Opublikowano 25 Marca 20179 l 17 minut temu, Hohe napisał: Tak, jest odpowietrznik. Kołnierz przy lampie jest szerszy i sam się nasuwa na tą rurkę jak montujesz lampę. Muszę na fotki przodu bez lamp zobaczyc czy mam takie odpowietrzniki..... Zawartość dodana 23 minutes later 19 minut temu, simon__75 napisał: Muszę na fotki przodu bez lamp zobaczyc czy mam takie odpowietrzniki..... Przejrzałem fotki z wymiany palnika.... Widać że ten gumowy element nasuwa się na odpowietrznik w podstawie lamy.... I jak w prawej lampie widze że faktycznie jest podpięta w podstawie lampy jakas rurka tak co do lewej podstawy nie jestem pewny czy jest tam coś podpięte :/ Lewa podstawa lampy: Prawa podstawa lampy: Gdzie kończą się te rurki z podstawy lamp ????
Opublikowano 25 Marca 20179 l 1 godzinę temu, simon__75 napisał: Muszę na fotki przodu bez lamp zobaczyc czy mam takie odpowietrzniki..... Zawartość dodana 23 minutes later Przejrzałem fotki z wymiany palnika.... Widać że ten gumowy element nasuwa się na odpowietrznik w podstawie lamy.... I jak w prawej lampie widze że faktycznie jest podpięta w podstawie lampy jakas rurka tak co do lewej podstawy nie jestem pewny czy jest tam coś podpięte :/ Lewa podstawa lampy: Prawa podstawa lampy: Gdzie kończą się te rurki z podstawy lamp ???? Z tego co pamiętam to kończą się zaraz pod lampą (całkiem możliwe, że mocowane są jeszcze do chłodnicy nie pamiętam dokładnie w przed i po lifcie trochę się różnią usytuowaniem ) Edytowane 25 Marca 20179 l przez mlody020
Opublikowano 25 Marca 20179 l Dnia 24.03.2017 o 20:04, l.e.s.t.e.r napisał: ok dzięki za pomoc Tu poczytaj. http://www.swiatla.its.waw.pl/doc_media/materialy/samodzielne_ustawianie_wiate.pdf
Opublikowano 26 Marca 20179 l 8 godzin temu, Hohe napisał: Tu poczytaj. http://www.swiatla.its.waw.pl/doc_media/materialy/samodzielne_ustawianie_wiate.pdf Dzięki wczoraj już z tym walczyłem
Opublikowano 26 Marca 20179 l 3 minuty temu, l.e.s.t.e.r napisał: Dzięki wczoraj już z tym walczyłem Udało się? ?
Opublikowano 26 Marca 20179 l niby się udało, ale i tak je potem obniżyłem bo miałem wrażenie że świecą za wysoko Chyba muszę więcej temu czasu poświęcić i narysować to jak w twoim pdf. Na stacji diagnostycznej jak ustawili światła to waliły po znakach
Opublikowano 26 Marca 20179 l Mi też się wydawało na początku ze świecą wysoko. Postawiłem wtedy inne b8 obok i było praktycznie idealnie równo na ścianie. Może 0.5cm w odległości około 9m.
Opublikowano 26 Marca 20179 l Jeśli ustawiasz prawidłowo i tyle procent ile producent sobie wyliczył, to musi być dobrze. Może tylko tak się wydaje, że jest za wysoko?
Opublikowano 26 Marca 20179 l jeszcze raz do tego podejdę tematu może dzisiaj wieczorem. Wbrew pozorom ciężko znaleźć 10m równego terenu zakończonego ścianą
Opublikowano 26 Marca 20179 l 7 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: jeszcze raz do tego podejdę tematu może dzisiaj wieczorem. Wbrew pozorom ciężko znaleźć 10m równego terenu zakończonego ścianą Ciężko, a musi być idealnie płasko żeby to miało sens. Możesz zrobić też na mniejszym dystansie.
Opublikowano 26 Marca 20179 l Jedz na jakiś parking podziemny czy tam piętrowy i będziesz miał miejsce oczywiście w godzinach gdzie mało ludzi będzie.
Opublikowano 26 Marca 20179 l zamierzam się na parking pod sklepem Aldi nikt tam nie kupuje więc jest pusty.
Opublikowano 26 Marca 20179 l Panowie podbijam temat Montaz PDC PARKTRONIC POLIFT 2012-2015 bo jest niekompletny w zrób to sam i w dodatku zamkniety.... Podpowie ktos jak uruchomić czujniki parkowania na mmi w polifcie, aby działa wizualizacji - kodowanie, jaki sprzęt jest potrzebny? Mam zainstalowane czujniki z przodu i z tylu ale brak wizualizacji
Opublikowano 26 Marca 20179 l 26 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: pewnie nikt Ci nie powiem, Ci co wiedzą biorą za to $$$ Nie mam problemu z tym żeby komuś za to zapłacić, ale nie mam fizycznie możliwości pojechania 1000KM z powodu ograniczeń żeby ktos mi to kodował... Temat jest rozgrzebany i nie kompletny co nie daje możliwości ukończenia w pełni tego modu, zaczyna być to zjawisko coraz bardziej częściej powszechne na forum. Edytowane 26 Marca 20179 l przez lcu
Opublikowano 26 Marca 20179 l 4 godziny temu, lcu napisał: Nie mam problemu z tym żeby komuś za to zapłacić, ale nie mam fizycznie możliwości pojechania 1000KM z powodu ograniczeń żeby ktos mi to kodował... Temat jest rozgrzebany i nie kompletny co nie daje możliwości ukończenia w pełni tego modu, zaczyna być to zjawisko coraz bardziej częściej powszechne na forum. wiedza kosztuje niby czemu ktoś kto z tego żyje ma udzielać darmowych porad ja to akurat rozumiem
Opublikowano 26 Marca 20179 l 2 minuty temu, lcu napisał: To po co jest to forum? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk część informacji jest za darmo a cześć nie - świata nie zmienisz
Opublikowano 26 Marca 20179 l Tłumacze Ci mogę zapłacić ale nie będę jechał 1000km żeby coś zrobić w samochodzie, Pozatym nie mogę prowadzić auta przez 3 tyg conajmniej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk