Opublikowano 22 Października 20187 l 39 minut temu, Góral65 napisał: PDC PDC.pdf I gitara. Dzięki wielkie.
Opublikowano 22 Października 20187 l Prośbę mam. Potrzebuję schemat kawałka Oktavii z tego roku. Gdyby ktoś miał, będę zobowiązany.
Opublikowano 22 Października 20187 l 41 minut temu, Hohe napisał: Prośbę mam. Potrzebuję schemat kawałka Oktavii z tego roku. Gdyby ktoś miał, będę zobowiązany. kawałka czego ?
Opublikowano 22 Października 20187 l 6 minut temu, Dev napisał: kawałka czego ? Dev a propo octavi mam octavie VRS 2012r 1.8Tzrobioną na 320Ps seria to 314mm co tam mozna wsadzic ? P&P
Opublikowano 22 Października 20187 l 21 minut temu, Dev napisał: kawałka czego ? Schemat lusterka wewnętrznego,l i lampki podsufitki.
Opublikowano 22 Października 20187 l Godzinę temu, Gibons napisał: Dev a propo octavi mam octavie VRS 2012r 1.8Tzrobioną na 320Ps seria to 314mm co tam mozna wsadzic ? P&P masz 312mm a wsadzisz 345mm
Opublikowano 22 Października 20187 l 9 minut temu, Dev napisał: masz 312mm a wsadzisz 345mm z czego 345mm mozna dac P&P?
Opublikowano 23 Października 20187 l 7 godzin temu, Gibons napisał: z czego 345mm mozna dac P&P? S4 B6/7 Potrzebne jest mocowanie z tylu zacisku plus dwa przewody, sztywny i elastyczny.
Opublikowano 23 Października 20187 l Próbował ktoś wyłączyć/wykodować/wyadaptować to automatycznie dodawanie gazu przy ruszaniu? Jeżdżę autem rok i tak mnie to wkurza bo w korkach zdarza się przez to w korkach kangura robić jak jakiś leszcz bez prawa jazdy...
Opublikowano 23 Października 20187 l Panowie pytanie czy kierownica z audi TT taka jak na zdjęciu podejdzie do audi a4 b8 lift chodzi mi tylko o poduszkę jedno nabojową czy spełni ona swoją role i czy nie będzie błędy ? I podpowiecie czym się rozni poduszka jednonabojowa od dwunabojowej ? Wiem ze tej kierownicy mf bez odpowiedniego modułu nie będzie chodzić ale to nie jest problem najwaznijsze jest czy poduszka będzie pasować.
Opublikowano 23 Października 20187 l Jeszcze jedno pytanie odnośnie PDC, czy ta 16-to pinowa wtyka do modułu PDC, z której jest zasilanie i cany ma numer 8E0972416? T16e ma numer na schemacie. Edytowane 23 Października 20187 l przez Hohe
Opublikowano 24 Października 20187 l W dniu 23.10.2018 o 09:53, KoJ@K napisał: Przez zwiększenie obrotów walisz kangura ?? Tak... W szczególności jak w korkach się podjeżdża na jedynce na półsprzęgle. Gaz mam w jednej pozycji, sprzęgło też a w pewnym momencie samochód stwierdza, że już starczy mu dodatkowego zwiększenia obrotów i wtedy wybijam sobie zęby o kierownice
Opublikowano 24 Października 20187 l Kurde nigdy mi się to nie udało ... Może tu coś ze sprzęgłem Ci się zaczyna dziać ?!
Opublikowano 24 Października 20187 l 4 godziny temu, KoJ@K napisał: Kurde nigdy mi się to nie udało ... Może tu coś ze sprzęgłem Ci się zaczyna dziać ?! Sprzęgło to swoją drogą, ale tu by zadziałało w drugą stronę raczej, czyli kopniaka w plecy bym pewnie dostał. A tu ewidentnie w pewnym momencie auto obniża sobie obroty (tak jakbym na jedynce puścił gaz - a wiadomo jak wtedy gwałtownie zwalnia). No wkurza mnie to przeokrutnie, nie zdarza się jakoś nie wiadomo jak często ale zdarza się
Opublikowano 24 Października 20187 l ktoś się orientuje czy listwa chromowa przedniej atrapy grilla w b8 wystepuje osobno ? czy trzeba cala atrape wymieniać ? dużo roboty ?
Opublikowano 25 Października 20187 l Pany uruchamiał ktoś sprawdzanie poziomu oleju na wyświetlaczu w standardowym radiu concert? . Z ciekawości chciałem zobaczyć czy idzie coś takiego w concercie zrobić i w adaptacjach dodałem sprawdzanie oleju, w opcjach radia się pokazuje ale nie ma żadnej reakcji po wybraniu, opcja jest jakby nie aktywna. i teraz pytanie czy concert to w ogóle ogarnia