Opublikowano 28 Maja 20188 l No to może w zwykłym jest inaczej, a ja już zapomniałem. Stary jestem, można mi wybaczyć. ?
Opublikowano 28 Maja 20188 l Szukałem na forum ale nigdzie na to nie trafiłem, chce wyrzucić tylną wycieraczkę w szybie i zaślepić, co zrobić z wężykiem by czasami nie ciekło przerabiał ktoś ten temat?
Opublikowano 28 Maja 20188 l Panowie mam problem z klimatyzacją... Cały czas leci ciepłe powietrze, nie chłodzi. Jest różnicą między 15 a 28 stopni, ale tylko taka, że jest mniej albo bardziej gorąco ? VCDS nie wykazuje żadnych błędów w klimie.
Opublikowano 28 Maja 20188 l 4 godziny temu, Tomeks napisał: u mnie na bank jest cos nei tak,bo moge zmienic biegi na wlaczonym temp Mnie się wydaje że w 1 b8 też mogłem zmieniać biegi przy tempomacie
Opublikowano 29 Maja 20188 l 6 godzin temu, Gibons napisał: Mnie się wydaje że w 1 b8 też mogłem zmieniać biegi przy tempomacie U mnie też tak jest
Opublikowano 29 Maja 20188 l W mojej b8 też mogę zmienić bieg, ale jeśli trwa to dłużej niż zwykle czuł np w trybie emeryta wtedy tempomat się wyłącza
Opublikowano 29 Maja 20188 l Tak chyba jest już, sprawdzę dzisiaj w jeszcze jednym aucie. W b7 na sto procent po dotknięcie sprzęgła od razu się wyłączał tempomat A tu jak mówiłem po chwili gdzie jesteś w stanie zmienić bieg
Opublikowano 29 Maja 20188 l W B7 i np w A3 8p naciśniecie sprzęgła wyłączało tempomat w B8 mi nie wylaczalo tempomatu , po zmianie tempomatu na ACC też nie wyłaczało , moim zdaniem lepsze jest to rozwiązanie bo np jak jedziesz pod góre to śmiało możesz zmienić bieg na niższy . W poprzednich modelach zawsze mnie to wkurzało jak sie wyłączał. Po naciśnięciu hamulca zawsze sie wyłącza nawet jak skrzynia automat jest
Opublikowano 29 Maja 20188 l 17 minut temu, Love-AUDI napisał: W B7 i np w A3 8p naciśniecie sprzęgła wyłączało tempomat w B8 mi nie wylaczalo tempomatu , po zmianie tempomatu na ACC też nie wyłaczało , moim zdaniem lepsze jest to rozwiązanie bo np jak jedziesz pod góre to śmiało możesz zmienić bieg na niższy . W poprzednich modelach zawsze mnie to wkurzało jak sie wyłączał. Po naciśnięciu hamulca zawsze sie wyłącza nawet jak skrzynia automat jest dokladnie tez tak mialem na zwylym i na acc
Opublikowano 29 Maja 20188 l 49 minut temu, Hohe napisał: Czyli jednak miałem rację. ? Stary ale jary. ? Faktycznie, u mnie tez się nie wyłącza po zmianie biegu?♂️ myle często b7 z b8 Edytowane 29 Maja 20188 l przez WydRos
Opublikowano 30 Maja 20188 l Panowie, poratuje ktoś wiedzą w której grupie w ETCE znajdę nastawnik turbo? wczoraj ze 2h siedziałem i nie mogę tego znaleźć.
Opublikowano 30 Maja 20188 l 3 minuty temu, Udała30 napisał: Panowie czarna buda, grafit felga - jaki kolor zacisków robić? Ładuj czerwony albo żółty masz więcej zdj grafitowych na aucie ? Dla myśle czy srebrnych Pompei nie przemalować albo wrzucić jakies rotory
Opublikowano 30 Maja 20188 l 15 minut temu, WydRos napisał: Ładuj czerwony albo żółty masz więcej zdj grafitowych na aucie ? Dla myśle czy srebrnych Pompei nie przemalować albo wrzucić jakies rotory Carmine Red 3002 może ciekawie wyglądać Edytowane 30 Maja 20188 l przez Udała30