Opublikowano 5 Lipca 201412 l Panowie, coś mi czasami trzeszczy przy z prawej strony spod maski kiedy kręcę kierownicą przy parkowaniu. nie występuję to za każdym razem, ale w ciągu ostatnich dwóch tygodni ze 3 razy się zdarzyło. Jakby coś ocierało może trochę..wspomaganie się kończy? czy bardziej szukać w innym kierunku? U mnie jest podbnie dziwna sytuacja a mianowicie przy cofaniu i kierownicy skreconej na max w prawo stuka coś w okolicy lewej strony ale wyłacznie przy dodawaniu gazu. Jak sięau to toczy to cisza. Wziełem się za wypranie nadkoli, auto już na lewarkach w powietrzu później pozagladam może uda się znaleźć winowajcę ;/
Opublikowano 5 Lipca 201412 l Tak sobie wymyśliłem że czas pozbyć się oznaczeń z tylnej klapy, jest gdzieś wątek na forum z opisem jak ogarnąć temat? Szukajka nic nie znalazła a nie chciałbym czegoś uszkodzić.
Opublikowano 5 Lipca 201412 l Wiadomo że urwać...tyko jak to zrobić bezpiecznie? Żyłka ok, tylko jak, ewentualnie czym pozbyć się pozostałości kleju?
Opublikowano 5 Lipca 201412 l Wiadomo że urwać...tyko jak to zrobić bezpiecznie? Żyłka ok, tylko jak, ewentualnie czym pozbyć się pozostałości kleju? Według mnie trzeba dobrze podgrzać, i powinno zejść.
Opublikowano 5 Lipca 201412 l Dywaniki Petexa to te polecane? bo muszę gumiaki zakupić do swojego wozidła
Opublikowano 5 Lipca 201412 l Daj znac jak uda Ci się z tematem uporać No i d*pa auto w powietrzu i przy skręcownych kołach zero hałasu :/ zero luzu na łożysku, przegub maltretowałem i nic sam już nie wiem co to może strzelać przy cofaniu
Opublikowano 5 Lipca 201412 l Wiadomo że urwać...tyko jak to zrobić bezpiecznie? Żyłka ok, tylko jak, ewentualnie czym pozbyć się pozostałości kleju? Według mnie trzeba dobrze podgrzać, i powinno zejść. dokładnie Panowie trzeba podgrzać suszarką i schodzi elegancko z żyłką to ja wam proponuje, ale na ryby jechać . Pozostałość kleju również podgrzać ile zejdzie tyle zejdzie. Resztę potraktować specyfikiem do smoły oczywiście do samochodu ewentualnie na szmatkę trochę benzyny ekstrakcyjnej i wszystko zejdzie. Testowane wiele razy.
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Wiadomo że urwać...tyko jak to zrobić bezpiecznie? Żyłka ok, tylko jak, ewentualnie czym pozbyć się pozostałości kleju? Usuwałem z poprzedniego B6 napisy z klapy. Podwarzalem sruborketem, ostrożnie aby nie dotknąć lakieru, poszlo gładko. Pozniej usuwasz klej np paznokciem i czyscisz benzyna ekstrakcyjna lub innym rozpuszczalnikiem. Pozniej polerujesz lekko scierna pasta miejsca po napisach a na koniec cała klapę. Zero śladu u mnie zostalo. ---------- Post dopisany at 07:14 ---------- Poprzedni post napisany at 07:10 ---------- Panowie jak sprawdzic stan wtryskow w naszych B8? Gdzie w pomiarach rozszerzonych mozna to zobaczyć i jakie powinny byc wartości?
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Jak wykasować w nawi miejscowość by nie pokazywało między zegarami? niestety po niemiecku ja nie szprecham i teraz ustawiłem i jest ostatnia zmień sobie język na angielski car -> setup -> sprache -> englisch
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Zaraz pojadę do kogoś by zrobił polskie menu i mapę najnowszą, tylko ceny różne widzę nawet i 1000zł, z odblokowaniem DVD, z kodowaniem halogenów na doświetlanie, test wskazówek i wyłączenie pasów.
Opublikowano 6 Lipca 201412 l ja 3 lata temu za odblokowanie DVD, mapę i PL menu płaciłem w Bydgoszczy 750zł.
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Czekam jeszcze za odpowiedzią od innych w sprawie ceny bo wysłałem zapytania. Trzeba troszkę poszukać. Z dojazdem gdzieś nie problem.
Opublikowano 6 Lipca 201412 l ja 3 lata temu za odblokowanie DVD, mapę i PL menu płaciłem w Bydgoszczy 750zł. Chyba w Bydgoszczu.