Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ostatnio na jakiejś aukcji widziałem fotele do b8 w taka szarą kratę (jakby szkocka krata) Fotele kubełkowe s-line. Była taka tapicerka w naszych modelach? czy może ktoś sam sobie obszywał?

http://s30.postimg.org/avhp2z1wd/fotel.jpg

ja mam takie fotele ori w A5 polift

A ja mam takie na sprzedaż :) podgrzewane :)

Ila chcesz za fotele przód i kanapę? Jestem zainteresowny. Masz zdjęcia?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O i tutaj cena jest już przystępniejsza. Tylko znowu doliczyć cło+vat+transport wyjdzie ponad 1000zł, więc chyba lepiej kupić ten z allegro, gdzie jest cały zderzak razem z tą siatką przy przeciwmgielnych :)

:grin:

na alegroszu za taki gril cena jeszcze bardziej przystępna tylko ciekawe jak tu wygląda sprawa z jakością

Audi A4 B8 07-11, Atrapa grill CZARNY tuning RS (4097320905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Audi A4 B8 07-11, Atrapa grill SREBRNY tuning RS (4097320854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Audi A4 B8 07-11, Atrapa grill CHROM tuning RS (4097320882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Witam Panowie :hi:

może ktoś zorientowany podpowie mi czy do B8 podejdzie felga od A5 19"/8,5"/et33 z oponą 255/35?

rozglądam się za kołem na lato i zastanawiam się pomiędzy 18-19", ale typowych felg do B8 za dużo na allegro nie ma :kwasny:

Opublikowano

Z opona 255/35 może przycierac ja miałem felgi o takich parametrach jak podales i do tego oponę 245/35 do tego gwint i było ok:wink:

Opublikowano

dzięki za info :) na allegro jest taki komplet ale własnie z oponą 255/35 Opony są w dobrym stanie Głupio byłoby wydawać na dzien dobry kolejne 5 tyś na węższe opony :kwasny: zaczekam może ktoś miał u siebie założony dokładnie komplet z tymi parametrami :) jak nie to będzie trzeba rozglądać się za czymś innym

Opublikowano

O i tutaj cena jest już przystępniejsza. Tylko znowu doliczyć cło+vat+transport wyjdzie ponad 1000zł, więc chyba lepiej kupić ten z allegro, gdzie jest cały zderzak razem z tą siatką przy przeciwmgielnych :)

:grin:

na alegroszu za taki gril cena jeszcze bardziej przystępna tylko ciekawe jak tu wygląda sprawa z jakością

Audi A4 B8 07-11, Atrapa grill CZARNY tuning RS (4097320905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Audi A4 B8 07-11, Atrapa grill SREBRNY tuning RS (4097320854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Audi A4 B8 07-11, Atrapa grill CHROM tuning RS (4097320882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Już przejrzałem chyba całe Allegro ;)

Ale to co podałeś mają miejsce na tablicę rejestracyjną. A ja chcę bez, bo ten czarny prostokąt psuje cały efekt... :wink:

Opublikowano
dzięki za info :) na allegro jest taki komplet ale własnie z oponą 255/35 Opony są w dobrym stanie Głupio byłoby wydawać na dzien dobry kolejne 5 tyś na węższe opony :kwasny: zaczekam może ktoś miał u siebie założony dokładnie komplet z tymi parametrami :) jak nie to będzie trzeba rozglądać się za czymś innym

Miał jeden użytkownik i pisał w swoim temacie że obcierało a miał zwykły zawias s-line. Po wymianie opon na 245.35 przestało obcierać. Ja u siebie też mam takie parametry z oponą 245.35 i jest git

---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ----------

Nie chce ktoś kompletu siedzeń z boczkami ? skóra + alcantara pakiet światło pakiet schowki isofix przód + tył w pełnej elektryce oprócz podgrzewania. Komplet pochodzi z mojego auta. Mam plan zmienić na S4 ale musiałby znaleźć się kupiec na moje :) info na PW jakby ktoś był zainteresowany

Opublikowano
  • Autor

Czyżby te Alkantarowe S4 miały wpaść do wozu??? :kox:

Opublikowano

Mam takie namierzone ale poliftowe te na allegro to przed lift ;/

Opublikowano

Panowie potrzebuje z ELSY schemat elektryczny "wtyczki rozłączania magistrali CAN" ->str.7 "Interfejs diagnostyczny magistrali danych" Niestety u mnie nie wyświetla zdjęcia. Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano
Panowie potrzebuje z ELSY schemat elektryczny "wtyczki rozłączania magistrali CAN" ->str.7 "Interfejs diagnostyczny magistrali danych" Niestety u mnie nie wyświetla zdjęcia. Będę bardzo wdzięczny.

