Opublikowano 17 Kwietnia 20206 l Pracuje ktoś z was w Husqvarnie ? Ma jakieś rabaty chcę zakupić ridera malipolska
Opublikowano 17 Kwietnia 20206 l 6 godzin temu, kaju napisał: Południowa wielkopolska, zapraszam Potrzebuje zdalnie
Opublikowano 18 Kwietnia 20206 l W dniu 17.04.2020 o 14:15, bodas napisał: Nie pomógłby ktoś w kowersji MMI 3G+ Z USA na EU. Wiem, że potrzeba VCP i edytować eeprom, później soft, mapy, itd. Odpłatnie. lepiej wymontowac graty i wysłac do człowieka któy to profi ogarnie jak chesz to dam Ci namiary
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l Miał ktoś u siebie w B8 kombi takie felgi 9Jx19 et33 najlepiej w graficie? Ppdrzućcie foto Edytowane 20 Kwietnia 20206 l przez tomi790 Brak foto
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l Witam czy zakładał ktoś mocniejszy stabilizator na przód? Edytowane 20 Kwietnia 20206 l przez Marcin_K
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l 10 minut temu, tomi790 napisał: Ja mam u siebie stabi z rs4 pasuje 1 do 1 bo tych wersji stabilizatorów jest oczywiści miliony wersji
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l 5 minut temu, Marcin_K napisał: pasuje 1 do 1 bo tych wersji stabilizatorów jest oczywiści miliony wersji Stabi z rs4 B8 pasuje p&p.
Opublikowano 23 Kwietnia 20206 l W dniu 17.04.2020 o 19:01, dobry1 napisał: Ciekawy projekt jednak szkoda że trochę nie dopracowane wnętrze. Szkoda, że nie może teraz próby autostradowej zrobić
Opublikowano 24 Kwietnia 20206 l Witam orientuje się ktoś czy przy wymianie podsufitki na s line z panorama trzeba coś wymieniać w panoramie czy tylko zakładamy podsufitke chodzi mi o ta rolete
Opublikowano 24 Kwietnia 20206 l 1 godzinę temu, barca8585 napisał: Witam orientuje się ktoś czy przy wymianie podsufitki na s line z panorama trzeba coś wymieniać w panoramie czy tylko zakładamy podsufitke chodzi mi o ta rolete Jak masz teraz jasną podsufitkę , to masz też jasną roletę . Założysz ciemną podsufitkę i będziesz miał jasną roletę ? Trochę kiepsko , trzeba wymienić tą roletę , ale łatwo nie jest z wymianą samej rolety . Myślę że łatwiej wymienić całą panoramę .
Opublikowano 24 Kwietnia 20206 l 3 godziny temu, mariusz36 napisał: Jak masz teraz jasną podsufitkę , to masz też jasną roletę . Założysz ciemną podsufitkę i będziesz miał jasną roletę ? Trochę kiepsko , trzeba wymienić tą roletę , ale łatwo nie jest z wymianą samej rolety . Myślę że łatwiej wymienić całą panoramę . oki a co robiłeś też ?
Opublikowano 24 Kwietnia 20206 l Godzinę temu, barca8585 napisał: oki a co robiłeś też ? Nie , ale mam panoramę i wiem jak to wygląda ( mam w aucie , ale mam też taką samą wymontowaną ) . W panoramie jest ciężko wymontować tą roletę , dlatego większość wymienia całoś , szybciej i bez stresu , że coś połamiesz . Myślę że samą roletę będzie Ci ciężko dostać , większość sprzedaje całe panoramy a ceny nie są jakieś straszne . Dlatego nie poddawaj się i nie rezygnuj z planów - czarny sufit jest .
Opublikowano 24 Kwietnia 20206 l 13 minut temu, mariusz36 napisał: Nie , ale mam panoramę i wiem jak to wygląda ( mam w aucie , ale mam też taką samą wymontowaną ) . W panoramie jest ciężko wymontować tą roletę , dlatego większość wymienia całoś , szybciej i bez stresu , że coś połamiesz . Myślę że samą roletę będzie Ci ciężko dostać , większość sprzedaje całe panoramy a ceny nie są jakieś straszne . Dlatego nie poddawaj się i nie rezygnuj z planów - czarny sufit jest . napisałem na priv
Opublikowano 25 Kwietnia 20206 l 21 godzin temu, barca8585 napisał: Witam orientuje się ktoś czy przy wymianie podsufitki na s line z panorama trzeba coś wymieniać w panoramie czy tylko zakładamy podsufitke chodzi mi o ta rolete