Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak dokładnie, składa się z dwóch części. Tylko zastanawiam się czy gwint jest odwrotny czy tak pieruńsko trzyma.

Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Tak dokładnie, składa się z dwóch części. Tylko zastanawiam się czy gwint jest odwrotny czy tak pieruńsko trzyma.

Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka

Nie pamietam:kwasny: spytaj w watku Bartka

Opublikowano
Nie macie PW dziewczyny? :wink:

Nie spinaj nie spinaj, już znikamy :wink:

Opublikowano

Panowie, jak w bixie działa mruganie długimi przy zgaszonych światłach? Odpala żarnik normalnie?

Opublikowano

taaaa :hi:

Opublikowano

Dzięki. Założyem sobie bixy, tylko mam kiepski mce i nie mam jeszcze długich. Taka wada. :grin:

Opublikowano
Dzięki. Założyem sobie bixy, tylko mam kiepski mce i nie mam jeszcze długich. Taka wada. :grin:

I co masz 23 w pierwszym byte?

Opublikowano

I co masz 23 w pierwszym byte?

Tak.

---------- Post dopisany at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ----------

Pisałem Ci chyba w mailu, że wyczytałem, że to jest ok kodowanie dla bixa. Znaczy nie szkodzi.

Opublikowano

Panowie nie natknal sie ktos ostatnio na lotke do Avanta Sline? :wink: Widzialem jakies repliki na allegro ale mam watpliwosci. Macie moze dostep do takich sprzedawcow? Na ebayu tez sporo podrobek ewentualnie prosba o wskazanie tej "najlepszej" repliki. Koszt nowej w ASO to jakies zabojstw :facepalm: Szukalem juz w klapach ale tez malo tego...

Opublikowano

Ciezko trafic w ori, niedawno gdzies mi sie przewinela w dobrej cenie, ale nie moge zajarzyc gdzie :kwasny: szybciej z klapa trafisz w dobrej cenie, tylko trzeba obserwowac:wink:, podrobek nie proponuje, mam kolege lakiernika, mowi, ze kiepsko to pozniej wyglada na aucie:thumbdown:

Opublikowano

Pany, mieliście problem ze świszczącym powietrzem przy dodawaniu gazu z okolic nawiewu lewego? Generalnie dźwięk słyszy tylko kierowca. Na miejscu pasażera jest nie odczuwalny.

Opublikowano

A ja jeszcze mam pytanie, czy ślizgi do bixa i do halogenu są takie same? Pytam, bo coś mi te bixy kiepsko wchodzą, jakby nie chciały opaść.

Opublikowano

A są z uszczelką reflektory przy błotniku i bez tej uszczelki, ja mam bez tej gumeczki pomiędzy szklem reflektora a błotnikiem, orientujecie sie czy wystarczy te gumki kupić, bo jedna około 50-60 zeta w ASO ale nie wiem czy sam reflektor nie musi mieć mocowania. A U CiebieHohe jak tam to wygląda, wymeniałes reflektory mają któres ta gumkę ?? Czy to kwestia wersji, czy może z gumą sa po tym mini lifcie ??

Opublikowano

Oba mają z tym, że w halogenach jest osobno a w bixach trzyma się lampy. Poprzyklajały się? Wiesz coś na temat ślizgów Janusz? O tarczki nie zapytam.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to halogen i bix mają ten sam ślizg:wink:

Opublikowano

Wiem tylko tyle że numer biksa z 2010 roku jest inny niż z 2008 kiedyś sprawdzaliśmy w ASO i być moze chodzi o mocowanie tej uszczelki. A co ślizgów do kurcze nie wiem jaka by miala być przyczyna stosowania innego ??

Eh te nieszczęsne tarcze ... utrapienie z tym mam przez Ciebie :wink:

Opublikowano

Nie aż takie utrapienie, czepiam się średnio raz na miesiąc. :wink:

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

W ogóle nie miałeś tych gumek w oryginale?

Opublikowano
Ciezko trafic w ori, niedawno gdzies mi sie przewinela w dobrej cenie, ale nie moge zajarzyc gdzie :kwasny: szybciej z klapa trafisz w dobrej cenie, tylko trzeba obserwowac:wink:, podrobek nie proponuje, mam kolege lakiernika, mowi, ze kiepsko to pozniej wyglada na aucie:thumbdown:

Czyli klapa i odrywamy? :)

Opublikowano

Ja klape dorwałem za 400 PLN z przesylka :wink:

Ciezko rozróznić z fotek na aukcjach , ja dzwoniac pytałem sie czy jest plastik czy metal .

Plastik = S LINE :thumbup1: