Opublikowano 18 Października 20169 l To z czym jest powiązanie? QQ1? Chrom na listwach okien? modele 2010 przeszły lift dodano im trochę chromu jeszcze ramki wokół nawiewów też dostały chrom Edytowane 18 Października 20169 l przez skotmen
Opublikowano 19 Października 20169 l Pewnie od 2010 montowali chromowane, tak jak to jest z lusterkami zewnętrznymi. Te nie mam polifta tylko 2010, a lusterka mam polift i przełącznik świateł też w chromie Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Października 20169 l Jak nie ma auto, to jest chyba bez chromu. Ja mam bez auto i mam chrom A ja mam z auto i bez chromu. Przedlift
Opublikowano 19 Października 20169 l Pewnie od 2010 montowali chromowane, tak jak to jest z lusterkami zewnętrznymi. Te nie mam polifta tylko 2010, a lusterka mam polift i przełącznik świateł też w chromie Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka Ustalmy raz na zawsze, nie ma czegoś takiego jak lusterka polift. Są lusterka do i od MY10.
Opublikowano 19 Października 20169 l Chrom na listwach okien? nie, ja mam bez chromu na listwach okien a mam chrom na tym przelaczniku. z drugiej strony mam polifta i tam tego chromu jest wiecej.
Opublikowano 19 Października 20169 l Poliftowy ma chromową obwódkę. Styki ma te same. Pasuje bez problemu. Pokaż jakąś fotkę, bo coś nie moge znaleźć. Przed liftem po małym lifcie
Opublikowano 19 Października 20169 l Poliftowy ma chromową obwódkę. Styki ma te same. Pasuje bez problemu. Pokaż jakąś fotkę, bo coś nie moge znaleźć. Przed liftem po małym lifcie No i wlasnie o to mi chodzi, chce troche chromu, chce poczuc troche luksusu A wiec, to jak to zdemontowac zeby nie polamac niczego?
Opublikowano 19 Października 20169 l Najpierw musisz otworzyc maske a pozniej powiedziec kochany samochodziku wydaj mi moj pstryczek elektryczek A tak serio to na tym zdjeciu widze ze jest na zatrzaskach w oslonce a łona jest przykrecana http://allegro.pl/wlacznik-swiatel-audi-a4-b8-2009r-i6424170814.html
Opublikowano 19 Października 20169 l Cześć. Korzysta ktoś z was usług autoryzowanego serwisu w Poznaniu lub Lubinie? Do tych mam najbliżej, a pora się wybrać bo moja a4 obchodzi właśnie pierwsze urodziny.
Opublikowano 19 Października 20169 l Cześć. Korzysta ktoś z was usług autoryzowanego serwisu w Poznaniu lub Lubinie? Do tych mam najbliżej, a pora się wybrać bo moja a4 obchodzi właśnie pierwsze urodziny. pierwsze z Tobą, czy w ogóle jej pierwsze?posted from my mobile
Opublikowano 20 Października 20169 l pytanko do tych,ktorzy w 3.0 maja wyciety dpf,jak u was ze spalinami,u mnie sa strasznie żrace
Opublikowano 20 Października 20169 l pytanko do tych,ktorzy w 3.0 maja wyciety dpf,jak u was ze spalinami,u mnie sa strasznie żrace Takie będą niestety, tym bardziej jak DPF wywalony z katem.
Opublikowano 20 Października 20169 l pytanko do tych,ktorzy w 3.0 maja wyciety dpf,jak u was ze spalinami,u mnie sa strasznie żrace po wywaleniu DPF-a trza kata założyc
Opublikowano 20 Października 20169 l Nie po to ja wywalał dpfa żeby teraz wydech blokować [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 Października 20169 l Nie po to ja wywalał dpfa żeby teraz wydech blokować [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk to miłego oddychania
Opublikowano 20 Października 20169 l A tak w ogóle,to od czego mozna kata wsadzić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk