Opublikowano 23 Stycznia 20197 l Panowie pewnie wielu z Was zmieniało kierownicę, mam pytanie czy wiązka od poduchy, przycisków są takie same w 4ramiennej i 3ramiennej? Chcę wrzucić 3ramienną i większość na aukcjach to gołe kierownice+ poducha bez przewodów
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l Polifty maja tył lampy neon w standardzie? chodzi mi o A5 w sumie,ale pewnie będzie tak samo
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l Panowie, podrzuci mi ktoś numery kluczy obsługujące Kessy? Będę zobowiązany. A może ma ktoś taki na zbyciu?
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l 44 minuty temu, Tomeks napisał: Polifty maja tył lampy neon w standardzie? chodzi mi o A5 w sumie,ale pewnie będzie tak samo Zwykłe też mają.
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l 2 minuty temu, Tomeks napisał: Wiem ze są zarowkowe,ale jeżeli jest led to jest i neon tak? Jaki led?
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l 2 minuty temu, Tomeks napisał: No polift chyba niema całych lamp na neonie,częściowo są ledowe nie Albo jest żarówka albo Led z Neonem w postojowe, innej opcji nie ma
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l Panowie czy przekładka składanych lusterek do eu zda egzamin i lusterka będą normalnie prawidłowo śmigały ? Dużo grzebaniny żeby to poprzekładać wszystko? Z mojego auta do jego i na odwrót ?
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l 1 minutę temu, WydRos napisał: Albo jest żarówka albo Led z Neonem w postojowe, innej opcji nie ma No o to mi chodzi czyli jeżeli na alledrogo widzę lampy a5 lift która maja ledy,to są to lampy „neony”
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l 10 minut temu, Tomeks napisał: No o to mi chodzi czyli jeżeli na alledrogo widzę lampy a5 lift która maja ledy,to są to lampy „neony” Jeśli jest to LIFT to tak, przedlift miał led tak jak i b8 ale kierunek zwykły, wsteczne itd od razu widać po lampie czy jest neon czy nie jesli chodzi o A5 to w żarówkach i przedliftowym led w lampie z błotnika i klapy były białe pola, w NEON białe pole było tylko w błotniku Neon Zarowka/led przedlift Edytowane 24 Stycznia 20197 l przez WydRos
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l 5 godzin temu, Hohe napisał: Panowie, podrzuci mi ktoś numery kluczy obsługujące Kessy? Będę zobowiązany. A może ma ktoś taki na zbyciu? Ktoś, coś? Pany, kto ma Kessy i zerknie na numer klucza?
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l Siema Niestety muszę sprzedać zestaw hamulców który dla siebie przygotowałem bo niestety nie podeszło pod moje koła ... Tak więc jak ktoś szuka całego kompletu po lakierowaniu proszkowym i regeneracji to zapraszam na pw, jutro pewnie wrzucę na forum na sprzedaż bo dopiero wracam z garażu gdzie przeszczep się nie przyjął...
Opublikowano 25 Stycznia 20197 l 3 godziny temu, Hohe napisał: Ktoś, coś? Pany, kto ma Kessy i zerknie na numer klucza? Nie mam rozpisanego tego ale w kluczyku musi być taka cewka, wtedy jest keyless, jak Europa to 868 obsługuje na pewno 8T0 959 754H, G, K Edytowane 25 Stycznia 20197 l przez WydRos
Opublikowano 25 Stycznia 20197 l 21 minut temu, Maciejppl napisał: Idzie jakoś odróżnić głośniki w drzwi Bang Olufsen od zwykłych? Na Bangu jest napis jak dobrze pamietam
Opublikowano 25 Stycznia 20197 l W dniu 22.01.2019 o 12:32, Gibons napisał: Kratki 8K0807682T01C - prawa 8K0807682Q01C - lewa 8T0998122B - zestaw naprawczy prawy 8T0998121B - zestaw naprawczy lewy Miałbym jeszcze prośbę o podanie numeru lewego błotnika przód. Mój vin WAUZZZ8K7FA137881
Opublikowano 25 Stycznia 20197 l 9 minut temu, Gibons napisał: Na Bangu jest napis jak dobrze pamietam Tak powinna być naklejka z numerem i napisem. Akurat reszta głośników ma naklejkę i widać że to B&O, tylko te duże w drzwi nie mają i teraz jest pytanie czy idzie to jakoś odróżnić?