YtXjelt.png

Opublikowano

A czym się poliftowe różnią ?? Bo te mają tak trochę za dużo tej alkantary, jak by ktoś dywan zarzucił :). Moze w polifcie lepiej to zrobili ...

Opublikowano

A czym się poliftowe różnią ?? Bo te mają tak trochę za dużo tej alkantary, jak by ktoś dywan zarzucił :). Moze w polifcie lepiej to zrobili ...

Podobno, ładniejsza skóra jest, bardziej delikatna, tak mówią:wink: no i na oparciu tylnej kanapy nie ma logo S4:kwasny:

Opublikowano

może ktoś zorientowany podpowie mi czy do B8 podejdzie felga od A5 19"/8,5"/et33 z oponą 255/35?

rozglądam się za kołem na lato i zastanawiam się pomiędzy 18-19", ale typowych felg do B8 za dużo na allegro nie ma :kwasny:

Witam

Ja mam 19" 255/35 i nic mi nie trze. No może jak się w jakieś wgłębienie wpakuje przodem to lekko zderzak haczy ale tak jest ok. Jedynie to widać że nadkola lekko dostają od kamyków i piasku ale tragedii nie ma.

Opublikowano

Witam

Ja mam 19" 255/35 i nic mi nie trze. No może jak się w jakieś wgłębienie wpakuje przodem to lekko zderzak haczy ale tak jest ok. Jedynie to widać że nadkola lekko dostają od kamyków i piasku ale tragedii nie ma.

Co ma zderzak do opony i felgi ? nie o tym tutaj mowa. Jakie masz parametry felg oprócz tego że to 19cali ?

Opublikowano

Miał jeden użytkownik i pisał w swoim temacie że obcierało a miał zwykły zawias s-line. Po wymianie opon na 245.35 przestało obcierać. Ja u siebie też mam takie parametry z oponą 245.35 i jest git

dzięki za odp :) pozostaje mi poszukaiwanie innej felgi..

Opublikowano

Witam

Co ma zderzak do opony i felgi ? nie o tym tutaj mowa. Jakie masz parametry felg oprócz tego że to 19cali ?

Oj tam oj tam. Po prostu napisałem że przyciera zderzak bo auto nisko siedzi ale to nie przez same felgi i opony. Wiadomo że jak wrzuci takie felgi i opony to pewnie jeszcze auto doglebi. Chodziło mi o to że nie trą opony o nadkola ! Jakie mam ET to nie wiem nie zdążyłem jeszcze nawet koła zdjąć z auta. Jak zaglądne to napiszę.

Ale pewnie osoby znające się lepiej ode mnie są w stanie to stwierdzić :

View image: WP 20140328 011[1]

Pozdrawiam

Opublikowano

Przy takiej feldze ta opona będzie ok bo ET jest większe niż 33 :wink:

Opublikowano
Przy takiej feldze ta opona będzie ok bo ET jest większe niż 33 :wink:

Dokładnie a kolega pytał o konkretne parametry felgi i przy takich właśnie parametrach opona 255 będzie obcierać

Opublikowano

Panowie, wczoraj wymieniłem fotele na s-line z ledzwiami. W fotelu kierowcy mam uproszczone podpiecie sie do napięcia. Puszczę kable do plusa ktory ciqgnalem do wyłącznika świateł, natomiast gdzie podpiąć sie z fotelem pasażera? Jak dobrać sie do bezpiecznikow? Gdzie podpiąć masę? Poza tym, w kostce czerwonej od lędźwi mam 4 kabelki, 2 od lędzwi, 2 od lampki podswietlenia. Ktore piny sa od ledzwi?