Hohe Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Tak podejdzie . Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Panowie, coś mi czasami trzeszczy przy z prawej strony spod maski kiedy kręcę kierownicą przy parkowaniu. nie występuję to za każdym razem, ale w ciągu ostatnich dwóch tygodni ze 3 razy się zdarzyło. Jakby coś ocierało może trochę..wspomaganie się kończy? czy bardziej szukać w innym kierunku? U mnie jest podbnie dziwna sytuacja a mianowicie przy cofaniu i kierownicy skreconej na max w prawo stuka coś w okolicy lewej strony ale wyłacznie przy dodawaniu gazu. Jak sięau to toczy to cisza. Wziełem się za wypranie nadkoli, auto już na lewarkach w powietrzu później pozagladam może uda się znaleźć winowajcę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Daj znac jak uda Ci się z tematem uporać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Tak sobie wymyśliłem że czas pozbyć się oznaczeń z tylnej klapy, jest gdzieś wątek na forum z opisem jak ogarnąć temat? Szukajka nic nie znalazła a nie chciałbym czegoś uszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Przyklejane więc trzeba oderwać, byle nie z farbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ja nie zamierzam odrywać moich, ale gdybym to robił, użyłbym żyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Wiadomo że urwać...tyko jak to zrobić bezpiecznie? Żyłka ok, tylko jak, ewentualnie czym pozbyć się pozostałości kleju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 jesli ktoś preferuje to ja oferuję BN-Pipes Edelstahl-Auspuffanlagen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Wiadomo że urwać...tyko jak to zrobić bezpiecznie? Żyłka ok, tylko jak, ewentualnie czym pozbyć się pozostałości kleju? Według mnie trzeba dobrze podgrzać, i powinno zejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dywaniki Petexa to te polecane? bo muszę gumiaki zakupić do swojego wozidła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Daj znac jak uda Ci się z tematem uporać No i d*pa auto w powietrzu i przy skręcownych kołach zero hałasu :/ zero luzu na łożysku, przegub maltretowałem i nic sam już nie wiem co to może strzelać przy cofaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Wiadomo że urwać...tyko jak to zrobić bezpiecznie? Żyłka ok, tylko jak, ewentualnie czym pozbyć się pozostałości kleju? Według mnie trzeba dobrze podgrzać, i powinno zejść. dokładnie Panowie trzeba podgrzać suszarką i schodzi elegancko z żyłką to ja wam proponuje, ale na ryby jechać . Pozostałość kleju również podgrzać ile zejdzie tyle zejdzie. Resztę potraktować specyfikiem do smoły oczywiście do samochodu ewentualnie na szmatkę trochę benzyny ekstrakcyjnej i wszystko zejdzie. Testowane wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzięki Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Wiadomo że urwać...tyko jak to zrobić bezpiecznie? Żyłka ok, tylko jak, ewentualnie czym pozbyć się pozostałości kleju? Usuwałem z poprzedniego B6 napisy z klapy. Podwarzalem sruborketem, ostrożnie aby nie dotknąć lakieru, poszlo gładko. Pozniej usuwasz klej np paznokciem i czyscisz benzyna ekstrakcyjna lub innym rozpuszczalnikiem. Pozniej polerujesz lekko scierna pasta miejsca po napisach a na koniec cała klapę. Zero śladu u mnie zostalo. ---------- Post dopisany at 07:14 ---------- Poprzedni post napisany at 07:10 ---------- Panowie jak sprawdzic stan wtryskow w naszych B8? Gdzie w pomiarach rozszerzonych mozna to zobaczyć i jakie powinny byc wartości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Jak wykasować w nawi miejscowość by nie pokazywało między zegarami? niestety po niemiecku ja nie szprecham i teraz ustawiłem i jest ostatnia zmień sobie język na angielski car -> setup -> sprache -> englisch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Zaraz pojadę do kogoś by zrobił polskie menu i mapę najnowszą, tylko ceny różne widzę nawet i 1000zł, z odblokowaniem DVD, z kodowaniem halogenów na doświetlanie, test wskazówek i wyłączenie pasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 ja 3 lata temu za odblokowanie DVD, mapę i PL menu płaciłem w Bydgoszczy 750zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Czekam jeszcze za odpowiedzią od innych w sprawie ceny bo wysłałem zapytania. Trzeba troszkę poszukać. Z dojazdem gdzieś nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 ja 3 lata temu za odblokowanie DVD, mapę i PL menu płaciłem w Bydgoszczy 750zł. Chyba w Bydgoszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 no tak, moje miasto jest teraz sławne dzięki panu R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi