Opublikowano 3 Czerwca 201412 l Reflektory LED obowiązkowo i licznik jak w nowym A6, było by pięknie. Reflektory LED w naszych można spróbować dorezać z A6:kox: z licznikiem pewnie trochę gorzej Jasiu, jak tam tarcze ? a wydech S4 ? u mnie jutro montaż, dyfuzor z polifta S4 już siedzi w czarnym połysku
Opublikowano 3 Czerwca 201412 l No to była by gruba robota, chyba lepiej poczekajmy na B9, może będą ledowe . Tarcze jutro nad tym planuję działać, już dziś przygotowałem wstępnie materiały a w czwartek będę miał tarcze od RS5, jeszcze trochę cierpliwości. Wydech ... hmmm dokładka w malowaniu a kiedy będzie... to może się wydłuzyć hehe nasz lakiernik szanuje robotę, bardzo nawet . Zrób mi foty jak będziesz miał wykonane połaczenie z dwóch rur na jedną, będę wdzięczny.
Opublikowano 3 Czerwca 201412 l No to była by gruba robota, chyba lepiej poczekajmy na B9, może będą ledowe . Tarcze jutro nad tym planuję działać, już dziś przygotowałem wstępnie materiały a w czwartek będę miał tarcze od RS5, jeszcze trochę cierpliwości. Wydech ... hmmm dokładka w malowaniu a kiedy będzie... to może się wydłuzyć hehe nasz lakiernik szanuje robotę, bardzo nawet .Zrób mi foty jak będziesz miał wykonane połaczenie z dwóch rur na jedną, będę wdzięczny. OKI
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l Moja A4 wkroczyła wczoraj na nową drogę życia (jakość zdjęcia marna, ale nie miałem nic lepszego pod ręką)
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l Jak zauważyłem przebieg to nie zwróciłem uwagi na ogólny, chciałem cyknąć dzienny tylko, dopiero jak zgrałem z aparatu na kompa zauważyłem że na głównym też szóstki, heh szatański przebieg
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l @mumen, zatrzymałeś się na środku drogi żeby cyknąć fotkę licznika? (włączone awaryjne i uruchomiony silnik)
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l Witam Od nie dawna jestem posiadaczem B8 i nie za bardzo się jeszcze orientuje co i jak dlatego pytanie czy czegoś tu brakuje (jakiejś osłony) czy tak ma być chodzi o prowadnicę siedzenia
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l @mumen, zatrzymałeś się na środku drogi żeby cyknąć fotkę licznika? (włączone awaryjne i uruchomiony silnik) Hehe, dokładnie tak na środku ronda stałem, ale zobacz jaka była godzina, zero ruchu ... ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- WitamOd nie dawna jestem posiadaczem B8 i nie za bardzo się jeszcze orientuje co i jak dlatego pytanie czy czegoś tu brakuje (jakiejś osłony) czy tak ma być chodzi o prowadnicę siedzenia http://s28.postimg.org/n7bmz61l5/image.jpg Tak ma być, niestety tutaj Audi się nie popisało, zresztą porównując np. bagażnika tapicerki w BMW 3 i w A4 to nasze cztery kółka to słabiutko wypadają.
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l Spalanie mam średnie 6,5, 2.0 a to akurat ruszyłem z osiedla zimny silnik i tak pokazało trochę dużo
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l Panowie te przewody nadadzą się na wiązkę ? KABEL PRZEWÓD LGY 1x0,35mm2 FIOLETOWY za 10 metrów (4178008395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l WitamOd nie dawna jestem posiadaczem B8 i nie za bardzo się jeszcze orientuje co i jak dlatego pytanie czy czegoś tu brakuje (jakiejś osłony) czy tak ma być chodzi o prowadnicę siedzenia http://s28.postimg.org/n7bmz61l5/image.jpg Tak ma być, niestety tutaj Audi się nie popisało, zresztą porównując np. bagażnika tapicerki w BMW 3 i w A4 to nasze cztery kółka to słabiutko wypadają. dzięki, masz rację nie ładnie to wygląda
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l Panowie te przewody nadadzą się na wiązkę ? KABEL PRZEWÓD LGY 1x0,35mm2 FIOLETOWY za 10 metrów (4178008395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Nadadzą. Sam od nich kupowałem i jest OK.
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l no tylko takie znalazłem na allegro czas oczekiwania bezcenny 2tyg dzisiaj przyszły:facepalm:
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l Witam Panowie:hi: Mam u siebie problem z nawigacją. Nie wiem do końca czy jest on software'owy, czy hardware'owy. Stawiam na ten drugi. Mianowicie chodzi o to, że podczas używania nawigacji samoczynnie pokazuję mi się ten kursor, którym sterujemy joystickiem. Włącza się samoczynnie i wariuje, w sensie, że sam sobie "lata" po mapie. Może to być jakieś, nie wiem, zwarcie w pokrętle? Chodzi o to, że jak przekręcę pokrętłem, żeby zrobić zoom, to kursor sam się pokazuje, nacisnę przycisk "return", żeby zniknął, ale za chwile znowu się pojawia i sam "lata" po mapie. Spotkał się ktoś z was z takim przypadkiem? Da radę jakoś rozebrać rozebrać to pokrętło z joystickiem, oczywiście o ile w tym tkwi problem? Z góry dzięki za pomoc Pozdro:wink: