Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kto ma kabelek z okolic Katowic Krakowa chciałbym podłączyć swoją b8 i skasować błąd.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, 3G Low ma ekran 6,5 czy 7 cali?

Opublikowano

6,5 ponoć

Opublikowano

O ile dobrze kojarzę to Jarek ma 3G Low i chyba 7"

Opublikowano
Panowie dajcie po darmoszce:grin: nr FIS kolor. Jakie nr są z kolorem? I kto to założy? Oprócz ASO:decayed:

Montaż jest prościzna, ale musisz zdjąć ochronę komponentu i to Ci tylko w ASO zrobią, muszą się połączyć z serwerem w niemcowni. Ale jak będzie trefny to nie zadziała, serwer nie przepuści a przy okazji poleci info na policję. Przy ochronie komponentu w ASO kserują Twoje dokumenty, więc jak co to mają Cie.

Ostatnio byłem świadkiem jak zmieniarka CD nie przeszła, ciekawe jak się skończy ale powiedzieli że za 2-3 tygodnie się panowie operacyjni zgłoszą :) Tak więc lepiej zakupić z pewnego źródła, bo możesz stracić kasę za licznik, usługę w ASO pozostanie tłumaczenie i jeszcze licznik zabiorą heh

---------- Post dopisany at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------

Nie miałem z nimi żadnych problemów. Na bieżąco ma MIRON to może wam tak samo potwierdzić że jakość dobra:wink:

A możesz zdradzić od jakiego sprzedawcy miałeś, bo ja mam w okolicy u siebie takiego dostawce, twierdzi że on ma te lepsze bo tamte te gorsze to kicha a on ma lepsze he. Bądź tu mądry, każdy mówi że ma lepsze, da się to jakoś rozkminić ...

Kusi mnie taka nowa felga, ładna niepodrapana i nówka ale ori 19 to masakra cena. Więc te zamienniki to jest jakaś alternatywa.

Opublikowano

Tak, 6,5" rozdzielczość taka sama jak w 2G...

iPad Tapatalk HD

Opublikowano
Panowie dajcie po darmoszce:grin: nr FIS kolor. Jakie nr są z kolorem? I kto to założy? Oprócz ASO:decayed:

Montaż jest prościzna, ale musisz zdjąć ochronę komponentu i to Ci tylko w ASO zrobią, muszą się połączyć z serwerem w niemcowni. Ale jak będzie trefny to nie zadziała, serwer nie przepuści a przy okazji poleci info na policję. Przy ochronie komponentu w ASO kserują Twoje dokumenty, więc jak co to mają Cie.

Ostatnio byłem świadkiem jak zmieniarka CD nie przeszła, ciekawe jak się skończy ale powiedzieli że za 2-3 tygodnie się panowie operacyjni zgłoszą :) Tak więc lepiej zakupić z pewnego źródła, bo możesz stracić kasę za licznik, usługę w ASO pozostanie tłumaczenie i jeszcze licznik zabiorą heh

---------- Post dopisany at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------

Nie miałem z nimi żadnych problemów. Na bieżąco ma MIRON to może wam tak samo potwierdzić że jakość dobra:wink:

A możesz zdradzić od jakiego sprzedawcy miałeś, bo ja mam w okolicy u siebie takiego dostawce, twierdzi że on ma te lepsze bo tamte te gorsze to kicha a on ma lepsze he. Bądź tu mądry, każdy mówi że ma lepsze, da się to jakoś rozkminić ...

Kusi mnie taka nowa felga, ładna niepodrapana i nówka ale ori 19 to masakra cena. Więc te zamienniki to jest jakaś alternatywa.

Napisz mi jutro PW to odszukam ci dokładny link na Mailu:wink:

Opublikowano

Tłumik nr.2 i 3 jest do CR.3.0 ,wymieniasz sama dokładke ( w dziale warsztat masz opisane co i jak)

Opublikowano

Panowie,

mam prośbę. Odebrałem auto po naprawie w ASO i dwie rzeczy, które mnie zastanawiają:

- wklejka na drzwiach kierowcy o ciśnieniach w oponach - po wymianie drzwi jej nie ma (logiczne), serwis twierdzi, że naklejka nie do zamówienia, tylko fabryka to przykleja - Etka faktycznie pokazuje, że brak nr katalogowego - czy jest do dostania w ogóle?

