Opublikowano 13 Września 201312 l Pomarańczowe kropki są na nich, kolor sprezyn czarny.. Ile kropek jest ?
Opublikowano 13 Września 201312 l Pomarańczowe kropki są na nich, kolor sprezyn czarny.. Ile kropek jest ? Trzy pomaranczowe jedna różowa, tutaj foto ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Opublikowano 13 Września 201312 l Sprezyny zawsze dobiera sie do klasy wagowej W sumie jest to samo co w poprzednich modelach ale mozna poczytać o co kaman ===> http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/all-b6-b7-obnizenie-zawieszenia-sprezynami-dobierac-zakres-mas-osi-136448/index25.html
Opublikowano 13 Września 201312 l Sprawność amorków na stacji diagnostycznej można sobie wsadzić wiesz gdzie:P na 1BA bym nie założył. 1BE i 1BV tak To jakie amorki trzeba włożyć bo obniżenia w B8? Jaka firma zamienić s-line?
Opublikowano 13 Września 201312 l Sprezyny zawsze dobiera sie do klasy wagowej W sumie jest to samo co w poprzednich modelach ale mozna poczytać o co kaman ===> http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/all-b6-b7-obnizenie-zawieszenia-sprezynami-dobierac-zakres-mas-osi-136448/index25.html Właśnie skonczyłem, stare wrociły na auto. chyba zamowie eibach pro kit -30mm...
Opublikowano 13 Września 201312 l Grzesiu możesz podać jakie głośniki masz zamontowane w przednich drzwiach bo słyszałem gdzieś że masz jakieś DLS ale nie wiem który model a właśnie szukam czegoś dla siebie:wink:
Opublikowano 13 Września 201312 l Tyle jest innych marek mi akurat te kumpel polecił DLS Jakos tam grają
Opublikowano 13 Września 201312 l Wiem, że jest dużo marek i dlatego chciałem coś sprawdzonego przez naszego VIP-a:naughty:
Opublikowano 13 Września 201312 l DLS r6a ewentualnie Morele. Hertz też dobre ale mają ostrą górę DLS gra fajnie przy tym ma dobre pierdolnięcie ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Jaki numer ma wiązka przedniego PDC
Opublikowano 13 Września 201312 l Zależy jaka półka cenowa. Ja też własnie jestem na etapie konfiguracji czegoś dobrego. Kiedyś bardzo sobie ceniłem Focala ( modele takie jak Polyglass, czy Polykewlar ), podobno jednak przenieśli fabryki do Chin i strasznie się popsuło, no ale może to mit. Aktualnie mam na celowniku i chyba się zdecyduję na Audio Gladen RS165, sporo dobrych opinii, solidna dobra konstrukcja, mają 3 ohm więc nie duże obciążenie dla fabrycznego wzmaka, Fajny zestawik dwudrożny z porządną regulowaną zwrotnicą. Firma też ma w swojej ofercie dedykowane typowo do A4 B8, model bodajże One 165 Audi A4 - RS. Różnią się tym od RS 165 że tweeter jest w kształcie fabrycznego z Audi, wciskasz przekręcasz i pasuje, no i w zestawie dodają dystanse do drzwi. Generalnie różnica 100 zł więc może warto dorzucić. No ale chętnie skorzystam z porady kolegów może ktoś ma przetestowane jakiś dobry zestaw ... Przy okazji ... może ktoś podać nr kratki głośnika wysokotonowego przy lusterku, ale bez asystenta pasa i nie bang, zwykła blenda czarna byle by miała otworki.
Opublikowano 13 Września 201312 l Ja bym brał DLSa tani dobry i na prawdę fajnie gra. Schodzi mega nisko. Swego czasu tym handlowałem i miałem też u siebie w aucie. Do 1000zł to był najlepszy wybór
Opublikowano 13 Września 201312 l Cena taka sama jak Audio Gladen, impedancja 4 ohm ale i tak niezła dynamika 94 dB. Hmmm,ciekawe trzeba przemyśleć sprawę
Opublikowano 13 Września 201312 l Audio System Gladen RS 165 3Ohm Premium Wrocław (3536189296) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 13 Września 201312 l Bierz DLSy będziesz zadowolony jedynie co można zrobić to jeszcze sprzedać te tweetery i wziąć z modelu wyżej oznaczenie chyba T1 jeżeli dobrze pamiętam.
Opublikowano 13 Września 201312 l Martwi mnie tylko impedancja, fabryczne mają 3 ohm, planuję zostawić oryginalny wzmak. To jak by nie kombinować 1/4 prądu mniej na głośniku.
Opublikowano 13 Września 201312 l Panowie to dobry wybór? SPRĘŻYNY SPORTOWE EIBACH PRO-KIT AUDI A4 B8 (3523603343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.