Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w profilu ;)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To co masz za stołki że 7k są warte od S4 ? :naughty:

Opublikowano

jozek726 to pochwal sie nowa fura, byś jakiś temat założył z fotkami :decayed:

Opublikowano

Noo kuwa od Esy ma stołki i powiem wam że takiego wypasa dawno nie widzialem no ale niech się chwali :D

Opublikowano

Noo kuwa od Esy ma stołki i powiem wam że takiego wypasa dawno nie widzialem no ale niech się chwali :D

To nie rozumiem czemu jeszcze tematu nie ma założonego :P Pewnie od jakiegoś rezacza :)

Opublikowano

nie właśnie chyba nie modzona.... niewiasta :D ale ten co brał ją z saloon taką spał na pewno nie pieniądzach :D

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

Ale się czepili chłopaka, zechce to założy temat a nie zechce to będziecie mogli sobie dalej ględzić że nie ma tematu :decayed:

A ty Krzysiu to już w ogóle nie powinieneś marudzić bo swojego do dziś nie pokazałeś :naughty:

Edytowane przez andynl

Opublikowano

Ale się czepili chłopaka, zechce to założy temat a nie zechce to będziecie mogli sobie dalej ględzić że nie ma tematu :decayed:

A ty Krzysiu to już w ogóle nie powinieneś marudzić bo swojego do dziś nie pokazałeś :naughty:

no przeca ja nic nie mówie :D

a bo curfa z b6 tematem nie mogę dojść do ładu po tym jak mnie imageshack wykasował fotki (dziady).. no i tak oto nie mam czasu :D

Opublikowano

w ogóle to dla a4 B6 jest inny dział na tym forum do dyskusji :decayed:

Opublikowano

no przeca ja nic nie mówie :D

:polew:

Opublikowano

[emoji41] [emoji41] [emoji41]
Opublikowano

w ogóle to dla a4 B6 jest inny dział na tym forum do dyskusji :decayed:

no Pacz się uszczypliwiec znalazł :D

Opublikowano

Pierwsza podstawowa kwestia, mowa tu o zakupie auta używanego.

Jak ktoś chce full opcję, to idzie do salonu i sobie zamawia.

Wyposażenie w aucie używanym musi być dopiero którymś z kolei kryterium wyboru.

Widzisz o tym właśnie piszę dla Ciebie jest to któreś z kolei a dla nie których jest to praktycznie priorytet. Tak w wolnej chwili jakbyś miał czas znajdź mi na mobile.de 2.0TDI w Q z przebiegiem tak do 160-170tyś z klimą 3zone i nawigacją 3G+ no i żeby jakieś sensowne stołki miała choćby szmaciaki ale sporty wymagania duże ? chyba nie. Znajdź mi taką żebym jechał sam po nią już nikomu nie płacąc żeby po opłatach itd wyszła mnie taniej niż 80tyś rocznik 2012-2013 silnik ten mocniejszy 177PS Nie zajmie Ci to dużo czasu bo samochodów jest może trochę ponad 20szt. Wklej choćby 2-3 ogłoszenia.

Tak na marginesie samo Quattro już zawęża poszukiwania i jest różnica nawet 10k miedzy wersją z Q a bez. Śledzę wszystko allegro olx. mobile itd od grudnia zeszłego roku. CODZIENNIE więc uważam że jestem w temacie i wiem jakie są ceny i jakie auta bo uwierz mi nie jedno sprawdziłem.

http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A4-2.0-TFSI-Avant-Quattro-Leder-Navi/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:1900_9_,frn:2008,ful:petrol,ger:manual_gear,pwn:147,ccn:1800,vcg:estatecar,fwd:true/pg:vipcar/225719075.html

warta kasy ?

Opublikowano

To akurat auto znajomego 3 lata tym jeździł, przyjechało z de.

Teraz kupił bmw5

No i dobrze zrobił... he he

tąpniete z LG g3

Opublikowano

Tak jak w profilu ;)

Wczoraj widziałem ładna a4 w Twoim mieście na srebrnych alusach wzór rs4 b7. Twoja?;)

Opublikowano

Tak jak w profilu ;)

Wczoraj widziałem ładna a4 w Twoim mieście na srebrnych alusach wzór rs4 b7. Twoja?;)
To by się zgadzało [emoji41]
Opublikowano

Tak sobie myślałem :) ładna ;)

Opublikowano

Tak sobie myślałem :) ładna ;)

dzięki ale chyba nie jechałeś b8 bo bym na pewno widział :wink:

Opublikowano

Nie jechałem firmowym VW T6.

Opublikowano

Panowie spryski mi się nie chowają- blokują sie na klapce(po dwóch stronach na raz się zdarzyło). kto wie czemu?

posted from my mobile