- czy ktoś, kto posiada sedana może pstryknąć zdjęcie tak, żeby widoczne było od góry dodatkowe światło stop - przez szybę. Musieli demontować tylną szybę i teraz jakby wszystko było na wierzchu - nie ma od strony "góry" czegoś co by całość (ledy itp) zakrywała, wszystko jest na wierchu. A wcześniej wydawało mi się, że było to zakryte. Na necie nie mogę znaleźć zdjęcia, żeby było to widoczne.

Dzięki za pomoc. W poniedziałek jadę, aby to zareklamować ale muszę być pewien, że tak właśnie jest.

Opublikowano

Czy ktoś napisze jakie nr seryjne są z kolorowym fisem?

Opublikowano

coś się rusza w temacie: http://a4-klub.pl/wnetrze-99/nagrzewnica-3-strefowa-264283/#post3379596 :naughty:

Czy poduchy kierownicy (te okrągłe) są wszystkie plug and play?

Chodzi mi o to; czy jak kupię airbag od A1, A3, A6, A7, A8 - te trójramienne to podejdą bez błędów do kiery poliftowej? Czy szukać tylko 8K0?

Opublikowano

:hi: Panowie potrzebuje taki myk strzelić, jak ktos zna dobrze jakiegoś sprzedawce z Audi :naughty:

Mianowicie, potrzebowałbym zeby ktos na moje dane zakupił lampe, skserował FV i oddał lampe :kwasny:

U nas bida w serwisie w koszalinie, stanow nie maja i ciezko sie dogadac

Oczywiscie płace dobrze za ten myk :hi:

Opublikowano
:hi: Panowie potrzebuje taki myk strzelić, jak ktos zna dobrze jakiegoś sprzedawce z Audi :naughty:

Mianowicie, potrzebowałbym zeby ktos na moje dane zakupił lampe, skserował FV i oddał lampe :kwasny:

Ręcę opadają :(

Opublikowano

Włoż do kieszeni

Opublikowano

Włoż do kieszeni

Znajdź Ty sobie inne miejse do swoich przekrętów!

Opublikowano

Włoż do kieszeni

Znajdź Ty sobie inne miejse do swoich przekrętów!

:facepalm:

co to przestępstwo ze człowiek chce zaoszczedzic?

leca w kulki z podróbami.... miałem dobre chce miec zwrocone za dobre, a co z tym zrobie moja sprawa ...

zreszta włąśnie odebrałem mail ze w tej wlasnie firmie nie trzeba miec fv zrodłowej..

kazdy ma prawo komentowac i sie udzielac, ale ja uwazam ze jesli miałeś cos dobrego, ktoś Tobie wjechał to powinienes dostac wartosc czesci ori , a co z tym zrobisz (bixa:kox:) czy lampki choinkowe to twoja rzecz.

A napewno wporzadku jest to, ze wciskaja nam lampy firmy(tyc) ktore swiecą jak chca, i na to juz fv nie chca:facepalm:

Opublikowano

Panowie, w sobotę był u mnie kolega swoim B8. chciał żebym mu zakodował m.in. doświetlanie zakrętów i.. VCDS nie widział tej opcji, tak samo jak kiedyś w tamtym Q5. czy to wina kabla czy może jakiegoś modułu w aucie? przymierzam się do zakupu jakiegoś lepszego kabla bo mój jest za słaby na Q7 żeby się z nim połączyć :facepalm:

Opublikowano
Panowie, w sobotę był u mnie kolega swoim B8. chciał żebym mu zakodował m.in. doświetlanie zakrętów i.. VCDS nie widział tej opcji, tak samo jak kiedyś w tamtym Q5. czy to wina kabla czy może jakiegoś modułu w aucie? przymierzam się do zakupu jakiegoś lepszego kabla bo mój jest za słaby na Q7 żeby się z nim połączyć :facepalm:

a jaki masz teraz kabel i jaka wersje VCDS'a??