Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto był ostatnio w ASO na sciagniecie CP ? ponoć w PL ustalili jedną kwote dla SZAREGO Kowalskiego 400 PLN :)

byłem w ubiegłym tygodniu Bełtowski Krk 300zł

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przy jednym sterowniku ?

Robiłem ostatnio taką A4 i gosciu zapłacil netto 600 pln ZA 2 STEROWNIKI ;)

Opublikowano

robiłem dwa sterowniki MCE i panel klimy (którego teraz szukam)

Opublikowano

Kto był ostatnio w ASO na sciagniecie CP ? ponoć w PL ustalili jedną kwote dla SZAREGO Kowalskiego 400 PLN :)

:facepalm: widze. ze maja zaje^&*ta taktyke zeby ludzie napedzali biznes wszelkego rodzaju zlodziejom i walkarzom a nie jezdzili do ASO.

Opublikowano

Nie sądzę aby zależało im na ukróceniu złodziejstwa. Kasa, tylko kasa i udawanie firmy, która walczy ze złem. Parodia.

Opublikowano

Lol, A4, wymarzone auto do ciągania przyczep :D Cena też mega :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o koszty CP to jak robiłem w Bydgoszczy ostatnio to coś około 100 PLN. Gościu zapytał czy robimy po całości leci od razu wszystkie moduły i wtedy jedna cena, czy robimy każdy z osobna wybiórczo i wtedy więcej pracy, ale jak mam coś trafione to tego nie weźmie pod uwagę :). No ale ze to było przez Bartka z navi ustalone to potem powiedział ze zrobi tylko te moduły które trzeba za cenę pojedynczą co około 250 zł. Pierwszy raz takie coś słyszałem bo w Gdańsku nikt mnie nigdy nie pytał, kilka modułów jedna cena,a le może coś się pozmieniało i od ilości cena zależy ...

Opublikowano

Własnie............ jak robimy to pojedynczo to musimy samemu wszystko zakodowac .

Jak diagnosta zrobi wszystkie moduły to mamy pewnosc ze bedzie wszystko w pełni funkcjonowało

wg mnie najwiecej problemów jest przy KOMFORT 46 , Klimatronik 08

Opublikowano

Ktoś może ma do sprzedania z was Klimatronic do Polifta a4 8k? z tymi chromowanymi gałkami?

Opublikowano

czy da się tak przerobić kierunkowskazy tylne w audi ?

albo tak

Sa dostepne MODUŁY do tego :) szukaj na ebay

faktycznie cena porażająca , troszeczkę zagłębiłem się w temat tych modułów i jest to do zrobienia znacznie tańszym kosztem , mam już schemat rozrysowany w poniedziałek zaopatrzę się w odpowiednie komponenty elektroniczne i zobaczymy co z tego wyjdzie ....

.... a wiec udało się zrobić adaptery-moduły do migaczy znacznie tańszym kosztem niż oferuje niemiecka strona http://shop.cetecarcoding.de/de/semi-dynamisches-blinken/semi-dynamisches-blinkermodul-audi-a4-8k-facelift, do podłączenia są trzy przewody : masa do adapteru , zasilanie kierunkowskazu 12v czyli ten przewód który idzie od centralnej elektryki do kierunkowskazu lampy zewnętrznej (błotnik) wpinamy w moduł oraz wychodzący z modułu przewód wpinamy do kierunkowskazu lampy zewnętrznej. Potrzebne są oczywiście dwa moduły na prawy i na lewy kierunkowskaz , moduły nie ingerują w żaden sposób w działanie instalacji w samochodzie , po podłączeniu komputera żadnych błędów nie ma :banan: na module jest mikro potencjometr w celu ustawienia odpowiedniego dla nas opóźnienia zaświecenia się kierunkowskazu

dsmye.jpg

filmik przedstawiający działanie modułu

View My Video

hmmm :eusathink: coś kiepsko idzie ten filmik zna ktoś jakąś lepszą stronę gdzie można filmy wrzucić ? Bo tutaj strasznie ścina i słabo widać efekt ale to chyba wina obciążenia serweru bo raz idzie dobrze a raz ścina

Edytowane przez Love-AUDI

Opublikowano

Profeska robota :decayed:

Tak z ciekawości duża różnica cenowo wyszła?

Opublikowano

Taka sama nim więcej tylko że nie w euro a w złoty :)

Opublikowano

no to Panie czapki z głów :D

teraz ebay i 150Euro :D

Własnie............ jak robimy to pojedynczo to musimy samemu wszystko zakodowac .

Jak diagnosta zrobi wszystkie moduły to mamy pewnosc ze bedzie wszystko w pełni funkcjonowało

no ale jak to to to nie jest tylko zdejmowanie CP on z automatu wykrywa co leży i dorabia kodowania pod graty ?? :)

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

Taka sama nim więcej tylko że nie w euro a w złoty :)

W razie potrzeby jesteś w stanie przygotować taki komplecik, albo udostępnić schemat ? Oczywiście w swojej wartości cenowej ...

no to Panie czapki z głów :D

teraz ebay i 150Euro :D

no ale jak to to to nie jest tylko zdejmowanie CP on z automatu wykrywa co leży i dorabia kodowania pod graty ?? :)

Jak masz coś błędnie zakodowane i coś nie trybi to ASO Ci nie pomoże

Opublikowano

czy da się tak przerobić kierunkowskazy tylne w audi ?

albo tak

Sa dostepne MODUŁY do tego :) szukaj na ebay

faktycznie cena porażająca , troszeczkę zagłębiłem się w temat tych modułów i jest to do zrobienia znacznie tańszym kosztem , mam już schemat rozrysowany w poniedziałek zaopatrzę się w odpowiednie komponenty elektroniczne i zobaczymy co z tego wyjdzie ....

.... a wiec udało się zrobić adaptery-moduły do migaczy znacznie tańszym kosztem niż oferuje niemiecka strona http://shop.cetecarcoding.de/de/semi-dynamisches-blinken/semi-dynamisches-blinkermodul-audi-a4-8k-facelift, do podłączenia są trzy przewody : masa do adapteru , zasilanie kierunkowskazu 12v czyli ten przewód który idzie od centralnej elektryki do kierunkowskazu lampy zewnętrznej (błotnik) wpinamy w moduł oraz wychodzący z modułu przewód wpinamy do kierunkowskazu lampy zewnętrznej. Potrzebne są oczywiście dwa moduły na prawy i na lewy kierunkowskaz , moduły nie ingerują w żaden sposób w działanie instalacji w samochodzie , po podłączeniu komputera żadnych błędów nie ma :banan: na module jest mikro potencjometr w celu ustawienia odpowiedniego dla nas opóźnienia zaświecenia się kierunkowskazu

dsmye.jpg

filmik przedstawiający działanie modułu

View My Video

hmmm :eusathink: coś kiepsko idzie ten filmik zna ktoś jakąś lepszą stronę gdzie można filmy wrzucić ? Bo tutaj strasznie ścina i słabo widać efekt ale to chyba wina obciążenia serweru bo raz idzie dobrze a raz ścina

Dobra Robota :thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Teraz zostaje zrobienie na skalę masową i sprzedaż

Edytowane przez skotmen

Opublikowano

Jak ktoś chętny proszę info na PW

Opublikowano

Proponuje zrobić zapisy ( lista ) :)

1. wrclaguna

2. amaradaar

3. andynl

4. ?

wrzosu :decayed: