Kasjan Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Pytanie trywialne i banalne dla większości ale czy żeby doładować akumulator przez prostownik nalezy go wyjac i wtedy podladowac? Czy prostownik podlaczyc bezposrednio pod akumulator podlaczony w aucie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Góral65 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Bezpośrednio w aucieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cocco Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Pytanie trywialne i banalne dla większości ale czy żeby doładować akumulator przez prostownik nalezy go wyjac i wtedy podladowac? Czy prostownik podlaczyc bezposrednio pod akumulator podlaczony w aucie? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPod maską masz uchwyty do ładowania. Klema "-" jest przy prawej kolumnie Mc persona, a Klema "+" w podszybiu.Panowie, a ktoś się orientuje odnośnie mojego pytania o mapy do mmi 2h high. Na jakich płytach to nagrywać. Przeszukałem forum, internet i znalazłem wiele odpowiedzi, niektórzy na DVD-R, inni na DVD+R, jeszcze inni na DVD DL, o prędkościach nagrywania już nie pisząc Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
wikary Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Temat o navi 2G 2018 https://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/audi/1330232-audi-mmi-2g-2018 1
krystian3769 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 25 minut temu, Cocco napisał: Klema "-" jest przy prawej kolumnie Mc Przy lewej
Kooga Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 11 minut temu, krystian3769 napisał: Przy lewej Zalezy jak sie patrzy
krystian3769 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 7 minut temu, Kooga napisał: Zalezy jak sie patrzy Jak się patrzy przed autem to i kierownica jest po prawej 1
Cocco Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Jak się patrzy przed autem to i kierownica jest po prawej Może macie rację, nie pamiętam po które stronie jest, w każdym razie jest widoczna i ciężko jej nie zauważyc :-)Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
l.e.s.t.e.r Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Cocco napisał: Pod maską masz uchwyty do ładowania. Klema "-" jest przy prawej kolumnie Mc persona, a Klema "+" w podszybiu. Panowie, a ktoś się orientuje odnośnie mojego pytania o mapy do mmi 2h high. Na jakich płytach to nagrywać. Przeszukałem forum, internet i znalazłem wiele odpowiedzi, niektórzy na DVD-R, inni na DVD+R, jeszcze inni na DVD DL, o prędkościach nagrywania już nie pisząc Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ja tam nagrywałem na byle jakich płytach z marketu i zawsze wszystko działało. Prędkość x8 i jazda. Edytowane 16 Lutego 2018 przez l.e.s.t.e.r
grand116 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Panowie czy ktos słyszal o tej firmie jakiej jakości maja tłumiki bo dzwięk super.
Hugo Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Pisz do kolegi @artech. On tym handluje z tego co pamiętam
skrzypul Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 armytrixx robi w huy głośne wydechy.Podobnie IPE. Fajnie się tego słucha na filmikach ale wydać równowartość bidnej B8 by mieć w aucie wydech brzmiący jak rura od trzepaka za 5zł/mb to juz nie koniecznie [emoji6] Dużo się nasluchalem na zywo IPE, Armytrixxa, Akrapa.... No fajnie to slychać z kilku kilometrów i bebenki zatyka ale... hmmmm Generalnie bardzo dobre jakosciowo wydechy ale na dłuższą metę irytujące. Jak chcesz mieć "metkę" to bierz. Tańsze a też świetnie brzmiace zrobi Ci pomorskie RCP albo klasyk gatunku: MG motorsport. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
grand116 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 E z tą B8 to troche przesada bo za około 14000zł nie kupisz b8 dzwięk miazga ale jak by to się w trasie spisywało
JawoR36 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 19 minut temu, grand116 napisał: E z tą B8 to troche przesada bo za około 14000zł nie kupisz b8 dzwięk miazga ale jak by to się w trasie spisywało A za fajny model Armytrixa płacisz 20+
Hugo Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Jednemu ten dźwięk się podoba, a dla mnie to jak pierdzenie w puszkę po coli Za 4-5 koła masz fajnie brzmiący wydech od Sportiga albo MG No chyba, że cena nie gra roli to bierz
Tomek_091019 Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Czy ktoś mógłby mi pokazać na zdjęciu jak małemu dziecku różnicę między błotnikiem przed i poliftowym? Wiem, że niby się różnią ale za cholerę nie widzę po zdjęciach czym dokładnie. Znalazłem fajne, ale sprzedawca sam do końca nie wie czy są poliftowe.
Hohe Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Nie przyglądałem się, ale na pewno różnią się wycięciem na reflektor.
Gibons Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Godzinę temu, Tomek_091019 napisał: Czy ktoś mógłby mi pokazać na zdjęciu jak małemu dziecku różnicę między błotnikiem przed i poliftowym? Wiem, że niby się różnią ale za cholerę nie widzę po zdjęciach czym dokładnie. Znalazłem fajne, ale sprzedawca sam do końca nie wie czy są poliftowe. pokaz je
skrzypul Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 nie wiem czy rysunek coś pomoże.próbowałem odróżnić ale bezskutecznie.Być może są takie same?...Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Tomek_091019 Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Jest tam jakaś różnica przy wcięciu na lampę, ale chyba jednak nie dojdę do tego po zdjęciach samego błotnika... Chyba będzie potrzebny nr części, pewność sprzedającego albo jechać i zobaczyć
Rekomendowane odpowiedzi