Opublikowano 6 Lipca 201412 l Jak wykasować w nawi miejscowość by nie pokazywało między zegarami? niestety po niemiecku ja nie szprecham i teraz ustawiłem i jest ostatnia zmień sobie język na angielski car -> setup -> sprache -> englisch Byłem przed chwilą i zmieniłem na Englisch, tak swoją drogą żeby PL nie było fabrycznie to wielki minussss
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Jak wykasować w nawi miejscowość by nie pokazywało między zegarami? niestety po niemiecku ja nie szprecham i teraz ustawiłem i jest ostatnia zmień sobie język na angielski car -> setup -> sprache -> englisch Byłem przed chwilą i zmieniłem na Englisch, tak swoją drogą żeby PL nie było fabrycznie to wielki minussss W nowych już jest.
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Co DO PL MENU 3G to robi to kilka osób w Polsce , reszta poprostu kupuje je od nich ( firmy itd.) Cena sa rozne , wszystko zalezy od regionu U mnie trzeba dac 300-400 PLN
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Czyli 800-900 czyli podobnie jak mi napisali. Ciekawe czy w Kaliszu zrobią. Ktoś to robi jeszcze w WLKP ew dolnośląskie czy lubuskie? A nawibmw co to za firma lub Car connect ?? zna ktoś?
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Jak wykasować w nawi miejscowość by nie pokazywało między zegarami? niestety po niemiecku ja nie szprecham i teraz ustawiłem i jest ostatnia zmień sobie język na angielski car -> setup -> sprache -> englisch Byłem przed chwilą i zmieniłem na Englisch, tak swoją drogą żeby PL nie było fabrycznie to wielki minussss W nowych już jest. potwierdzam u mnie hula bez problemu
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Czyli 800-900 czyli podobnie jak mi napisali. Ciekawe czy w Kaliszu zrobią. Ktoś to robi jeszcze w WLKP ew dolnośląskie czy lubuskie? A nawibmw co to za firma lub Car connect ?? zna ktoś? Ja w Zielonej Gorze za aktualizacje softu i mapy 2014 dalem 400 zł. Na poczatku koleś miał mi wygrać polskie menu i polskiego lektora, ale cos potem powiedział, ze przy mapach i sofcie na 2014 cos to źle bangla Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 6 Lipca 201412 l no tak, moje miasto jest teraz sławne dzięki panu R. Bydgoszcz aktualnie to Stunt GP i chyba z tego jest znane najbardziej, oczywiście jak ktoś w temacie. Ja tam co rok jestem, fajna impreza a after party jeszcze lepsze
Opublikowano 7 Lipca 201412 l A nawibmw co to za firma lub Car connect ?? zna ktoś? firma, w której robiłem kupuje chyba od nawibmw bo w wersji MMI mam napisane nawibmw no tak, moje miasto jest teraz sławne dzięki panu R. Bydgoszcz aktualnie to Stunt GP i chyba z tego jest znane najbardziej, oczywiście jak ktoś w temacie. Ja tam co rok jestem, fajna impreza a after party jeszcze lepsze wczoraj miałem jechać na Stunt GP bo mieszkam całkiem blisko - max jakieś 3 km, ale niestety pogoda nie dopisała..
Opublikowano 7 Lipca 201412 l Panowie, ma ktoś z Was konto na niemieckim eBayu? Chodzi mi o takie konto z adresem w DE. Mam na oku pewną rzecz, ale sprzedający ustalił wysyłkę tylko miejscową i twierdzi niemota, że nie może już tego zmienić. Będę zobowiązany.
Opublikowano 7 Lipca 201412 l no tak, moje miasto jest teraz sławne dzięki panu R. Bydgoszcz aktualnie to Stunt GP i chyba z tego jest znane najbardziej, oczywiście jak ktoś w temacie. Ja tam co rok jestem, fajna impreza a after party jeszcze lepsze wczoraj miałem jechać na Stunt GP bo mieszkam całkiem blisko - max jakieś 3 km, ale niestety pogoda nie dopisała.. W piątek i sobotę była ładna pogoda, no niestety w niedzielę się rozpadało i tez do końca nie wytrzymałem, ja mam troszkę dalej 180 około.
Opublikowano 7 Lipca 201412 l dobry,jakie ledy w halogena wsadzić? H11 Led Cree Od tego gościa sprawdzone i działają bez rezystora;) H11 CREE LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE BMW COUPE E82 (4314771935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 7 Lipca 201412 l dobry,jakie ledy w halogena wsadzić? H11 Led Cree Od tego gościa sprawdzone i działają bez rezystora;) H11 CREE LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE BMW COUPE E82 (4314771935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dziękuję
Opublikowano 7 Lipca 201412 l no tak, moje miasto jest teraz sławne dzięki panu R. Bydgoszcz aktualnie to Stunt GP i chyba z tego jest znane najbardziej, oczywiście jak ktoś w temacie. Ja tam co rok jestem, fajna impreza a after party jeszcze lepsze wczoraj miałem jechać na Stunt GP bo mieszkam całkiem blisko - max jakieś 3 km, ale niestety pogoda nie dopisała.. W piątek i sobotę była ładna pogoda, no niestety w niedzielę się rozpadało i tez do końca nie wytrzymałem, ja mam troszkę dalej 180 około. piątek/sobota byłem poza Bydgoszczą - okolice Czerska, Karsina.
Opublikowano 7 Lipca 201412 l Panowie jakby ktoś coś: http://a4-klub.pl/marki-150/seat-leon-ii-334689/#post4342061
Opublikowano 7 Lipca 201412 l Czy taka ramka jednoczesciowa pasuje w miejsce starej dwuczesciowej? AUDI A4 S4 RS4 8K LISTWA NAKLADKA ZEGAROW PIANO (4382858873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.