Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l mam pytanko odnosnie akcji serwisowych niech mi ktos powie dzwonie do ASO podaje vin i wiem powiedza mi ale czy taka akcja obejete sa tylko samochody na gwarancji jak jest z tymi ktore juz nie maja gwarancji? tez wymieniaja za free? A ja miałem taki przypadek z akcją serwisową że była wymiana akumulatorów na nieco większe i umówiłem się że przy najbliższym przeglądzie mi to zrobią, minęło od jesieni do stycznia trochę czasu i jak sie pojawiłem w styczniu to usłyszałem że akcja się skończyła i nie przysługuje. Miałem strasznego wkurwa wtedy i stwierdziłem ze powinni mnie poinformować ze jest jakis okres a potem d*pa no ale nic się nie dało zrobić. Od tego czasu zmieniłem w na okresowe przeglądy ASO Audi na ASO VW, jest taniej i solidniej. Chociaż przykro czasem że tak trzeba . Czy ktos miał podobny przypadek żeby nie zdążyć na akcję serwisową ??
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Kto u siebie dokładał zapasowe koło? Właśnie zakupiłem i stary plastik (nakładka na akumulator) nie pasuje trzeba nową piankę i osłonę zakupić aby hulało?
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Akcje nie kończą sie tak ot :eusathink:trwaja nawet kilka lat Akumulator ori w końcu padł, ale mam jeszcze cały czas w garage, chyba przy najbliższej okazji się upomnę ponownie. Chociaż jak pamiętam to o akcji się dowiedziałem w październiku przy jakiejś tam wizycie a na wymianę pojechałem w styczniu i było już after birds.
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Kto u siebie dokładał zapasowe koło?Właśnie zakupiłem i stary plastik (nakładka na akumulator) nie pasuje trzeba nową piankę i osłonę zakupić aby hulało? Czy chodzi Ci o koło dojazdowe?
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Kto u siebie dokładał zapasowe koło?Właśnie zakupiłem i stary plastik (nakładka na akumulator) nie pasuje trzeba nową piankę i osłonę zakupić aby hulało? Czy chodzi Ci o koło dojazdowe? tak dojazdówka
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l potrzebuje szybka weryfikacje, co toza felga i czy do b8 podejdzie 8e007149(b lub 8)666
Opublikowano 24 Kwietnia 201313 l Hej Pany Właśnie stałem się posiadaczem A4B8 Czytam temat od początku jego rozwinięcia ciekawe żeczy sie juz dowiedziałem, ale napiszcie co z tymi akcjami serwisowymi Pozdrawiam
Opublikowano 24 Kwietnia 201313 l Zadzwoń do serwisu Audi, powiedz że chcesz się dowiedzieć czy są dla Twojego auta przewidziane jakieś akcje serwisowe, podaj numer VIN i się wszystkiego dowiesz.
Opublikowano 24 Kwietnia 201313 l Drodzy klubowicze, czy ktoś mógłby sprawdzić i podesłać całą historię serwisową auta z numerem WAUZZZ8K89A046624 , ofc nie za darmo . Niestety człowieka z tego forum z którego usług korzystałem dopadła redukcja etatów... kontakt na priv
Opublikowano 24 Kwietnia 201313 l Panowie i Panie, czy da radę do zwykłego Concerta założyć lcd od mmi? Ma lepszą rozdzielczość.
Opublikowano 25 Kwietnia 201313 l Panowie i Panie, czy da radę do zwykłego Concerta założyć lcd od mmi? Ma lepszą rozdzielczość. Nie da rady kiedyś specjalnie pytałem w jakiejs firmie co zakładają MMI
Opublikowano 25 Kwietnia 201313 l Panowie i Panie, czy da radę do zwykłego Concerta założyć lcd od mmi? Ma lepszą rozdzielczość. Nie da rady kiedyś specjalnie pytałem w jakiejs firmie co zakładają MMI To lipa, dzięki Grześ.
Opublikowano 25 Kwietnia 201313 l Panowie jak ogarnąć spolszczenie do MMi 3G bo chłop który mi robi pewne żeczy w aucie mówi że nie ma softu Macie jakiś patent? ---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- A i po odblokowaniu ukrytego menu nie pokazuje stanu naładowania akumulatora co trzeba zrobic żeby pokazywało?
Opublikowano 25 Kwietnia 201313 l nie ma softu oryginalnego ale "pany" już to ogarneli 2 lata temu w Polsce Ja zrobiłem sobie w Krakowie ponad rok temu spolszczenie i mapki do 3G:naughty:
Opublikowano 25 Kwietnia 201313 l Jarku, już dłużej niż 2 lata.. co najmniej od 2010 bo od wtedy mój ojciec ma spolszczone MMI 3G w Q7 ja mam od 2011 w A5