Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A to u Groblewskiego w 3 mieście ... nono

---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------

Ustawiał ktoś może reflektory biksy nieskrętne ?? Lewa mi wali coś za wysoko po ostatnich rezaniach, ASO chce 150 PLN a na stacji diagnostycznej pan wkrętaczkiem zawsze podkręcal przy okazji przeglądu za free, to co je że w ASO tyle :kwasny:

Jak masz płaski kawałek podwórka i scianę to jest proste. Żeby się nie rozpisywać za bardzo, powiem tylko, że snop światła ma opadać 10cm na dystansie 10m. A w pionie to wiadomo, tam gdzie się światło załamuje powinien byś środek soczewki.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam problem z jednym bixeonem. Po włączeniu pali się przez około minutę, i potem gaśnie, i pojawia się błąd w komputerze. Po wyłączeniu i włączeniu sytuacja się powtarza. Co jest do wymiany?

Opublikowano

Dla pewnosci zmien miejscami zarniki, wtedy wyeleminujesz albo przetwornica albo zarnik .

Jak zarnik to wymien obydwa :wink:

Opublikowano
Mam problem z jednym bixeonem. Po włączeniu pali się przez około minutę, i potem gaśnie, i pojawia się błąd w komputerze. Po wyłączeniu i włączeniu sytuacja się powtarza. Co jest do wymiany?

Miałem tak samo zrobiłem ja WRC napisał i okazało się że żarnik jeden już się kończył wymieniłem oby dwa (bo tak się zaleca) i teraz wszystko świeci ładnie :)

Opublikowano
Dla pewnosci zmien miejscami zarniki, wtedy wyeleminujesz albo przetwornica albo zarnik .

Jak zarnik to wymien obydwa :wink:

Jest gdzieś instrukcja, jak wymienić żarnik? Bo nie mogę znaleźć. Trzeba lampę rozklejać do tego?

Opublikowano

Najlepiej wyciągnąć lampę i przekręcasz pokrywkę (okrągła z tyłu reflektora) i wymieniasz żarnik.

Opublikowano
Najlepiej wyciągnąć lampę i przekręcasz pokrywkę (okrągła z tyłu reflektora) i wymieniasz żarnik.

uff:) bo już się bałem, że trzeba będzie rozklejać reflektor

Opublikowano

Nie ma takich lamp, które trzeba rozklejać do wymiany żarówki. Jak wpadłeś na ten pomysł?

Opublikowano

Nie ma takich lamp, które trzeba rozklejać do wymiany żarówki. Jak wpadłeś na ten pomysł?

A żarówka od kierunkowskazu??

Opublikowano

Od kierunku wymieniasz przez dziurę po odkręceniu którejś z przetwornic. Od bixa albo ledów, nie pamiętam.

Opublikowano
Od kierunku wymieniasz przez dziurę po odkręceniu którejś z przetwornic. Od bixa albo ledów, nie pamiętam.

A wydawało mi się, że gdzieś czytałem że do wymiany kierunku trzeba plastik nożem rozcinać, i że są zestawy naprawcze do tego...

Opublikowano

A wydawało mi się, że gdzieś czytałem że do wymiany kierunku trzeba plastik nożem rozcinać, i że są zestawy naprawcze do tego...

Tak, w zwykłym halogenie. Trzeba wyciąć zaznaczony kawałek obudowy i założyć gumowy dekielek. Jednak do rozklejania lamp to jeszcze od tego daleko.

Opublikowano

Pewnie TUTAJ ;)

Opublikowano

:hi:

BTW

Jakby ktoś z Was chciał żarówki do kierunków to mam kilkanaście sztuk, mogę oddać po taniości bo leżą i zajmują miejsce :wink:

Opublikowano

Jak zainstalować/doposażyć antenę GPS/TV/Telefon (8K5035503 x) w A4/B8/Sedan 2011 - może koś wesprze krótkim poradnikiem? Trzeba ściągnąć całą podsufitkę czy dojedzie się z otworu podświetlenia ? Temat był już wałkowany ?

Opublikowano

Dziś szwagrowe B8 było u Compotów na programie

pięknie kreski wyszły - 297ps i 609Nm

Furka wymiata w trybie dynamic niesamowicie mimo iż w porównaniu do mojego nie jest mi wstanie odjechać nawet na pół długości auta

Cieliśmy się na dzisiaj na autostradzie kilkukrotnie z różnych prędkości i ida łeb w łeb - ale cyferki szacun :kox:

Opublikowano
Dziś szwagrowe B8 było u Compotów na programie

pięknie kreski wyszły - 297ps i 609Nm

Furka wymiata w trybie dynamic niesamowicie mimo iż w porównaniu do mojego nie jest mi wstanie odjechać nawet na pół długości auta

Cieliśmy się na dzisiaj na autostradzie kilkukrotnie z różnych prędkości i ida łeb w łeb - ale cyferki szacun :kox:

Brzmi nieźle. :wink:

Opublikowano

Panowie, pdacie mi jakis kod lakieru zeby pomalowac lustra w satyne, i kod jakim lakierowane sa dokladki s line tylnego zderzaka? Pozdro

Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Panowie, pdacie mi jakis kod lakieru zeby pomalowac lustra w satyne, i kod jakim lakierowane sa dokladki s line tylnego zderzaka? Pozdro

Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka

Dokładkę pomaluj w kolor auta - fajnie wygląda:wink: