Opublikowano 12 Września 201312 l alvaro kiedyś pisał, że miał problem żeby wsadzić wydech do E-klasy kombi.. a porównaj sobie B8 Avant i E-klasę kombi mój wydech jechał w transporterze t4 w taki sposób:
Opublikowano 12 Września 201312 l No to chyba trzeba będzie założyć bagażnik na dach jutro i pasami to jakoś przymocować
Opublikowano 12 Września 201312 l Doradzicie teraz Panowie co kupić, bo s-line uzywki to jak igła w stogu siana, nie chce mega sztywnej i duzego obniżenia, taki s-line byłby super, jest coś zastępczego?
Opublikowano 12 Września 201312 l Doradzicie teraz Panowie co kupić, bo s-line uzywki to jak igła w stogu siana, nie chce mega sztywnej i duzego obniżenia, taki s-line byłby super, jest coś zastępczego? Moze eibach pro kit?
Opublikowano 12 Września 201312 l a powiedzcie mi jak teraz mam 1BE s-line to można na to założyć same sprężyny H&R tak żeby to miało ręce i nogi ? i żeby amory nie cierpiały ?
Opublikowano 12 Września 201312 l a powiedzcie mi jak teraz mam 1BE s-line to można na to założyć same sprężyny H&R tak żeby to miało ręce i nogi ? i żeby amory nie cierpiały ? Nie chcesz sprzedać Mógłby kroś spojrzeć w Etke, jakie są numery dla 1be 3.0Tdi a 1be 2.0Tdi ?
Opublikowano 12 Września 201312 l a powiedzcie mi jak teraz mam 1BE s-line to można na to założyć same sprężyny H&R tak żeby to miało ręce i nogi ? i żeby amory nie cierpiały ? Nie chcesz sprzedać Mógłby kroś spojrzeć w Etke, jakie są numery dla 1be 3.0Tdi a 1be 2.0Tdi ? Tutaj różnicy raczej nie będzie
Opublikowano 12 Września 201312 l No jak nie bedzie, kupiłem 1BE od kolegi z forum, złożyłem do siebie i auto stoi jakby miało wystartować w kosmos... Może ktos to sprawdzic please:eusathink:
Opublikowano 12 Września 201312 l Pany włożę do avanta b8 wydech od 3.0tdi ? ktoś już może przewoził takie cuś ? Jak od A4 albo od A5 to włożysz, ja mam u siebie w sedanie od A5 3.0, pasuje bez problemu. Avant się nie różni od sedana jeśli chodzi o wydech. Chodziło mu o transport
Opublikowano 12 Września 201312 l Mi kumpel dostawczakiem przywoził, szerokie to jak cholera, bez cięcia to i na dach będzie kiepsko. Najlepiej gdzieś komuś zlecić, giełda towarów i ktoś za 5 dyszek podrzuci wracając z trasy.
Opublikowano 13 Września 201312 l No jak nie bedzie, kupiłem 1BE od kolegi z forum, złożyłem do siebie i auto stoi jakby miało wystartować w kosmos...Może ktos to sprawdzic please:eusathink: Kolego ja mam u siebie założone sprezyny eibach pro kit - 30mm na ori amorkach normalnych. Jeżdżę juz pól roku tak. 5 dni temu amorki s przodu miały sprawność 72 % a pewnie jeżdżą od nowością tj od 2009 roku. Zakładaj eibach będziesz zadowolony.
Opublikowano 13 Września 201312 l Sprawność amorków na stacji diagnostycznej można sobie wsadzić wiesz gdzie:P na 1BA bym nie założył. 1BE i 1BV tak
Opublikowano 13 Września 201312 l No jak nie bedzie, kupiłem 1BE od kolegi z forum, złożyłem do siebie i auto stoi jakby miało wystartować w kosmos...Może ktos to sprawdzic please:eusathink: Podaj kolor na spezynach