Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany,:decayed: udało mi się wcisnąć radio ze wzmacniaczem (56) do swojej MMi 3G od A6 C7 z 2012r.

gra o niebo lepiej (na starych głośnikach) od naszych seryjnych tylko CP po 30 minutach wyskoczył :kwasny:

Co ty Jarku na to ze w nowej A6 nawet lampy maja CP :naughty:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany,:decayed: udało mi się wcisnąć radio ze wzmacniaczem (56) do swojej MMi 3G od A6 C7 z 2012r.

gra o niebo lepiej (na starych głośnikach) od naszych seryjnych tylko CP po 30 minutach wyskoczył :kwasny:

grubo :shock3:

Opublikowano

grubo :shock3:

a już miałem ochotę wyrezać full led z c6 na przodzie :grin:

Opublikowano
Nie ma ktoś do odstąpienia siatki bagażnika do Avanta? :decayed:8E5 861 869 A. Od dłuższego czasu szukam na Allegro i nic...

Ja mam do odsprzedania ori siatkę ale pod szyny systemu mocowania bagażu:wink:

Opublikowano
Nie ma ktoś do odstąpienia siatki bagażnika do Avanta? :decayed:8E5 861 869 A. Od dłuższego czasu szukam na Allegro i nic...

Coś mega słabo szukasz, aktualnie są 3 dostępne:

110pln AUDI A4 A5 A7 Q3 Q5 SIATKA PRZEGRODA ORYGINAŁ. (3590828106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

115pln SIATKA KIESZEŃ TORBA A4 A6 A5 A7 Q7 Q5 8E5861869 (3591382410) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

200pln AUDI SIATKA TORBA DO BAGAŻU 8E5 861 869 8E5861869 (3540017925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

;-)

Opublikowano

Kurcze ...............znowu rezanko mnie czeka :facepalm::polew:

A próbowałeś bawić się w zielonym menu może tuner mmi (nie ten Basic a high) już ma DAB wbudowany?

Trzeba to zobaczyć...

Opublikowano

Ciekawe, czy na stockowym DAB pojdzie, czy to jakis inny standard kodowania...?!

Opublikowano

Coś mega słabo szukasz, aktualnie są 3 dostępne:

110pln AUDI A4 A5 A7 Q3 Q5 SIATKA PRZEGRODA ORYGINAŁ. (3590828106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

115pln SIATKA KIESZEŃ TORBA A4 A6 A5 A7 Q7 Q5 8E5861869 (3591382410) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

200pln AUDI SIATKA TORBA DO BAGAŻU 8E5 861 869 8E5861869 (3540017925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

;-)

No nie tak do końca ;) Jak wyszukałem w ten sposób i kupiłem to się okazało, że jest za mała. Cały szkopuł polega na tym, że sprzedawcy najczęściej podają oznaczenie plastikowych haczyków, które w każdej siatce są takie same i są bardzo podobne do oznaczenia siatki do Avanta: 8E5 861 869 (bez "A" na końcu).

Zauważ, że numer siatki z pierwszej podanej przez Ciebie aukcji to 4G5 861 869 989, drugiej 4G5 861 869 9B9, a nie 8E5 861 869 A :kwasny: Mam dziwne przeczucie, że ta trzecia to też nie to, ale i tak trochę przydrogawa...

No chyba, że siatka do Avanta ma jeszcze inne oznaczenie niż podałem? :whistling:

Opublikowano

A próbowałeś bawić się w zielonym menu może tuner mmi (nie ten Basic a high) już ma DAB wbudowany?

Trzeba to zobaczyć...

Jesli chodzi o zielone menu to OK :decayed: nie ma problemu z kodowaniem tylko do wymiany tuner radiowy :kwasny:

Musi być wejscie na kabel oraz dodatkowy wzmak do szyby

Komplett-Set digitales Radio DAB Audi A4 B8 - MMI 3G-36173-2_M

Opublikowano
No chyba, że siatka do Avanta ma jeszcze inne oznaczenie niż podałem? :whistling:

Nie mam teraz dostępu do softu żeby sprawdzić numer części, ale wydaje mi się że podany przez Ciebie numer to właśnie numer zaczepów ... a nie siatki, która jak wynika z w/w aukcji ma swój osobny numerek i myślę, że to 'A' będzie miało tu akurat najmniejsze znaczenie.

ps. ja olałem siatkę, kupiłem w Castoramie za 7 PLN komplet 4 linek elastycznych z haczykami. Nawet jak wiozę reklamówki z zakupami, to można je spokojnie pionowo postawić i przepleść linkę przez rączki i zaczepić do 'uszek' na wysokości półki :) Jak znów wiozę coś więcej, to mam w bagażnik wsadzoną dość sporąplastikową skrzynkę z MAKRO (1/4 bagażnika) też zamocowaną na linkach. Dalem sobie na luz z siatką, za mało praktyczna jest.

Opublikowano

Nie mam teraz dostępu do softu żeby sprawdzić numer części, ale wydaje mi się że podany przez Ciebie numer to właśnie numer zaczepów

No właśnie nie :) Co prawda numery zaczepów są u mnie jeszcze inne, ale to tylko dowodzi, że jest kilka rodzajów. Zerknij na screena:

6ZnrKYF.png

Opublikowano

Trzeba to zobaczyć...

Jesli chodzi o zielone menu to OK :decayed: nie ma problemu z kodowaniem tylko do wymiany tuner radiowy :kwasny:

Nalezy numer sprawdzic, bo w PL tylko + bedzie odbierac. Moga byc problemy jak z TV...(mpeg4 itp.):eusathink:

Opublikowano

Trzeba to zobaczyć...

Nalezy numer sprawdzic, bo w PL tylko + bedzie odbierac. Moga byc problemy jak z TV...(mpeg4 itp.):eusathink:

Zawsze pod górkę jest :facepalm:

Opublikowano

Panowie w tym tyg będę wymieniał sufit.. jakieś wskazówki ? na coś trzeba uważać ? do wymiany potrzebne są same torxy ? czy jeszcze jakieś inne udziwnione klucze mnie czekają ?

Opublikowano
Panowie w tym tyg będę wymieniał sufit.. jakieś wskazówki ? na coś trzeba uważać ? do wymiany potrzebne są same torxy ? czy jeszcze jakieś inne udziwnione klucze mnie czekają ?

Wyjmaki do tapicerki by sie przydały, a tak tylko kolejnosc trzeba zachowac i pójdzie :wink:

Jak coś to na Pw pisz, wysle Ci nr tel zawsze to coś mozna pomoc :wink:

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ----------

Ja mam dziś dobry dzień :banan:

Kupiłem listwy s-line wewnetrzne / zewnetrzne i gałke s-line igła, wszystko razem 600zł :naughty:

Opublikowano

306 KM z 1983 vs 300 KM z 2013, czyli pojedynek po 30 latach

https://www.facebook.com/video/embed?video_id=726393764052826

---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ----------

[/color]Ja mam dziś dobry dzień :banan:

Kupiłem listwy s-line wewnetrzne / zewnetrzne i gałke s-line igła, wszystko razem 600zł :naughty:

dobra cena :wink:

Opublikowano
gałke s-line igła

To teraz będziesz musiał uważać żeby Ciebie nie ukuła w czasie zmiany biegów ;-)