Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podróbka

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

patrzac na przednia prawa opone to bym powiedzial ze ten samochod jest wklejony w to zdjecie - co by sugerowalo render.

Opublikowano

Co to za cudo :)

11230846_480929182064681_360088859266769

Nowe S4 ? :slina:

Opublikowano

Z racji tego że nie mam odpowiedniej liczby postów piszę tutaj.

Dla zainteresowanych !!!

Krótko i na temat

Dzisiaj miałem tel. z ASO firma ubezpieczeniowa pokryje koszty wymiany mojego zderzaka pod warunkiem utylizacji uszkodzonego. Czyli muszą go rozpierdaczyć i wysłać im zdjęcia.

Pod młotek idzie zderzak i dyfuzor s-line 3.0. Zderzak jest podziurawiony dyfuzor praktycznie nie został uszkodzony, wyskoczył tylko ze zderzaka, można oblukać w moim wątku.

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297729-audi-a4-b8-avant-s-line-20-tdi-caha-seria-170km-380nm-remap-w-dv-t-201km-428nm-2010-rok/page-6

post- 106

Jeżeli ktoś ma swój w gorszym stanie to po kosztach wysyłki zamienię się do końca tego tygodnia. Po prostu szkoda mi niszczyć dobry element.

Piszcie na PW.

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano

Co to za cudo :)

11230846_480929182064681_360088859266769

Podobno to nowe Audi S4 Quattro (rendering) 2016.

Opublikowano

Na tych fotach które Grzesiek wrzucał wcześniej lusterka były montowane w poszycie drzwi a nie jak teraz mamy w trójkącie szyby. Nie wyglada mi to na A4, jakaś wizualizacja kolejna jednego z magików od grafiki, spójrzcie na te halogeny ... to w życiu tak nie będzie w realu wykonane. Zresztą cała ta bryła jakaś taka niespójna, tak jakby ktoś A1 z S3 w sedanie wymieszał.

http://newcarsimage.com/2016-audi-a6-review-and-release-date/2016-audi-a6-price.html

Opublikowano

Witam,

Potrzebuję numer sterownika PDC obsługującego wizualizacje :)

Opublikowano

Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje ale te wszystkie nowości i wizualizacje Audi strasznie zalatują pod BMW :huh:

Opublikowano

Chłopaki pilne pytanie. Jaki kolor ma kostka od podgrzewania foteli w przednich fotelach?

Opublikowano

Witam,

Potrzebuję numer sterownika PDC obsługującego wizualizacje :)

A jaki masz system, bo u mnie PDC obsługiwało wizualizację na 3G High a nie obsługuje na 3G Plus, no i jeszcze czy potrzebujesz 4 kanałowy czy ośmio ??

Opublikowano

Czy mógł by ktoś podać numer halogenu po lifcie w wersji S-Line/S4 ... Jak słyszałem są inne niż w standardowej wersji.

Opublikowano

Czy mógł by ktoś podać numer halogenu po lifcie w wersji S-Line/S4 ... Jak słyszałem są inne niż w standardowej wersji.

Ja oczywiście przerabiałem ten temat :hi:

8K0941699C 8K0941700C

Opublikowano

Grzesiek dzięki !! Rzeczywiście jest inny w S-Line od zwykłego ? A S4 ma taki sam jak S-Line chyba co ...

Literka C pewnie oznacza ze to S-Line a literka B zwyklaki, no to trzeba włączyć opcję SEARCH ...

Edytowane przez mumen

Opublikowano

Tak Janusz, s-line i s4 są takie same :)

Opublikowano

chopaki kratki halogenów do s-line s4 przedlift są tak powiedzmy po tej stówce za sztuke czy wiela ??

a ta listwa dolna platinum i chrom wie ktos po ile mniej weicej nowe ?

Opublikowano

chopaki kratki halogenów do s-line s4 przedlift są tak powiedzmy po tej stówce za sztuke czy wiela ??

a ta listwa dolna platinum i chrom wie ktos po ile mniej weicej nowe ?

105 pln przedlift :banan:

680 pln polift :ph34r:

listwa dolna ( szary platinium ) 258 pln S4 chrom 540 pln

Opublikowano

Panowie, czy po spuszczeniu płynu z chłodnicy trzeba ją jakoś odpowietrzać?

Wczoraj odebrałem auto od mechanika (Karol z Raszyna, którego wszyscy polecają). Łatał mi wyciek płynu chłodzącego, czyli musiał spuścić płyn. Po wyjechaniu, od razu jak silnik zagrzał się do 90° C, włączył mi się wentylator chłodnicy. Po przejechaniu ~40 km dolałem jakieś pół litra płynu (tyle ubyło). Potem zrobiłem jeszcze ze 2-3 kursy, ale wentylator tak samo się włączał po rozgrzaniu silnika. Wyłączał się dopiero po kilkunastu minutach po zgaszeniu auta. A na zewnątrz było raptem 20° C. Temperatura silnika na desce cały czas równiutkie 90° C.

Wziąć go na przeczekanie aż się odpowietrzy, czy lepiej coś zrobić / sprawdzić?

Edytowane przez sowiq