marcin_o23 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 czyli powiadasz skrzypul że choroba już dawno zdiagnozowana i nieuleczalana?? , nie widziałem nigdzie tematu o nowym nabytku, nawet na a3 forum
Gibons Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 47 minut temu, Hohe napisał: Nie masz czasem Gibons lewego błotnika na zbyciu? nie mam. 37 minut temu, skrzypul napisał: Z samym klimatronikiem to w zasadzie tylko kodowanie powinno załatwić sprawę. Mnie czeka prucie całego wnętrza, sporo kodowania, zapewne trochę kostek do zmiany bo mam climatronic 1 strefowy. Zakupiłem niedawno od mumena cały zestaw 3strefy polift do przedlifta i niebawem czas będzie się zabrać za rozbieranie eski. Jedno jest pewne: Łatwo nie będzie ale mod do zrobienia Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka S4 w jednej strefie to nie powinno sie zdarzyc
skrzypul Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 czyli powiadasz skrzypul że choroba już dawno zdiagnozowana i nieuleczalana?? [emoji38], nie widziałem nigdzie tematu o nowym nabytku, nawet na a3 forum dokładnie.Jestem niereformowalny szukam jeszcze kiery ściętej polift z dużymi łopatkami stronic i ubogimi przyciskami multi ale wszystko w swoim czasie.Tematu auta nie mam póki co....Obijam się a mody cały czas postępują a i garaż już zapchany kolejnymi jak pamięć foteli i lusterek, full led, side assist, tempomat na poliftowych manetkach i już się rozglądam za zmianą mmi 3g na 3g sim.ehhhh.... pójdę z torbami przez to auto.I racja!eSa z 1strefowową klimą to herezja Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
marcin_o23 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 z tą jedną strefą przesadzacie, nikt by mnie nie namówił na demontaż deski dla tego moda jak dla mnie zbytecznego do szczęścia
skrzypul Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 mnie tej drugiej strefy brakuje bo lubię chłód w aucie.Moja 2.5 letnia córa już nie bardzo.Więc jak juz się mentalnie zdecydowałem doposazyc to pociagniecie tunelu z kratkami nawiewow na tył nie jest dodatkowo ciężkim modem Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
WydRos Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, skrzypul napisał: Z samym klimatronikiem to w zasadzie tylko kodowanie powinno załatwić sprawę. Mnie czeka prucie całego wnętrza, sporo kodowania, zapewne trochę kostek do zmiany bo mam climatronic 1 strefowy. Zakupiłem niedawno od mumena cały zestaw 3strefy polift do przedlifta i niebawem czas będzie się zabrać za rozbieranie eski. Jedno jest pewne: Łatwo nie będzie ale mod do zrobienia Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Już bym zostawił ta 1strefe jak mówi marcin mam pytanie z innej beczki, panowie czy wiecie może jak stwierdzić czy 1.8 tfsi bierze olej? multitronik, ciężko ma z dołu przyspieszyć ale potem coś już idzie, boje się trochę ale właściciel zarzeka się ze nie bierze oleju, skrzynia chodzi Ok itd ale jak hamulec trzymam i lekko gaz to szaleje nie wie czy ruszać czy nie Edytowane 11 Stycznia 2018 przez WydRos
Tomek_091019 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 2 godziny temu, Gibons napisał: Potrzebuje ktoś zderzak przód sline lub competition ? mam na zbyciu. A nie masz może na sprzedaż samej lewej kratki do zderzaka competition ?
Gibons Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 2 minuty temu, Tomek_091019 napisał: A nie masz może na sprzedaż samej lewej kratki do zderzaka competition ? nie, kratek i dokladek nie mam. Same zderzaki przod i tyl
daniell-gda Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Podlacz usun bledy przetestuj reczny w vcds i sprawdz wtedyWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaBledy wykasowałem auto odpalilo dobrze ale juz po godzinie pojawil sie bład hamulca recznego na zegarach teraz nie wiem czy zakupiony moduł z koncowka H jest wadliwy czy jednak to moze wina czujnika sprzegła :/Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
dominis23 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Bledy wykasowałem auto odpalilo dobrze ale juz po godzinie pojawil sie bład hamulca recznego na zegarach teraz nie wiem czy zakupiony moduł z koncowka H jest wadliwy czy jednak to moze wina czujnika sprzegła :/Wysłane z mojego thor przy użyciu TapatalkaBledyte same co wczesniej?? Auto zle odpala przy bledach??Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
daniell-gda Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Bledyte same co wczesniej?? Auto zle odpala przy bledach??Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaBłedy jutro sprawdze , nie chce krecic jak wyswietla sie blad hamulca 10 razy wlacze zapłon i wkoncu odpali Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
dominis23 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Wazne czy blad hamulca znikl. Wtedy dalej pomyslimy.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
daniell-gda Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Wazne czy blad hamulca znikl. Wtedy dalej pomyslimy.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaJutro dam znac jakie sa błedy w vcdsWysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
barca8585 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 czy ktoś orientuje się jaki numer ma ramka do kierownicy ściętej
Gibons Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 8K0419689 - pierscien 8X0419685 - znaczek s-line (wystarczy sam znaczek) wyciaga sie go z pierscienia
barca8585 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 8 godzin temu, Gibons napisał: 8K0419689 - pierscien 8X0419685 - znaczek s-line (wystarczy sam znaczek) wyciaga sie go z pierscienia Dzięki za wyczerpująca odpowiedź ??
barca8585 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 8 godzin temu, Gibons napisał: Ciekawe jaka cena w Aso
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Patryk, 8K0419689 - pierścień - 322,39zł 8X0419685 - znaczek s-line - 175,42zł 8V0419673 - nakładka pod znaczek - 175,42zł
Rekomendowane odpowiedzi