:

rysunek12d.jpg

:naughty::naughty:

Opublikowano

Dlaczego avant??? Protestuje ;)

Opublikowano

Sysek, a masz od WRC copyright © ?:naughty:

Opublikowano
Sysek, a masz od WRC copyright © ?:naughty:

Pierwsze zdjęcie wziąłem z galerii B8 a drugie to moje auto:naughty:

---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

Jeśli chodzi o inne projekty to kolega arek776 miał coś zdziałać i podesłać, ja tak jak pisałem nie za bardzo ogarniam te programy podałem tylko moją propozycję :wink: