Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mase sprawdz

Masa jest ok bo po podłączeniu tak na krótko pod PIN 4 gdzie jest iluminacja guzika opuszczania klamka świeci

Opublikowano

Ma ktoś na zbyciu przednią lewą lampę pod H7? Może być na części. Chodzi mi głównie o oprawkę żarówki świateł mijania. Okazało się dzisiaj, że poprzedni właściciel tak zdolnie wymieniał żarówkę, że połamał plastiki ustalające jej pozycję :facepalm:

Opublikowano
Ma ktoś na zbyciu przednią lewą lampę pod H7? Może być na części. Chodzi mi głównie o oprawkę żarówki świateł mijania. Okazało się dzisiaj, że poprzedni właściciel tak zdolnie wymieniał żarówkę, że połamał plastiki ustalające jej pozycję :facepalm:

ja mam jak coś to PW :wink:

Opublikowano

Dzień dobry. Czy licznik z A5 podpasi do A4?

Opublikowano

A co trzeba rezać?

Opublikowano

Fizycznie zmiesci sie w kokpit tylko nie wiem jak z OCHRONA .

Moze byc tak ze nie pojdzie , wtedy tylko poza ASO .

Opublikowano

Aaa o to chodzi. To nie warto. Dzięki!

Opublikowano

Panowie takie szybkie pytanko siedzenia z wtyką

czarna

czerwona

zielona - podgrzewane tak ?

zółta

to będą jakie ?

Opublikowano
Panowie takie szybkie pytanko siedzenia z wtyką

czarna

czerwona

zielona - podgrzewane tak ?

zółta

to będą jakie ?

Czarna -pasy

Czerwona - oświetlenie elektryka ogólnie..

Zielona -podgrzewanie

Żołta - poduszki

Tak przynajmniej w b6/b7:wink: tu pewnie podobnie

---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ----------

Dzisiaj natknąłem się na B8 s-line wystawione na allegro.

AUDI A4 2.7 TDI S LINE XENON ALU (3908894302) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ogólnie to auto jeden wielki ulep:facepalm: nadający się do działu trefne ogłoszenia:kwasny:

W aukcji bezwypadkowe a cały przód i tył malowany zderzaki źle spasowane. a to WTF??:shock3:

zderz.jpg

Poduszki zmieniane - nawet komuś nie chciało się założyć zaślepek śrubki. Tunel tez jakiś kombinowany widać rysy po demontażu i nieodpowiednim składowaniu . Cała tapicerka w białej nici a kierownica i lewarek zwykłe.

Najciekawsza rzecz to manetki hmm czy takie były montowane w A4 2009??

manetki.jpg

Przebieg 150 tys ... yyyyyyy chyba tych części co przeszczepili do tej nieszczęsniczki:grin:

Opublikowano

Dzięki miodzio za info w sprawie wtyczek ;)

Powiedzcie mi jeszcze czy fotele przed a poliftowe chodzi o skórzane dokładnie skóra/alcantara różnią się jakością/wyglądem skóry ? nie wiem czy wydaje mi się tylko że w tych przed liftem skóra jest taka jakby grubsza twardsza i bardziej czarna. Po lift znowu wygląda bardziej "cienko" skóra jest gładsza i taka jakby jaśniejsza. Może to ktoś potwierdzić ?

Opublikowano

W polifcie jest alcantara perforowana wygląda to jakby była wentylowana i widać takie jakby srebne kropki mam teraz taką u siebie mi się bardziej podoba:wink:

Opublikowano

Chodzi mi o skórę jaka jest użyta w tym zestawieniu. Ja teraz też mam skóra/alcantara. Tylko wydaje mi się że w poliftach ta skóra jest innej jakości tzn jest bardziej taka cienka i gładka oraz ma jaśniejszy odcień niż przed lift. Mam też skórę z alcantarą dziurkowaną na podmianę tylko zastanawiam się czy podmieniać.

Tutaj Twoje foto

ozco.jpg

a tutaj moje trochę się chyba różni.

jtp5.jpg

Opublikowano

No jakoś lipnie to wygląda ciekawe co zmienili:eusathink:

Opublikowano

Być może bo skóra jest całkiem inna oglądałem też na żywo stołki z S4 mirona i tam też właśnie jest skóra gładka taka jaśniejsza więc jakaś zmiana na pewno była i te z polifta wyglądają bardzo ładnie.

Opublikowano

No dlatego jak widziałem zwykłą alcantarę tą przedliftową to mnie jakoś nie porwała i stwierdziłem, że nie warto tyle kasy za to płacić w sobotę będę miał moje auto skończone to porobię fotki powiem, że jak teraz jeszcze przyłożyłem dekor w Piano to jest :kox::kox:(nie, że się chwalę:decayed:)

Tylko muszę jeszcze to podświetlanie w jednej klamce rozgryźć:kwasny:

Opublikowano

Zwykła alcantara też występuję z tą skórą ładniejszą i też bardzo dobrze wygląda.

Opublikowano

Witam Panowie,

Mam takie pytanko. Czym różni się silnik CAGA od CAHA? Różnica jest tylko w turbinie? Czy sam silnik tez się jakoś różni? Jak sprawa wygląda z wtryskami? Intercooler chyba jest ten sam, tak? Planuje u siebie zwiększyć moc, i myślę nad tym, czy zrobić chip na seryjnym CAGA, czy jednak pobawić się w zmianę turbiny od CAHA. Wiem, że tutaj takie swapy turbin robiliście, ale chciałbym wiedzieć, czy oprócz tego coś trzeba jeszcze zmieniać (wtryski, intercooler), czy CAGA i CAHA to jest to samo, a różnica jest tylko w turbinie. No i jak jest z samą turbiną od CAHA? Pasuje P&P, czy jest dużo rezania?