Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak wykasować w nawi miejscowość by nie pokazywało między zegarami? niestety po niemiecku ja nie szprecham i teraz ustawiłem i jest ostatnia

zmień sobie język na angielski :wink: car -> setup -> sprache -> englisch :decayed:

Byłem przed chwilą i zmieniłem na Englisch, tak swoją drogą żeby PL nie było fabrycznie to wielki minussss :thumbdown:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak wykasować w nawi miejscowość by nie pokazywało między zegarami? niestety po niemiecku ja nie szprecham i teraz ustawiłem i jest ostatnia

zmień sobie język na angielski :wink: car -> setup -> sprache -> englisch :decayed:

Byłem przed chwilą i zmieniłem na Englisch, tak swoją drogą żeby PL nie było fabrycznie to wielki minussss :thumbdown:

W nowych już jest.

Opublikowano

Ale moje 4 letnie to też prawie nowe. W środku jak nowe zresztą.

Opublikowano

Co DO PL MENU 3G to robi to kilka osób w Polsce , reszta poprostu kupuje je od nich ( firmy itd.)

Cena sa rozne , wszystko zalezy od regionu :wink:

U mnie trzeba dac 300-400 PLN

Opublikowano

Ale za cały komplet jak pisałem?

Opublikowano

Czyli 800-900 czyli podobnie jak mi napisali. Ciekawe czy w Kaliszu zrobią.

Ktoś to robi jeszcze w WLKP ew dolnośląskie czy lubuskie?

A nawibmw co to za firma lub Car connect ?? zna ktoś?

Opublikowano

W nowych już jest.

potwierdzam

u mnie hula bez problemu

Opublikowano
Czyli 800-900 czyli podobnie jak mi napisali. Ciekawe czy w Kaliszu zrobią.

Ktoś to robi jeszcze w WLKP ew dolnośląskie czy lubuskie?

Ja w Zielonej Gorze za aktualizacje softu i mapy 2014 dalem 400 zł. Na poczatku koleś miał mi wygrać polskie menu i polskiego lektora, ale cos potem powiedział, ze przy mapach i sofcie na 2014 cos to źle bangla

Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
no tak, moje miasto jest teraz sławne dzięki panu R. :grin:

Bydgoszcz aktualnie to Stunt GP i chyba z tego jest znane najbardziej, oczywiście jak ktoś w temacie. Ja tam co rok jestem, fajna impreza a after party jeszcze lepsze :)

Opublikowano

firma, w której robiłem kupuje chyba od nawibmw bo w wersji MMI mam napisane nawibmw :decayed:

Bydgoszcz aktualnie to Stunt GP i chyba z tego jest znane najbardziej, oczywiście jak ktoś w temacie. Ja tam co rok jestem, fajna impreza a after party jeszcze lepsze :)

wczoraj miałem jechać na Stunt GP bo mieszkam całkiem blisko - max jakieś 3 km, ale niestety pogoda nie dopisała..

Opublikowano

Panowie, ma ktoś z Was konto na niemieckim eBayu? Chodzi mi o takie konto z adresem w DE. Mam na oku pewną rzecz, ale sprzedający ustalił wysyłkę tylko miejscową i twierdzi niemota, że nie może już tego zmienić.

Będę zobowiązany.

Opublikowano

wczoraj miałem jechać na Stunt GP bo mieszkam całkiem blisko - max jakieś 3 km, ale niestety pogoda nie dopisała..

W piątek i sobotę była ładna pogoda, no niestety w niedzielę się rozpadało i tez do końca nie wytrzymałem, ja mam troszkę dalej 180 około.

Opublikowano

dobry,

jakie ledy w halogena wsadzić?

Opublikowano

W piątek i sobotę była ładna pogoda, no niestety w niedzielę się rozpadało i tez do końca nie wytrzymałem, ja mam troszkę dalej 180 około.

piątek/sobota byłem poza Bydgoszczą - okolice Czerska, Karsina.