Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Reflektory LED obowiązkowo i licznik jak w nowym A6, było by pięknie.

Reflektory LED w naszych można spróbować dorezać z A6:kox: z licznikiem pewnie trochę gorzej :thumbdown::grin: Jasiu, jak tam tarcze ?:wink: a wydech S4 ? u mnie jutro montaż, dyfuzor z polifta S4 już siedzi :wink: w czarnym połysku

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to była by gruba robota, chyba lepiej poczekajmy na B9, może będą ledowe :). Tarcze jutro nad tym planuję działać, już dziś przygotowałem wstępnie materiały a w czwartek będę miał tarcze od RS5, jeszcze trochę cierpliwości. Wydech ... hmmm dokładka w malowaniu a kiedy będzie... to może się wydłuzyć hehe nasz lakiernik szanuje robotę, bardzo nawet :).

Zrób mi foty jak będziesz miał wykonane połaczenie z dwóch rur na jedną, będę wdzięczny.

Opublikowano
No to była by gruba robota, chyba lepiej poczekajmy na B9, może będą ledowe :). Tarcze jutro nad tym planuję działać, już dziś przygotowałem wstępnie materiały a w czwartek będę miał tarcze od RS5, jeszcze trochę cierpliwości. Wydech ... hmmm dokładka w malowaniu a kiedy będzie... to może się wydłuzyć hehe nasz lakiernik szanuje robotę, bardzo nawet :).

Zrób mi foty jak będziesz miał wykonane połaczenie z dwóch rur na jedną, będę wdzięczny.

OKI :wink:

Opublikowano

Moja A4 wkroczyła wczoraj na nową drogę życia :decayed: (jakość zdjęcia marna, ale nie miałem nic lepszego pod ręką)

bzV0KDd.jpg

Opublikowano

aż żal było jechać dalej nie?:D

Opublikowano

A ja przegapiłem moment 123456 :(

Opublikowano

To trzeba cofnąć :) do zdjecia;)

Opublikowano

No koniecznie :) kurcze a czekalem na moment i przegapilem :D

Opublikowano

Jak zauważyłem przebieg to nie zwróciłem uwagi na ogólny, chciałem cyknąć dzienny tylko, dopiero jak zgrałem z aparatu na kompa zauważyłem że na głównym też szóstki, heh szatański przebieg :wink:

bN2hZDn.jpg

Opublikowano

trzeba powołać komisję wyjaśniającą pojawienie się 666 :grin:

Opublikowano

@mumen, zatrzymałeś się na środku drogi żeby cyknąć fotkę licznika? :grin: (włączone awaryjne i uruchomiony silnik)

Opublikowano

Witam

Od nie dawna jestem posiadaczem B8 i nie za bardzo się jeszcze orientuje co i jak dlatego pytanie czy czegoś tu brakuje (jakiejś osłony) czy tak ma być chodzi o prowadnicę siedzenia

image.jpg

Opublikowano
@mumen, zatrzymałeś się na środku drogi żeby cyknąć fotkę licznika? :grin: (włączone awaryjne i uruchomiony silnik)

Hehe, dokładnie tak na środku ronda stałem, ale zobacz jaka była godzina, zero ruchu ...

---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ----------

Witam

Od nie dawna jestem posiadaczem B8 i nie za bardzo się jeszcze orientuje co i jak dlatego pytanie czy czegoś tu brakuje (jakiejś osłony) czy tak ma być chodzi o prowadnicę siedzenia

http://s28.postimg.org/n7bmz61l5/image.jpg

Tak ma być, niestety tutaj Audi się nie popisało, zresztą porównując np. bagażnika tapicerki w BMW 3 i w A4 to nasze cztery kółka to słabiutko wypadają.

Opublikowano

a jakie spalanie co Ty tam za silnik masz :P

Opublikowano

Spalanie mam średnie 6,5, 2.0 a to akurat ruszyłem z osiedla zimny silnik i tak pokazało trochę dużo

Opublikowano
Witam

http://s28.postimg.org/n7bmz61l5/image.jpg

Tak ma być, niestety tutaj Audi się nie popisało, zresztą porównując np. bagażnika tapicerki w BMW 3 i w A4 to nasze cztery kółka to słabiutko wypadają.

dzięki, masz rację nie ładnie to wygląda

Opublikowano
:thumbup1: no tylko takie znalazłem na allegro :) czas oczekiwania bezcenny 2tyg :) dzisiaj przyszły:facepalm:
Opublikowano

Witam Panowie:hi:

Mam u siebie problem z nawigacją. Nie wiem do końca czy jest on software'owy, czy hardware'owy. Stawiam na ten drugi. Mianowicie chodzi o to, że podczas używania nawigacji samoczynnie pokazuję mi się ten kursor, którym sterujemy joystickiem. Włącza się samoczynnie i wariuje, w sensie, że sam sobie "lata" po mapie. Może to być jakieś, nie wiem, zwarcie w pokrętle? Chodzi o to, że jak przekręcę pokrętłem, żeby zrobić zoom, to kursor sam się pokazuje, nacisnę przycisk "return", żeby zniknął, ale za chwile znowu się pojawia i sam "lata" po mapie. Spotkał się ktoś z was z takim przypadkiem? Da radę jakoś rozebrać rozebrać to pokrętło z joystickiem, oczywiście o ile w tym tkwi problem?

Z góry dzięki za pomoc

Pozdro:wink: