Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Panowie, Wymieniał ktoś samodzielnie termostat w 3.0 tdi, idzie to zrobic samemu? w Aso za wymiane chcą 480 zeta.
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Ja u siebie miałem fabrycznie D3S Philipsa i takie też kupiłem nowe po tym jak mi serwis skasował, stary ten który ocalał jeszcze mam sprawny. Wymieniłem oba naraz bo podobno się wypalają z czasem zmieniają barwę. Te nowe kupiłem na Alledrogo po 150 PLN/szt ale to było w styczniu 2011 hehe dwa lata temu. Do dziś świecą ładnie więc nie widzę celowości zakupu w ASO. Gdyby ktoś chciał zakupić to użytkownik z Alledrogo: amt24_eu. Można zaufać sprawdzony ---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- No i odszukałem z ciekawości ZAROWKA BIXENON D3S PHILIPS AUDI A3 A4 A5 A6 Q5 Q7 (2904454500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cena przez dwa lata się nie zmieniła
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Ja u siebie miałem fabrycznie D3S Philipsa i takie też kupiłem nowe po tym jak mi serwis skasował, stary ten który ocalał jeszcze mam sprawny. Wymieniłem oba naraz bo podobno się wypalają z czasem zmieniają barwę. Te nowe kupiłem na Alledrogo po 150 PLN/szt ale to było w styczniu 2011 hehe dwa lata temu. Do dziś świecą ładnie więc nie widzę celowości zakupu w ASO. Gdyby ktoś chciał zakupić to użytkownik z Alledrogo: amt24_eu. Można zaufać sprawdzony ---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- No i odszukałem z ciekawości ZAROWKA BIXENON D3S PHILIPS AUDI A3 A4 A5 A6 Q5 Q7 (2904454500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cena przez dwa lata się nie zmieniła Też już sprawdziłem dzięki za link bo wiadomo w opisie każdy pisze, że ma ori, ale jeszcze z ciekawości chciałbym wiedzieć czy te D1S też podejdą.
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Gdzies czytałem o róznicach Czyli co D1S odpada? Gdzies tu czytałem chyba Podróbki żarników/palników ksenonowych (D1S, D2S) - gdzie kupić oryginały?
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l a moze ktos podac wymagania do takiego projektu? jak to ma byc zrobione technicznie / graficznie zeby mozna bylo fajną koszulke wyprodukowac, grafika mam wiec jakos by się ogarnęło, pozostałaby kwestia zlecenia produkcji Dostałem taką odpowiedź: program to bez rżónicy aby był graficzny i nie był to zwykły paint, format proponuje PNG, ale moze to też być foramt zapsiujacy tzw wartswy PSD(photoshop) albo corel:wink: ale na drukarni przyjmą i JPG. Więc wydaje mi się , że można coś działać w temacie im szybciej tym lepiej.
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Panowie, Wymieniał ktoś samodzielnie termostat w 3.0 tdi, idzie to zrobic samemu? w Aso za wymiane chcą 480 zeta. dobre pytanie... sam jestem ciekaw, niestety u mnie nic sie nie dzieje z termostatem. Daj znac, jak Ci sie uda cos wskorac w temacie termostatu w 3.0 TDI
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Gdzies czytałem o róznicach Czyli co D1S odpada? Gdzies tu czytałem chyba Podróbki żarników/palników ksenonowych (D1S, D2S) - gdzie kupić oryginały? Ja kupowałem tu Osram D3S Xenarc | Żarówki 2 sztuki, świecą tak jak poprzednie Phillips:wink:
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Xenon D1S Philips Osram jak odróżnić oryginał od podróbki - YouTube
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Panowie i jak tam sprawa robił ktoś coś z tymi projektami na koszulkę bo trochę czas goni ja tam wymyśliłem dwie może trzy propozycje ale boję się pokazać bo żaden ze mnie grafik:embarrassed:
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Cos te podsufitki w cenie sa A4 2009- 8K0 KOMBI PODSUFITKA SŁUPKI CZARNA S-LINE (2956943903) - motoAllegro
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Cos te podsufitki w cenie sa A4 2009- 8K0 KOMBI PODSUFITKA SŁUPKI CZARNA S-LINE (2956943903) - motoAllegro Ani mnie nie denerwuj, przeglądam allegro dziennie parę razy pod tym kontem i lipa jakby mi ktoś załatwił w "normalnej" cenie to biorę z mety:wink:pod panoramę pełno a normalnych jak na lekarstwo:kwasny:
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Nic będę dalej szukał... a wracając do tematu projektu na koszulki ja sobie chyba zamówię z takim wzorem: albo z takim: :naughty:
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Sysek, a masz od WRC copyright © ? Pierwsze zdjęcie wziąłem z galerii B8 a drugie to moje auto:naughty: ---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Jeśli chodzi o inne projekty to kolega arek776 miał coś zdziałać i podesłać, ja tak jak pisałem nie za bardzo ogarniam te programy podałem tylko moją propozycję