Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, lcu napisał:

Czy ktoś z was Panowie miał problem z podświetleniem zegarów - miganie. W moim przypadku nie świecą się dwie diody jedna od poziomu paliwa, druga pomiędzy 30-60km/h, raz działają raz nie, czy to może być zimny lut? Bo diody działają zero jedynkowo?

Mam to samo, zalozylem poliftowe zegary ktore kupilem od kolegi z forum... niby byly w dobrym stanie a po zalozeniu miganie, coz, po prostu zyje z tym od 3 lat

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to już ich wada i tyle

Opublikowano

Kooga: moze te uzywki byly tez uszkodzone, ja sprobuje chyba rozebrac deske i sprawdzic czy nie ma zimnych lutow, oraz klemy od akumulatora czy nie sa zerdzewiale...

Opublikowano
53 minuty temu, lcu napisał:

Kooga: moze te uzywki byly tez uszkodzone, ja sprobuje chyba rozebrac deske i sprawdzic czy nie ma zimnych lutow, oraz klemy od akumulatora czy nie sa zerdzewiale...

Tzn chodzi mi wlasnie o uzywki, bo zmienialem swoje zegary zeby pozbyc sie czerwonego fisa, a po zamontowaniu tych uzywek mam problem z miganiem (w starych zegarach migania nie bylo)

Szkoda, ze wszystkie firmy zajmujace sie naprawa licznikow sa po 500km ode mnie ?

Opublikowano

Witam ktoś wie czy do audi a4 b8 2.0 tdi będzie pasować zawiecha z benzyny lub  2,7  

Opublikowano

2963d4d9-b095-4ca4-958d-595683d72efe.jpg

witam koś wie co to za zawieszenie

Opublikowano
13 godzin temu, barca8585 napisał:

Witam ktoś wie czy do audi a4 b8 2.0 tdi będzie pasować zawiecha z benzyny lub  2,7  

Będzie, ale w zależności od wyposażenia, napędu, silnika i rodzaju nadwozia mogą mieć totalnie różne klasy wagowe, przez co u Ciebie może auto siedzieć niżej albo wyżej.

Opublikowano

Mały "agro" modzik lamp ?

qW4CHq2.jpg

oQedvsN.jpg

NAS63uF.jpg

Opublikowano

Witam.

Panowie mam pytanko - czemu na fisie pokazuje mi tylko zasięg 800km ? Auto zalane pod korek i wyświetla tylko 800km na zbiorniku. Przejechalem 40km i zasięg dalej bez zmian - o co kaman ?! ?

Opublikowano
2 minuty temu, KoJ@K napisał:

Witam.

Panowie mam pytanko - czemu na fisie pokazuje mi tylko zasięg 800km ? Auto zalane pod korek i wyświetla tylko 800km na zbiorniku. Przejechalem 40km i zasięg dalej bez zmian - o co kaman ?! ?

Wszystko zależy od twojego stylu jazdy przed tankowaniem (jazda dynamiczna) a jesli jezdziłeś spokojnie po tankowaniu to zasiąg nie maleje...

Opublikowano

Ale wszystkie spalanie, kilometry, czasy i inne uje muje pokasowałem na fisie. Tesciu ma zasieg 1040, a tutaj 800 i chuuu...

Opublikowano
45 minut temu, KoJ@K napisał:

Ale wszystkie spalanie, kilometry, czasy i inne uje muje pokasowałem na fisie. Tesciu ma zasieg 1040, a tutaj 800 i chuuu...

Mi pokazywało 880, zależy od stylu jazdy, będzie pokazywać max do poki bak jest pełny, a będzie do poki pływak się nie ruszy, a ruszy się dopiero jak zejdzie te pare litrów z rury od baku pod korek itd wiec rozumiesz, bo pewnie zalane pod korek 

Opublikowano

Pod samiusienienieńki :whistling: jutro trasa do Rabki to zobaczymy czy coś się zmieni ...

Opublikowano

Panowie w Audi A4 B8 są tylko 3 rodzaje zawieszenia tak? zwykłe, sline i elektryczne tak? I jak to wygląda w poziomie wysokości? Bo znajomy się pyta?

Edytowane przez Maciejppl

Opublikowano
2 minuty temu, Maciejppl napisał:

Panowie w Audi A4 B8 są tylko 3 rodzaje zawieszenia tak? zwykłe, sline i elektryczne tak? I jak to wygląda w poziomie wysokości? Bo znajomy się pyta?

Jeszcze pomiędzy zwykłym a s line jest 1be chyba sport czy jakoś tak - 20mm. S line - 30mm od serii. 

Edytowane przez MaciekPL

Opublikowano
1 minutę temu, MaciekPL napisał:

Jeszcze pomiędzy zwykłym a s line jest 1be chyba sport czy jakoś tak - 20mm. S line - 30mm od serii. 

Znajomy dzwonił to kolesia co sprzedaje zawieszenie od S5 i mówił że -40 ale przecież maksymalnie to -30 wychodzi z tego co się orientowałem

Opublikowano

Panowie ma ktoś tel do Gibonsa chce kupić od niego części na Pw nie odpowiada 

Opublikowano
19 minut temu, Karol89 napisał:

Panowie ma ktoś tel do Gibonsa chce kupić od niego części na Pw nie odpowiada 

Mam, zadzwonię do niego i zaraz ci podam na Pv 

Opublikowano

Nie wiecie jak zdemontować oparcie z tyłu ,czytałem że jakieś zaślepki jak złoże są ,nic takiego tam nie widziałem i nie bardzo wiem jak się za to zabrać.