Opublikowano 13 Stycznia 20197 l pewnie, że lepiej jak tablicę widać gorzej niż lepiej ale widzialem taka tablice na żywo i jadąc za kimś myślisz sobie :-] czy masz takie mocne światła, że tak się odbija czy co jest grane
Opublikowano 14 Stycznia 20197 l Zamierzam kupić jakieś końcówki wydechu bo przerabiam wydech na 3.0. Jakie polecacie? Lub gdzie najlepiej szukać bo potrzebuje czarne.
Opublikowano 14 Stycznia 20197 l W dniu 13.01.2019 o 12:55, Hubertus01 napisał: co o tym myślicie? Mam taką ramkę kupiłem kiedyś całą klapę bo potrzebowałem lotkę i się zastanawiałem do czego taka ramka
Opublikowano 14 Stycznia 20197 l 29 minut temu, Maciejppl napisał: Mam taką ramkę kupiłem kiedyś całą klapę bo potrzebowałem lotkę i się zastanawiałem do czego taka ramka i to 3M to stworzył
Opublikowano 14 Stycznia 20197 l 29 minut temu, Maciejppl napisał: Mam taką ramkę kupiłem kiedyś całą klapę bo potrzebowałem lotkę i się zastanawiałem do czego taka ramka Polecam te: Klik Ale do tej ramki potrzebna jest specjalna rejestracja, zgadza się?
Opublikowano 14 Stycznia 20197 l 27 minut temu, Hohe napisał: Polecam te: Klik Ale do tej ramki potrzebna jest specjalna rejestracja, zgadza się? wygląda na to, że te rejestracje są plastikowe
Opublikowano 14 Stycznia 20197 l Tak przeglądałem ali i widziałem te końcówki akrapovic całe czarne lub carbon. Myślicie że będzie to jakoś wyglądać czy raczej lipnie?
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Panowie potrzebuje informacji czy fotele z B9 podejda do B8,czy trzeba coś przerabiać??? Pozdrawiam
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Panowie, potrzebuje kupic silnik tylnej wycieraczki, ale na allegro same uzywki albo nowe za kosmiczna cene. Nr oem mojego silnika 4F9 955 711C Widzialem inne za przyzwoita kase, ale z koncowkami "A" i "B" Pytalem sprzedawcy czy pasuje i odpisal, ze nie pasuje. Czym one sie roznia? Wygladaja identycznie
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l 18 minut temu, Kooga napisał: Panowie, potrzebuje kupic silnik tylnej wycieraczki, ale na allegro same uzywki albo nowe za kosmiczna cene. Nr oem mojego silnika 4F9 955 711C Widzialem inne za przyzwoita kase, ale z koncowkami "A" i "B" Pytalem sprzedawcy czy pasuje i odpisal, ze nie pasuje. Czym one sie roznia? Wygladaja identycznie Mogę ci sprzedać mój, będę wymontowywal wycieraczke cała
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l 3 minuty temu, WydRos napisał: Mogę ci sprzedać mój, będę wymontowywal wycieraczke cała Taki sam nr? Wazne zeby byla czysta w srodku, najlepiej zdjecie chcialbym srodka
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Hah to juz trzecia propozycja jaka dostalem Chyba kazdy sie pozbywa wycieraczki
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Mam pytanie ubezpieczał ktoś teraz b8 chodzi mi głównie od kradzieży bo byłem w jednej firmie i strasznie zaniżona cena jest wartosci auta
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l 43 minuty temu, barca8585 napisał: Mam pytanie ubezpieczał ktoś teraz b8 chodzi mi głównie od kradzieży bo byłem w jednej firmie i strasznie zaniżona cena jest wartosci auta Dodaj wyposażenie to zrobi się 37tys
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l 9 minut temu, barca8585 napisał: 37 poważnie to śmieszna cena No nie taka śmieszna, auto ma już 10 lat, do tego wypas bez szału i najbardziej popularny silnik, cudów nie ma. Już w zeszłym roku mojego wycenili na 45 tyś, dodałem wyposażenie i wyszło 54 tyś zł za 3.0tdi z 2010roku. Edytowane 15 Stycznia 20197 l przez Pucek
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l AXA audi a4 b8 2010r 2.0 tdi wycenili na 38 z groszami i to najwyższa stawka jaką dostałem ale negocjuj ze swoją formą bo ja pierwszą wycene dostałem na 33 tyś