Manius69 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Wiecie może jaki tylny most do avanta caha manual ( chcę dołożyć quattro)?
Piotr Czarnojan Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Gibons można prosić o odp na pw?
l2k2 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 A lusterko wewnętrzne fotochrom reaguje prawidłowo przy ściemnionych tylnych szybach, nie ma tu jakiegoś problemu z wykrywaniem światła?
Gibons Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 2 godziny temu, Piotr Czarnojan napisał: Gibons można prosić o odp na pw? Hej nie mam zadnego pw od ciebie Zawartość dodana 0 minutes later 37 minut temu, l2k2 napisał: A lusterko wewnętrzne fotochrom reaguje prawidłowo przy ściemnionych tylnych szybach, nie ma tu jakiegoś problemu z wykrywaniem światła? Nie ma
Piotr Czarnojan Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Podaj w takim razie nr tel na pw
Gibons Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Ktoś chętny na jakiś hebel ? Q5 ? C7 ? przód tył ?
krystian3769 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Szybkie pytanie. Przy wymianie ramki licznika na poliftowa a4 prócz stelaża potrzeba coś jeszcze zmieniać np. front licznika ?
dobry1 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 36 minut temu, krystian3769 napisał: Szybkie pytanie. Przy wymianie ramki licznika na poliftowa a4 prócz stelaża potrzeba coś jeszcze zmieniać np. front licznika ? Nie
krystian3769 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 No właśnie zgłupiałem. Czytam teraz temat odnośnie modyfikacji i tam piszą że front licznika i tarczki też są do wymiany ... Zawartość dodana 3 minutes later 7 minut temu, dobry1 napisał: Zawartość dodana 7 minutes later chyba że cuś pomyliłem i trzeba to zmieniać ale przy zmianie na lift A5
mlody020 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 11 godzin temu, komoornik napisał: Side Assist, nie Lane Assist. 12 godzin temu, wrzosu napisał: 6 pinów - bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 8 pinów grzanie regulowane ele i instalacja pod fotochrom 8 pinów (6+2) - lane assist + bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 14pin grzanie, składanie, fotochrom, pamieć foteli reszta się zgadza Zawartość dodana 1 minute later kupiłem lustra z S4, kto poleci jakieś mleczko żeby zielony nalot szybko przetrzeć? Dzięki za poprawki, Co do osadu zielonego na lusterkach to zapytaj gości którzy spawają nierdzewkę, oni maja jakąś tam paste do usuwania nalotu itp. powinno dać radę temat załatwić bez uszkodzeń.
przemus1000d Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Panowie pomóżcie jak to zakodowac i co to daje bo nie wiemWysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Hohe Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Panowie, byłby ktoś zainteresowany lewym, aktywnym tłumikiem ori do A4/A5? Do założenia bez spawania i wymiany rurek.
reikeb Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 Siemanko, od początku roku szukam b8 bo czas na avancika bo wiadomo rodzinne autko będzie potrzebne, jak by ktoś coś słyszał a jakiejś ciekawej opcji b8 2.0tdi w quattro to dajcie info
mumen Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 Dnia 16.02.2017 o 09:16, wrzosu napisał: 6 pinów - bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 8 pinów grzanie regulowane ele i instalacja pod fotochrom 8 pinów (6+2) - lane assist + bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 14pin grzanie, składanie, fotochrom, pamieć foteli Dobrze piszesz bo auto miało na pewno składane lusterka, a w lewym jest 8 PIN razem w kostce. Z tego co kojarzę to prawe ma zawsze więcej PIN ale może się mylę. Zawartość dodana 2 minutes later Dnia 16.02.2017 o 18:35, krystian3769 napisał: Szybkie pytanie. Przy wymianie ramki licznika na poliftowa a4 prócz stelaża potrzeba coś jeszcze zmieniać np. front licznika ? No oczywiście front licznika, lub cała obudowę licznika lub cały licznik. Przedliftowy nie będzie pasował do maskownicy po lifcie. Tak więc Obudowa licznika, stelaż i cała maskownica.
marcin_o23 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 dokładnie, jak montowaliśmy u siebie ramkę licznika piano z rs4 to trzeba było zmienić front licznika na poliftowy i dokupić stelaż też z lifta, ale dla tego efektu warto
wrzosu Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 21 godzin temu, mumen napisał: Dobrze piszesz bo auto miało na pewno składane lusterka, a w lewym jest 8 PIN razem w kostce. Z tego co kojarzę to prawe ma zawsze więcej PIN ale może się mylę. Zawartość dodana 2 minutes later No oczywiście front licznika, lub cała obudowę licznika lub cały licznik. Przedliftowy nie będzie pasował do maskownicy po lifcie. Tak więc Obudowa licznika, stelaż i cała maskownica. I jeszcze wypada wymienić obudowę kolumny kierownicy, chociaż sam element górny, ten ze skorka
sowiq Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Panowie, czy jest wśród nas jakiś dealer Audi? Przymierzam się do salonowego B9 Allroad na wypasie i chciałbym się dowiedzieć jaki rabat można wyrwać przy zakupie za gotówkę / leasingu zewnętrznym, a co można dostać przy Audi Perfect Lease (wiem, że rabatów nie udzielają, ale może chociaż jakieś oponki zimowe...? ).
st4yKool Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 1 minutę temu, sowiq napisał: Panowie, czy jest wśród nas jakiś dealer Audi? Przymierzam się do salonowego B9 Allroad na wypasie i chciałbym się dowiedzieć jaki rabat można wyrwać przy zakupie za gotówkę / leasingu zewnętrznym, a co można dostać przy Audi Perfect Lease (wiem, że rabatów nie udzielają, ale może chociaż jakieś oponki zimowe...? ). jaki silnik planujesz?
Rekomendowane odpowiedzi