Opublikowano 15 Października 201411 l Nie wiem ile trzeba dopłacić pisz do Grześka on podobno już to ma w b9 ma też być funkcja automatycznego POMu (Powolny Objazd Miasta) wciskasz i jedziesz się lansować.
Opublikowano 15 Października 201411 l Tak butla z johnnym walkerem ma być zamiast zapasówki, ale ponoć napełnić tylko można w ASO ceny kosmos
Opublikowano 15 Października 201411 l Srata trata, wszyscy narzekają a jak przyjdzie co do czego, to połowa doreza. Jak tak lubicie pełną kontrolę w czasie jazdy, to po co wam tempomat albo ACC?
Opublikowano 15 Października 201411 l Ja nie mam ACC a z tempomatu nie korzystam bo wkurza mnie jak jadę wrzucę na tempomat 140 czy 160 a i tak za raz trzeba hamować bo jakiś baran wyjedzie albo tir tira wymija
Opublikowano 15 Października 201411 l Tak butla z johnnym walkerem ma być zamiast zapasówki, ale ponoć napełnić tylko można w ASO ceny kosmos Heh.. ja to mam w standardzie od kilku już lat. W B8 siedzi wersja beta. Trochę tłucze o aku
Opublikowano 15 Października 201411 l O co chodzi, że nie mam w opcji CAR wentylacji? Zakodowane wszystko jak w opisie: MMI 3G : Ukryte Zielone Menu : CAR ---> Cardevicelist ---> odznaczamy Auxiliary Heating RESTART MMI !!! 5F MMI 3G ---> Coding 07 ---> Long Coding Helper ---> BYTE 6 zmiana z 0 na 1 08 klimatronic ---> Coding - 07 ---> Long Coding Helper ---> Byte 1 Bit 3 zmiana z 0 na 1 08 klimatronic ---> Coding - 07 ---> Long Coding Helper ---> Byte 1 Bit 4 zmiana z 0 na 1 08 klimatronic ---> Adaptacja 10 ---> Chanel 6 ---> zmiana z 0 na 1 Zrobilem wszystko jak wyżej. Jakieś pomysły? Czemu nie działa? CAR/carmenuoperation - znajdź Auxiliary Heating i zmień suwak na 5 CAR/carbusassignment - znajdź Auxiliary Heating i zmień wartość na Can Komfort Restart i powinno już być w menu
Opublikowano 16 Października 201411 l O co chodzi, że nie mam w opcji CAR wentylacji? Zakodowane wszystko jak w opisie:MMI 3G : Ukryte Zielone Menu : CAR ---> Cardevicelist ---> odznaczamy Auxiliary Heating RESTART MMI !!! 5F MMI 3G ---> Coding 07 ---> Long Coding Helper ---> BYTE 6 zmiana z 0 na 1 08 klimatronic ---> Coding - 07 ---> Long Coding Helper ---> Byte 1 Bit 3 zmiana z 0 na 1 08 klimatronic ---> Coding - 07 ---> Long Coding Helper ---> Byte 1 Bit 4 zmiana z 0 na 1 08 klimatronic ---> Adaptacja 10 ---> Chanel 6 ---> zmiana z 0 na 1 Zrobilem wszystko jak wyżej. Jakieś pomysły? Czemu nie działa? CAR/carmenuoperation - znajdź Auxiliary Heating i zmień suwak na 5CAR/carbusassignment - znajdź Auxiliary Heating i zmień wartość na Can Komfort Restart i powinno już być w menu Dziekuje, napisze czy sie udało.
Opublikowano 16 Października 201411 l to pisanie palcem dla mnie troche bez sensu bo dużo czasu zajmuje. Tak samo jak w telefonach, korzysta ktoś z was w telefonie z tego?
Opublikowano 16 Października 201411 l Czasu nie czasu. Mniej odwraca uwagę od kierowania pojazdem. Zawsze uważałem że ekran dotykowy w aucie jest lepszy od tego na guziki. Z doświadczenia teraz wiem że nie ma nic gorszego jak celowaniem palcem w literkę, a takie pisanie liter na czuja wydaje się dość wygodne.
Opublikowano 16 Października 201411 l Czasu nie czasu. Mniej odwraca uwagę od kierowania pojazdem. Zawsze uważałem że ekran dotykowy w aucie jest lepszy od tego na guziki. Z doświadczenia teraz wiem że nie ma nic gorszego jak celowaniem palcem w literkę, a takie pisanie liter na czuja wydaje się dość wygodne. +1
Opublikowano 16 Października 201411 l biorę ....tylko trzeba pewnie będzie zmienić na nowszy model cały samochód
Opublikowano 16 Października 201411 l W Paryżu tylko nowe TT pokazali a o A4 nic To kiedy wreszcie coś się pojawi, moze Frankfurt za rok ??
Opublikowano 16 Października 201411 l Mamy kogoś kto mieszka w USA? mam goscia na forum a2. chyba nawet w aso pracuje. co potrzeba wal na pw. J&B mmmm Edytowane 16 Października 201411 l przez wrzosu
Opublikowano 17 Października 201411 l Panowie warto to jechac ogladac http://allegro.pl/audi-a4-2-0tdi-140ps-biksenon-led-navi3g-grz-fotel-i4685193981.html#imglayer Sent from my телефон Z tego co widać na zdjęciach nawigacja nie jest 3D(wystepuje tylko w MMI 3G+ z czytnikiem SIM mapy google), to jest nawigacja 2G. Nigdy nie wiadomo czy warto, trzeba jechać oglądać i sprawdzać.Pisze ,że menu po polsku a jest angielski:D
Opublikowano 17 Października 201411 l to jest nawigacja 2G. MMI 3g LOW Edytowane 17 Października 201411 l przez _Gabriel_
Opublikowano 17 Października 201411 l MMI 3g LOW 3G nie powinno mieć joysticka? Bo ja się właściwie w zasadzie nie znam na tych opcjach a czas coś kupić, a większość opisów nie zgodne jest z autem Zależy jak daleko masz do Płocka. Z mojego doświadczenia wynika, że nie warto jeździć przez pół Polski, żeby obejrzeć auto. Najeździłem się tak przed zakupem a finalnie okazało się że zrobiłem tylko niepotrzebnie masę kilometrów (m.in. dwa razy do Poznania), a auto kupiłem w Warszawie. A druga sprawa, że im ładniejsze fotki i bardziej błyszczące auto, tym większa lampka ostrzegawcza mi się zapala.