Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l platforma zostanie ta sama, zmienią poszycie na bardziej ostre kształty, nowe plastiki w środek i już można klienta kroić od nowa
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l wygląd zewnętrzny to jedno a wytrzymałość i bezawaryjność to drugie i tu jestem ciekaw czy będą wytrzymywać przynajmniej okres gwarancyjny, jak tak się patrzy to wszystko schodzi na psy
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l platforma zostanie ta sama, zmienią poszycie na bardziej ostre kształty, nowe plastiki w środek i już można klienta kroić od nowa wygląd zewnętrzny to jedno a wytrzymałość i bezawaryjność to drugie i tu jestem ciekaw czy będą wytrzymywać przynajmniej okres gwarancyjny, jak tak się patrzy to wszystko schodzi na psy gdyby nie rynek wtórny to o wiele mniej było by a4 na polskich drogach
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Marcin, tak nie do końca się da, ja mam zrobione, cyferki są białe natomiast tło, które powinno być czarne jest ciemno granatowe. Musisz diody podświetlające wymienić na białe i wyrzucić taką czerwoną przesłonę, która jest pomiędzy wyświetlaczem a diodami, efekt nie jest powalający własnie ze względu na tło. Może ktoś ma inny patent, sam chętnie się dowiem A bardzo widać, że to granat? Razi to? Powiedz jeszcze Bogdan, gdzie takie diody dostałeś, czy cały wyświetlacz zmieniałeś? Diody przelutowałem z poliftowego klmatronica, nie bardzo mi się to podoba, chyba jednak przerobię na polift
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l A samego wyświetlacza nie da rady podmienić? I jeszcze sprawa tej folii, gdzie ona się dokładnie znajduje?
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l A samego wyświetlacza nie da rady podmienić? I jeszcze sprawa tej folii, gdzie ona się dokładnie znajduje? mam taki wyświetlacz gdzieś. tylko czy to coś da w ogole? jakby przelutował diody, podmienił wyświetlacz?
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Nie da się wymienić wyświetlacza z polifta, próbowałem, wyświetla krzaczki a folia, jak zdejmiesz wyświetlacz z płytki to jest w środku
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Nie da się wymienić wyświetlacza z polifta, próbowałem, wyświetla krzaczki a folia, jak zdejmiesz wyświetlacz z płytki to jest w środku a założyłeś u siebie folie z polifta? to może tak zrobić: -przelutować diody -podmienić folie lub cały biały plastik Edytowane 17 Kwietnia 201511 l przez wrzosu
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Też myślałem, że możnaby dołożyć jakąś folię. Taką, która przykryje tło a jednocześnie nie za bardzo przytłumi cyfry.
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l jak znajdę kogoś kto mi przelutuje diody, to zrobię na próbę. Dodatkowo wrzucę plastik ozdobny piano i gałeczki alu
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Panowie, pytanie do zmieniających fotele. Czy mieliście trudności z montażem oparcia tylnej kanapy? Jak się jakiś czas temu namęczyłem strasznie z tulejką plastikową (8K0885678A) która wchodzi w oparcie a później w trzpień. Męczyłem męczyłem aż w końcu upierd..łem tulejke ale założyłem no i zaczęło się skrzypienie. kupiłem nową i teraz pytanie w jakiej kolejności to zrobić żeby nie popełnić tego samego błędu?
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l nie da rady przełożyć samego wyświetlacza Tak naprawdę tylko przekładka z polifta całego klimatronika ściagnięcie CP i wymiana "jeża". Wymiana tła też ni nie daje... nawet po zmianie led Edytowane 17 Kwietnia 201511 l przez miodzio
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l to ani nie kombinuje.. kupie kiedyś polift. w sumie i tak będę musiał zmienić panel, bo zmieniam siedzenia na grzane.
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Panowie, ma ktoś schemat demontażu kanapy z tylu? chciałbym wrzucić wersje z isofix bo u mnie nie ma
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Panowie, ma ktoś schemat demontażu kanapy z tylu? chciałbym wrzucić wersje z isofix bo u mnie nie ma Brakuje Ci pewnie tylko dziur w kanapie bo uchwyty zapewne są Kanapa trzyma się na dwóch zatrzaskach.
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Kanapę wyciagasz na sile kupujesz wczesniej dwa plastiki (3,5szt w Aso) montażowe które zawsze się łamią. Wkladasz plastiki w otwory i montujesz nowe siedzisko na wcisk.
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Kanapę wyciagasz na sile kupujesz wczesniej dwa plastiki (3,5szt w Aso) montażowe które zawsze się łamią. Wkladasz plastiki w otwory i montujesz nowe siedzisko na wcisk. właśnie miałem wspomnieć, że przed szarpaniem kanapy jechać do ASO po nowe plastiki. Tylko nr mógłby ktoś podać? http://olx.pl/oferta/audi-a5-tdi-quattro-s-tronic-s-line-bang-olufsen-CID5-ID9uP27.html#ceeb1ef458 taki Batmobil wchodził czy to jakaś rzeźba? "lekko uszkodzony z tylu jak widać na foto" Edytowane 17 Kwietnia 201511 l przez wrzosu
Opublikowano 17 Kwietnia 201511 l Panowie, ma ktoś schemat demontażu kanapy z tylu? chciałbym wrzucić wersje z isofix bo u mnie nie ma Może tak zrobisz http://a4-klub.pl/index.php?/topic/304762-montaz-isofix-w-tylnej-kanapie/