Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l dziś przyszedł VCDS 12.10.3 trzeba się będzie pobawić ty jedruś będziemy musieli się umówić na testy czy ogarnia mojego polifta - czy są podpowiedzi ...
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l Marcin, Czajna, 26$ jak dobrze pamiętam Dzięki! Daj znać, jak potestujesz, czy warto się przesiadać. Może też się skuszę.
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l Hmmm, po środku między lewą a prawą częścią siedziska plastikowa osłonka, trzeba ją rozchylić na boki i unieś do góry, albo zerwą się zaczepy, w razie czego w ASO około dychu . Pod spodem jeden wkręt TORX, wykręcasz zdejmujesz pokrywkę metalową blokująca trzpienie przed wyhaczeniem z mocowań. Teraz wewnętrzne strony można już unosić ku górze. Trzeba pojedynczo unieść ku górze i przesunąć do środka auta ( od strony zewnętrznej czyli przy błotnikach są otwory a w nie jest wsunięty taki bolec z zatoczeniem, trzeba go po prostu wyciągnąć. Trochę niekiedy to ciężko siedzi i trzeba ruszać bujać i przekręcać kanapą jednocześnie odciągając od drzwi, powinno w końcu odpuścić. Od cała filozofia No ale może ma ktos jakiś lepszy patent, bo za kazdym razem jak wyjmowałem to miałem wku..a, siedzi w tej dziurze przy błotniku i nie chce odpuścić dzięki mumen popróbuję ale pewnie u mnie będzie chyba inaczej bo ja mam dzielone oparcie ale siedzisko nie jest dzielone Wydaje mi się, że powinno być tak samo, przecież w A4 też oparcie jest dzielone a kanapa nie Dokładnie, siedzisko to już tam pikuś, tylko w przedniej części dwa zatrzaski, trzeba ostro szarpnąć i wyskoczy. Co prawda u mnie za pierwszym razem wyłamało się gniazdo, ale w ASO chyba 5 zeta :)/ Jak założysz nowe to i tak przy następnym wyjeciu się rozpieprzy, niestety taki patent
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l dziś przyszedł VCDS 12.10.3 trzeba się będzie pobawić ty jedruś będziemy musieli się umówić na testy czy ogarnia mojego polifta - czy są podpowiedzi ... zależy mi żeby Q7 ogarnął bo 10.6.0 nie dawał rady
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l Jendrex, nie wiem czy się nie zawiedziesz bo u mnie ten vcds owszem działa, ale nie chce nic zakodowac
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l mam nadzieję, że będzie kodować.. bo jak nie to się delikatnie mówiąc wkurzę..
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l mam nadzieję, że będzie kodować.. bo jak nie to się delikatnie mówiąc wkurzę.. Oj tam, nauczysz się chińskiego i wygarniesz żółtym braciom.
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l Wystarczy angieski:), gadałem ze skosnookim,mówił że w wielu autach kodowanie nie działa. Pracują nad poprawą softu.
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l Wystarczy angieski:), gadałem ze skosnookim,mówił że w wielu autach kodowanie nie działa. Pracują nad poprawą softu. Myślałem, że soft jest Rosstecha a oni tylko klonują interfejsy.
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Jendrex, nie wiem czy się nie zawiedziesz bo u mnie ten vcds owszem działa, ale nie chce nic zakodowac Ja mam 12.10.7 i śmiga aż miło, z tym, że na oryginalnym kabelku:wink: poprzednia wersja 12.10.3 też działała bez zarzutu
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Panowie, rzuci ktos okiem do elsy czy przy wymianie dolnych sworzni wahacza jakis trick jest czy raczej standardowa operacja? Odpiac gore, dol, sciagacz i po klopocie?
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l standardowa ... prasa i jedziesz Chlopaki sie w godzinke uwineli, cisza.
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Panowie kto ostatnio zmieniał Turbinkę z CAGA na CAHA ? ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- Jeśli mam gumową częśś dolotową to CAHA pasuje P&P ? WRC mi mówił ze ktoś ostatnio to przerabiał i chcę sie upewnić
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Jest różnica w starszych CR tłumik turbiny jest metalowy (u mnie taki był auto 2008r) W nowszych Cr jest plastykowy , jeśli turbo z Caga i z Caha masz z plastykowym tłumikiem wszystko P&P jedynie wymien oring na nowy Jest na forum ten temat łącznie z foto ,tylko coś nie mogę go namierzyć
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Panowie ,a myslal ktos moze o wyrezaniu szyberdachu w B8 ,czy to moze zbyt ciezka sprawa ?
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Autor Jeden próbuje pomóc i wrzuca linka, a drugi nieładnie zarobić. Co poradzisz... A trzeci nie ma pojęcia ale pieprzy żeby pieprzyć... Audi A4 08- kratka bagażnika kombi (3484944385) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Panowie czy Klimatronik 2 strefowy odpali w aucie z jedną strefą? Oczywiście tak że będzie działać tylko jako jedno strefowy?
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Dosłownie 5 minut temu zapytałem o to w innym dziale, i Bogdan pisze ze da rade, tylko jakieś z 12 scie błędów, no i chyba Cp to zdjac by sie zdało;)