dziadek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dziadek, chodzi Ci o boczek bagażnika? jeśli tak to na allegro trochę tego jest, za ok 100 zł. ja mój kupiłem za 110 zł. wymiana zajmuje jakieś 30-40 minut jak jesteś mało ogarnięty jak ja ja bym wymienił tylko ten wkład tej wnęki nie cały boczek, więc szybciej by poszło - oczywiście nikt nie sprzedaje samego wkłądu więc boczek cały muszę kupić - na allegro ciężko z tymi boczkami do sporbacka niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 rzeczywiście nic nie ma na allegro a jak ja swój kupowałem to do Coupe były tylko 2, a reszta do cabrio i sportbacka tamci magicy z Knurowa mieli chyba z 3 sztuki.. ja kupowałem od nich do siebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 daj linka to podpytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tu masz link do ich sklepu na allegro motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tu masz link do ich sklepu na allegro motoAllegro dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 skąd Ty to Wojtek bierzesz załatw mi lampy LED do A5 Coupe w dobrej cenie to wezmę Tyle lat grzebałem w audikach, ze troche ludzi bawiacych se tematem poznalem:wink: ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ---------- Z innej beczki. Czy mozliwe, ze w tunelu srodkowym pod podlokietnikiem jest jakis modul bluetooth? Mam w podlokietniku uchwyt na jakis telefon i wydaje mi sie , ze pod nim od spodu jest jakis modul. Strasznie ciezki ten tunel.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Sprzedaj mi go bo wiem co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ile dajesz? mow co to .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wojtek, A4 już kupione? Czy dalej szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Szukam. Ale nic fajnego nie moge znalezc. Myslalem, ze Bart-S mi swojego parcha sprzeda ale sie rozmyslil. W sumie juz rozgladam sie nie tylko za A4. Co raz czesciej mysle, zeby wrocic do S6 w monualu i ponownie zrobic ja na RS6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 bez VAG, kluczy, pneumatycznych, kabli i innych przeszkadzajek 15min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ile dajesz? mow co to .... Pewnie jest to przetwornica napiecia z 12 V na 230 V Taki ciezki metalowy prostokąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 do tego jeszcze klapka z wtyczką i modzik gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ale uwaga, podluzny schowek jest duzo plytszy. Jak ktos tam lubi telefon chowac to nie pasuje. Blutek siedzi pod nogami pasazera w podlodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 KOŁO-KOLA DOJAZDOWE AUDI Q5-A4-A6 8K0 19' (2677516566) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 dobra cena.. nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ile dajesz? mow co to .... Pewnie jest to przetwornica napiecia z 12 V na 230 V Taki ciezki metalowy prostokąt yyyy ,ze co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wypinaj to i ślij to do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wie ktoś jak ustawić by kierunki migały przy zamknięciu auta? podczas otwierania migają ale podczas zamykania niestety nic... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam pytanie do posiadaczy sedana, czy widoczne otwory macie czymś zatkane, tak jak jest np w drzwiach, gdzie jest gumowa "zatyczka". Panowie, czy nikt nie może zaglądnąć do bagażnika i mi odpisać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi