rslj Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 A najlepiej zmiany kodować w ASO Rzeszów
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Szkoda ,pozostaje ufac komputerowi Sent from my iPad using Tapatalk Odczyt poziomu oleju przez MMI (działa tylko w silnikach z zaślepką zamiast bagnetu) .
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 jakby ktos szukal tapicerke S line B8 to cos tam lezy mi w garazu:wink:
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 jakby ktos szukal tapicerke S line B8 to cos tam lezy mi w garazu:wink: Masz gdzies w ogłoszeniach ? p.s wymieniał ktos zarowke kierunkowskazu w zwykłych lampach H7/H7 Jak powiem wam cene z wymianą to padniecie
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Prawie 300 PLN W sklad wchodzi : - zarowka z oprawką 126 PLN - zestaw naprawczy lampy 65 PLN - wymiana + - 100 PLN
NYNA Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 No to ładnie pojechali z ceną. Co ten zestaw naprawczy zawiera i czy jest wogóle potrzebny? A tak normalnie to można sobie samemu dokupić żarówkię i wymienić czy nie?
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Grzesiek, mam już wtyczki i piny w przyszłym tygodniu zaczynam zabawę, bo kolegi nie ma do przyszłego tygodnia
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 No to ładnie pojechali z ceną. Co ten zestaw naprawczy zawiera i czy jest wogóle potrzebny? A tak normalnie to można sobie samemu dokupić żarówkię i wymienić czy nie? Zestaw naprawczy to na pewno obudowa plastiku , srubki i pewnie jakis klej aby zarowke wymienić trzeba ciąc lampe Oczywiscie ze mozna samemu wymienić ---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:03 ---------- No to ładnie pojechali z ceną. Co ten zestaw naprawczy zawiera i czy jest wogóle potrzebny? A tak normalnie to można sobie samemu dokupić żarówkię i wymienić czy nie? Grzesiek, mam już wtyczki i piny w przyszłym tygodniu zaczynam zabawę, bo kolegi nie ma do przyszłego tygodnia No to dawaj znaki jakby co
Wojtek_A4 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Grześ zdjęć nie mam. Wychodze do pracy ciemno, wracam ciemno:wink: Myśle, że w sobote najszybciej.
wrclaguna Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Panowie chce ktos zalozyc Bluetooth do CONCERT/SYMPHONY mam sterownik oraz okablowanie
jedrekx Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 poszukuję 19tek od RS5 (Rotory) albo BBS LM w dobrej kasie.. gdyby ktoś coś wiedział to dajcie znać a... no i szukam dwóch opon 255/35/19 bo moja jedna, w której mam śrubę nie nadaje się już do naprawy
_Gabriel_ Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 ło kurde... ale zakupy rotorki sa fajne, sam sie zastanawiam, ale mi silnik po glowie chodzi
jedrekx Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 felgi zmienię tylko i wyłącznie jeśli trafi się okazyjna cena inaczej nie ruszę S5.. najbardziej mnie wpienia zakup opon.. ale to gdzieś w grudniu jak będzie wyprzedaż na oponeo.. póki co moje auto wygląda okropnie
_Gabriel_ Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 oj nie przesadzaj, nie tylko Twoje jezdzisz na 17stkach?
jedrekx Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 tak.. na najbrzydszych możliwych z A5.. które w ogóle nie wyglądają jak alu 17tki
arek776 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 A pokaż te 17-tki, może kupie od Ciebie bo ja mam 16 tki i to jest dopiero paskudztwo
jedrekx Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 teraz i tak ich nie sprzedam bo są na aucie
arek776 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 No to sie domyslam, ale jakby co pisz PW
Rekomendowane odpowiedzi