Opublikowano 9 Września 201312 l Dzień dobry Państwu. Mam takie szybkie pytanko: czy naklepka S - line na błotniku jest zamocowana poziomo (mam na myśli idealnie poziomo)? To niby oczywiste, ale nie wiem czy, do końca dobrze, bedzie się komponowało z przetłoczeniami auta.
Opublikowano 9 Września 201312 l Nie wiem na 100% .......ale 8K0 863 278 G XBA to wg. mnie to z czerwonym oringiem jest . Fajną ETKE znalazlem Audi Volkswagen Skoda Seat Ersatzteile Parts (Teilekatalog 2013), Parts Catalog, ETKA Teile Online
Opublikowano 9 Września 201312 l hmmm to wobec tego bez czerwonego oringu to jaki numer ? 8K0 863 278 A to bedzie standard 8K0 863 278 H to chyba gałka gładka skóra S-line 8K0 863 278 G to chyba pikowana S-line 8K0 863 278 L ? to nie bedzie własnie z czerwonym orgingiem ? ---------- Post dopisany at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- XBA to chyba przeszycie srerbne http://imageshack.us/a/img826/3226/img2444rz.jpg
Opublikowano 9 Września 201312 l no własnie 6Q6 nie wiem co to jest ale wedle fotki którą znalazłem na audizine to 8K0 863 278G XBA to jest gałaka S-line pikowana skóra z mieszkiem w przesyciu srerbnym bez czerwonego oringu
Opublikowano 9 Września 201312 l Mam takie pytanko, chciał bym dołożyć jeden przycisk na pasku pod radiem, póki co mam tylko jeden od wyłączania ESP, reszta tego paska to cała duża zaślepka a przycisk ma wejść po prawej stronie. Czy tą zaślepkę się wstawia inną krótszą o ten jeden przycisk czy jak to jest ? Czy może przy zamówieniu przycisku w ASO otrzymuje się od razu właściwą zaślepkę. Chodzi konkretnie o przycisk elektr. rolety. Foto jak to u mnie wygląda. Tak przy okazji co to za model radia, bo zawsze się zastanawiam jakie mam ...
Opublikowano 9 Września 201312 l Przycisk dajesz ten tam gdzie ESP jest koszt całosci ( z ESP , roleta ) około 110 PLN ASO
Opublikowano 9 Września 201312 l Na aukcji znalazłem taki zestaw, a potrzebował bym tylko ten ostatni włożyć, jak to zrobić ?? A może to jakiś angol i powinien ten włącznik być po lewej stronie ... PRZYCISK PDC ESP EL. ROLETA AUDI A4 8K B8 A5 Q5 (3505174090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pomożecie ... ---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ---------- Przycisk dajesz ten tam gdzie ESP jest koszt całosci ( z ESP , roleta ) około 110 PLN ASO Czyli jak zamówię w ASO przycisk do rolety to otrzymam od razu komplet z przyciskiem do ESP .. ?
Opublikowano 9 Września 201312 l Ten z Aukcji jest po prawej stronie jesli z lewej mamy ADS Jak zamowisz w ASO to otrzymasz z przyciskiem ESP 8K0 959 673 H
Opublikowano 9 Września 201312 l przycisk od el. rolety jest z lewej strony. tak to jest u mnie (wszystko ORI):
Opublikowano 9 Września 201312 l mumen rezaj od razu przód PDC Aha masz MMI 3G tylko nie widze Panelu czy HIGH czy LOW
Opublikowano 9 Września 201312 l Mam pytanko. Czy wejście na karty SD w systemie MMI 2G obsługuje MP3? Czytnik kart SD ma tylko 3G z tego co mi wiadomo. Bzdura, radia concert, symphony bez MMI maja sloty SD i czytaja do 20 000 utworow.
Opublikowano 9 Września 201312 l Senkju Grzesiek Ps. Wiesz co to za radyjo mam, takie samo jak na tym foto co wklejałem.
Opublikowano 9 Września 201312 l Panowie wymieniał ktoś sam sprezyny w b8? jest coś o czym powinno się wiedziec przed (jakiś myk) czy podobnie jak b6 / 7 ??
Opublikowano 9 Września 201312 l Panowie wymieniał ktoś sam sprezyny w b8? jest coś o czym powinno się wiedziec przed (jakiś myk) czy podobnie jak b6 / 7 ?? wymienia sie tak samo, jak w pozostalych - niezbedne sciagacze do sprezyn
Opublikowano 9 Września 201312 l Panowie wymieniał ktoś sam sprezyny w b8? jest coś o czym powinno się wiedziec przed (jakiś myk) czy podobnie jak b6 / 7 ?? wymienia sie tak samo, jak w pozostalych - niezbedne sciagacze do sprezyn Chyba że tył chce wymienić to bez ściągaczy:decayed:
Opublikowano 9 Września 201312 l mumen rezaj od razu przód PDC Aha masz MMI 3G tylko nie widze Panelu czy HIGH czy LOW Heh, nie ja mam mono wyświetlacz czerwony malutki . Ale jest nawigacja, czytnik CD w schowku i sterowanie MMI. Nie mam foty teraz, auto jeszcze u lakiernika. Co do przedniego PDC to na razie chyba odpuszczę, mam tak rozpier... wszystko na kawałki że jeszcze jak coś rozbiorę to już tylko zostanie pozamiatać w kąt i do widzenia. Zresztą już 2 mies. stoi a trochę bym sobie już pojeździł. Chociaż nie powiem przednie PDC kusi, może by wreszcie rogi zderzaka nie było obtłuczone hehe.