Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super dziekuję za pomoc :)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A kratki warto w ASO są nie drogie w przeciwieństwie do polifta :)

Opublikowano

A kratki warto w ASO są nie drogie w przeciwieństwie do polifta :)

cos koło 103 zł szt

Opublikowano

Ja we Wrocławiu w aso placilem 130 pln plus 35 za wysyłke bo musieli sciagac z centralnego magazynu.

Opublikowano

To Oni skasowali za to że musieli to ściągnąć do siebie :shock3: Ja pierdziu toż to szok :facepalm:

Opublikowano

To lepiej było na aledrogo kupić mają po 110zł + 25zł przesyłka

Opublikowano

Ja we Wrocławiu w aso placilem 130 pln plus 35 za wysyłke bo musieli sciagac z centralnego magazynu.

To Cię, moim zdaniem, oszukali. Płacenie za wysyłkę? Codziennie dostają części z magazynu, naciągacze. Ja kupując części, zawsze praktycznie czekam, bo to czego my rezacze potrzebujemy, raczej ASO na stanie nie mają. Jeśli mają na magazynie w UK, to czekam dwa dni, jeśli ściągają z Niemiec to około cztery i nawet jeśli jest to śrubka za 20 centów, to nikt nie naciąga mnie na płacenie za jakieś wysyłki. No ale w ASO we Wrocławiu pracuje milion osób, to ktoś im za obiad zapłacić musi. Przypomina to trochę taki okrągły cyrk z Wiejskiej.

Opublikowano

Co ty gadasz? Nie jedna rzecz zamawiałem we wro i nigdy nie płaciłem za jakąś dostawę czy wysyłkę. Noo chyba że mieli ci kurierem do domu wyslac. To co innego

Opublikowano

Co ty gadasz? Nie jedna rzecz zamawiałem we wro i nigdy nie płaciłem za jakąś dostawę czy wysyłkę. Noo chyba że mieli ci kurierem do domu wyslac. To co innego

Zle mnie zrozumiales, placilem za wysyłke do mnie z Wroclawia , bo do Wrocka mam 120 km w jedna strone a bylem tam przy okazji na szkoleniu i zajechalem do ASO kupic tą kratke , powiedzieli ze nie mają na miejscu i muszą sciągnąć i ze bedzie za 2 dni. Dlatego zdecydowalem sie na wysyłke kurierem. Kratka kosztowala 130 pln a p[rzesylka do mnie 35 pln , itak dużo kroją za przesyłke kawałeczka plastiku.

Opublikowano

Zle mnie zrozumiales, placilem za wysyłke do mnie z Wroclawia , bo do Wrocka mam 120 km w jedna strone a bylem tam przy okazji na szkoleniu i zajechalem do ASO kupic tą kratke , powiedzieli ze nie mają na miejscu i muszą sciągnąć i ze bedzie za 2 dni. Dlatego zdecydowalem sie na wysyłke kurierem. Kratka kosztowala 130 pln a p[rzesylka do mnie 35 pln , itak dużo kroją za przesyłke kawałeczka plastiku.

tak czy siak Cie wydymoli...

raz że cena bez rabatu dwa wysyłka jak za klapę..

zderzaki się wysyła po 20 zło a ty sama kratke za 35 dostałes :D

Opublikowano

Nie jest tak źle w końcu to ASO, nikt tam nie będzie szukał najtańszego kuriera, najważniejsze że wysyłają, w końcu cena wysyłki to nie tylko koszt kuriera, ktoś to musi zapakować, jakieś opakowanie potrzeba bo kratka najczęściej jest w worku a wiec taka cena to spoko, da się zaakceptować :).

Opublikowano

No to pojechali grubo, w ogóle polift drogi w tych gadżetach, jakieś dokładki do zderzaka itp to masakra jakie cyfry, w przedlifcie było całkiem rozsądnie.

Opublikowano

kratki z polifta S LINE pod np. radar to koszt 1,5 PLN ASO :)

Półtora Złotego to nie masakra. :wink:

Opublikowano

czy da się tak przerobić kierunkowskazy tylne w audi ?

Edytowane przez Love-AUDI

Opublikowano

1,5 zł hmm. tak się zastanawiam czy w ASO jest cokolwiek w takiej cenie :wink:

Opublikowano

Panowie mam takie pytanie, zastanawiam się czy w światłach ledowych, można w jakiś sposób wymienić diodę, moduł czy jakby to tam nie nazwać, czy może specjaliści z Audi wymyślili sobie, że trzeba wymienić całą lampę?

Opublikowano

1,5 zł hmm. tak się zastanawiam czy w ASO jest cokolwiek w takiej cenie

jest!!! Toaleta dla klienta :grin:

Opublikowano

1,5 zł hmm. tak się zastanawiam czy w ASO jest cokolwiek w takiej cenie

jest!!! Toaleta dla klienta :grin:

:polew: o tym zapomniałem :grin:

Opublikowano

Ile ja już tych lamp nawymieniałem ...a drogie diabelstwo do sedana. Nie ma lekko wymiana całej :)