wrclaguna Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 wie ktoś jak ustawić by kierunki migały przy zamknięciu auta?podczas otwierania migają ale podczas zamykania niestety nic... :/ Trzeba sprawdzic kodowanie w KOMFORCIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 wie ktoś jak ustawić by kierunki migały przy zamknięciu auta?podczas otwierania migają ale podczas zamykania niestety nic... :/ Trzeba sprawdzic kodowanie w KOMFORCIE . będzie w podpowieziach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Pytanko mam w jaki prosty sposob mozna sprawdzic czy dzialaja ledy w lampie. Dodam ze lampa jest bez niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Bez przetwornicy ci nie zaswieca , mase masz na 7 PIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wrclaguna nie mozna wyslac do ciebie PW pelna skrzynka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Panowie, W jakich kolorach występuje ramka (8K1857186) zegarów w B8?, czy jest dostępna czarna, albo szczotkowane aluminium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Panowie, W jakich kolorach występuje ramka (8K1857186) zegarów w B8?, czy jest dostępna czarna, albo szczotkowane aluminium? Napisz poprawnie numer bo ETKA nic nie znalazła wrclaguna nie mozna wyslac do ciebie PW pelna skrzynka ? ........eeeee tam skrzynke zrobili mi bez limitu pisz co ci trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Grzesiek, czy lampki pod tablicę rejestracyjną np. z poliftowej A5 będą pasowały P&P do mojego paździerza? czy dalej trzeba przerabiać wtyczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Musisz zmienić wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 a już myślałem, że będę cwany no nic, to teraz pozostaje na dniach zakup lampek i wtyczek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja akurat dzis kupowałem zestawik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ja pewnie jakoś w czwartek podjadę albo w piątek jak znajdę chwile czasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Panowie, W jakich kolorach występuje ramka (8K1857186) zegarów w B8?, czy jest dostępna czarna, albo szczotkowane aluminium? Ramka oryginalnie w Audi jest chyba tylko w podstawowym srebrnym kolorze. Pytam, czy mozna kupic nieoryginalną czarną albo te szczotkowane aluminium, tak aby listwy ozdobne w drzwiach i ramka zegarów były te same. Etka tu nie pomoże. Czy mozna to pomalować na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Panowie, W jakich kolorach występuje ramka (8K1857186) zegarów w B8?, czy jest dostępna czarna, albo szczotkowane aluminium? Ramka oryginalnie w Audi jest chyba tylko w podstawowym srebrnym kolorze. Pytam, czy mozna kupic nieoryginalną czarną albo te szczotkowane aluminium, tak aby listwy ozdobne w drzwiach i ramka zegarów były te same. Etka tu nie pomoże. Czy mozna to pomalować na czarno? Wystepuje ona tylko w polifcie i jest jako całosc w kolorach : - stalowoszary TU4 - brazowy moor UA5 - czarny polerowany V58 np. cena 1314 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Niezła cena jak za kawałek trzeszczącego plastiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Panowie, nie macie czasem wrażenia, że ciężko Wam wchodzi jedynka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Panowie, nie macie czasem wrażenia, że ciężko Wam wchodzi jedynka? Zimno się zrobiło -> zgęstniał olej i biegi nie wchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Panowie, nie macie czasem wrażenia, że ciężko Wam wchodzi jedynka? Zimno się zrobiło -> zgęstniał olej i biegi nie wchodzą Cos w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Zawsze można sobie zmienić oliwę w skrzyni na świeżą i powinno być trochę lepiej w zimne dni. W końcu ten olej po jakimś czasie też traci swoje właściwości, a na wymianę w manualu potrzeba raptem ze 2,5 litra oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 dzięki Panowie. już się bałem, że mi się coś psuje w sumie to mam takie coś raz na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi