Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miodzio,na razie te mocowania sa priorytetem.Tez myslalem o spolerowaniu rysek ale podobno klosze sa lakierowane i po polerce sciera sie ten lakier ochronny i lampy matowieja.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

A6 C6 ma zestaw naprawczy uchwytów ale dla A4 ETKA nie pokazuje czegoś takiego... :kwasny::whistling:

Opublikowano

No każdy klosz jest malowany, ale można po polerowaniu go pomalować :) Dokładniej to podobno się matuje lampę bardzo drobnym papierem, podkład i lakier, a potem polerka.

Opublikowano
miodzio,na razie te mocowania sa priorytetem.Tez myslalem o spolerowaniu rysek ale podobno klosze sa lakierowane i po polerce sciera sie ten lakier ochronny i lampy matowieja.

Sprawdzę powinien być.

Opublikowano
Szukam b8 i szukam i nic w niemczech ciekawego nie moge znalezc.

Jest jedna 2.0 TDi 170 ps quattro.

Ten silnik radzi sobie jakos z ta buda?

Czy sam silnik jest Ok?

Nie znam sie na b8:kwasny:

a ile chcesz wydac na samochód ? :wink:

'

malo....taki charakter :polew:

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ----------

Szukam b8 i szukam i nic w niemczech ciekawego nie moge znalezc.

Jest jedna 2.0 TDi 170 ps quattro.

Ten silnik radzi sobie jakos z ta buda?

Czy sam silnik jest Ok?

Nie znam sie na b8:kwasny:

silnik bardzo fajny, w dolnym zakresie obrotów słabo jedzie, ale później spoko. robisz program i masz 210 koni :wink:

kurde az tyle...?

Calkiem niezle.

Dalej szukam....aczkolwiek pare ciekawych fantow juz do B8 czeka...:decayed:

Opublikowano

Dalej szukam....aczkolwiek pare ciekawych fantow juz do B8 czeka...:decayed:

:grin:

Opublikowano

Spoko, ja szukałem jedyne 8 miesięcy ;)

Opublikowano

Ja 6 więc jeszcze masz trochę czasu :)

Opublikowano

Najgorzej, ze ja nie koniecznie chce kupic w Polsce.

Salonowe takie jak mi sie podobaja kosztuja krocie a sprowadzonych sie boje.

Na codzien sie naoglądam jak kleja u mnie auta sciagniete z zagranicy :doh:

Opublikowano

Ja kupiłem polski salon całkiem przypadkiem. Po prostu codziennie przeglądałem allegro itd. taka misja :) no i pewnego dnia 40km ode mnie ładna b8 wrzut na forum wszyscy piszą jedź oglądaj :) pojechałem sprawdziłem no i jest i na prawdę nic a nic się nie dzieje :) mam już ją rok ponad. Kupiłem z przebiegiem 140tyś teraz mam 175tyś właśnie wymieniłem rozrząd.

Opublikowano

No ja kupiłem od gościa w PL który jeździł prawie 4 lata nią :). On znowu kupił w ASO dwuletnie poleasingowe z PL z roczną gwarancją.

Też nie chciałem kupić w PL, szukałem w DE i w sumie przez 3 miesiące znalazłem jednego interesującego sedana, ale poszedł na pniu, nim zdążyłem dojechać. Limit oscylował w okolicy 55-60, a kolor i wyposażenie miało być konkretne, choć musiałem i tak zrezygnować z paru rzeczy. Finalnie kupiłem całkiem spoko wyposażone, bez navi, ale z B&O, a na tym mi bardziej zależało :)

Opublikowano

No nic dalej szukam.

Galy juz mnie bola od mobile, scauta i tym podobnych:grin:

Opublikowano

szukam firmy na najlepiej na dolnym śląsku, która zamontuje u mnie neony na tyle. Znalazłem jedną firmę we Wrocławiu ale jak doszło co do czego to gościu wymiękł i nie umiał sobie z tym poradzić. Szukam kogoś kumatego i ogarniętego w temacie. Obecnie mam zwykłe lampy żarówkowe a chcę założyć właśnie neony. Macie kogoś godnego polecenia. Mam swoje lampy.

Opublikowano

Wojtek, ja miałem już po prostu porobione linki w ulubionych i 4ry kliki i wsio obczajone co nowe :D. Ale nie powiem, czasu zabierało to masakrycznie dużo, potrafiłem 4ry razy ogłoszenia dziennie sprawdzać. Ile z nich zgłosiłem do admina to już nie wiem, ale fejków było bardzo dużo...

Opublikowano

Może się komuś przyda. Lampy polift neony od A5 pasują idealnie w dziury od przedlifta.

Opublikowano

Panowie mam taki problem wymieniłem sterowniki w drzwiach pod składane lusterka i dziwnym trafem przestało działać otwieranie szyb tzn działa tylko jeden przycisk kierowcy i pasażera a z tyłu nic :facepalm: i nie wiem czy to wina kodowania czy sterownika dodam ze lusterka się składają

Opublikowano
Panowie mam taki problem wymieniłem sterowniki w drzwiach pod składane lusterka i dziwnym trafem przestało działać otwieranie szyb tzn działa tylko jeden przycisk kierowcy i pasażera a z tyłu nic :facepalm: i nie wiem czy to wina kodowania czy sterownika dodam ze lusterka się składają

Wielce prawdopodobne, że trafiłeś na sterowniki z A5 coupe... A sprawdzałeś ustawienia w sterownikach drzwi?

Opublikowano

sprawdzałem i wszystko pasuje tylko się zastanawiam czy jest możliwość założenia prawej strony na lewa ?? i po czym to poznać może gościu przed sprzedażą źle opisał sterowniki ??:jerk:

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie, ale raczej nie da się ich pomylić.

Opublikowano
sprawdzałem i wszystko pasuje tylko się zastanawiam czy jest możliwość założenia prawej strony na lewa ?? i po czym to poznać może gościu przed sprzedażą źle opisał sterowniki ??:jerk:

sprawdziłeś kostki czy dobrze wsjo siedzi?