Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 13.06.2018 o 22:33, Hugo napisał:

image.png

Gdzie można znaleźć cały taki cennik z 2014 roku ? Można gdzieś pobrać ?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 13.06.2018 o 19:55, pietrz44 napisał:

Mam małe pytanko. Planuję kupić B8 i kilka dni temu w podziemnym parkingu centrum handlowego widziałem taką B8. Bardzo mi się podoba. Czy ten kolor to daytona grey pearl effect czy może jakiś inny pearl effect ?

03.jpg01.jpg02.jpg

Małe pytanie jeszcze mam. Widoczne wyżej auto widziałem w garażu podziemnym galerii handlowej. Podczas jazdy w tym słabym oświetleniu przednie ledy nie świeciły się na maxa tylko lekko, tak że widziałem obrysy rurek a w środku świeciły jeszcze lżej. Co to za funkcja ? Tego samego dnia widziałem inne B8 z ledami i świeciły tak mocno, że w pełnym słońcu były extra widoczne.

Opublikowano

Pewnie miał włączone jako pozycyjne .

Opublikowano
6 godzin temu, pietrz44 napisał:

Gdzie można znaleźć cały taki cennik z 2014 roku ? Można gdzieś pobrać ?

Proszę bardzo ? http://www.audi.pl/content/dam/ngw/pl/cenniki_07_07_2014/Audi_A4_facelifting_2014_05.pdf

Opublikowano

Panowie jaki olej do tylnego dyferencjału (mostu)

Zastanawiam się między:

RAVENOL MTF-2 SAE 75W-80

a

motul gear 300 Ls 75W90

Opublikowano

Co myślicie o oponie 235 45 18 na felgę et 29

Opublikowano
23 minuty temu, barca8585 napisał:

Co myślicie o oponie 235 45 18 na felgę et 29

Szerokosc felgi tez jest ważna 

Opublikowano
2 minuty temu, WydRos napisał:

Szerokosc felgi tez jest ważna 

8,5

Opublikowano

Panowie czy ktos mial 'przyjemnosc' montowac zamiennik maski do polifta? Zastanawiam sie czy warto to kupowac? Bo ori dostac w dobrym stanie blacharsko to i 1000 jest malo + malowanie... a te zamienniki po 450 maja na allegro, wygladaja niezle... pytanie czy ktos to zakladal :)

Opublikowano

Siema elita! 

Mam szybkie pytanie, montował może ktoś z Was taki grill do b8 polifta ze standardowym zderzakiem http://allegro.pl/grill-atrapa-audi-a4-b8-12-rs4-look-black-polysk-i6894724640.html ?

I czy są pod ten zderzak jakieś inne kratki w halogeny do ogarnięcia ? 

Opublikowano

Siemka Chłopaki i dziewczęta ;)

Jak coś to mam do sprzedania dokładkę zderzaka S-line tylnego w kolorze czarnym przedlift  ( lakierowałem Ją do Swojej byłej B8 ) i pozbęde się jej za 100 zł + kw 

4.jpg

Opublikowano

Lakierowałeś w czarny mat? bo na zdjęciu kijowo widać. Jak tak to pewnie łyknę

Opublikowano

Czy ktoś z Was osobiście zmieniał przód na polift? Mam parę wątpliwości najchętniej obgadałbym z kimś telefonicznie :D jak ktoś jest tak miły to dajcie znać na priv, wyślę dobrą flaszkę :D 

Opublikowano

wielokrotnie :) bardzo szanuję pracę włożoną w jego zrobienie, ale nie jest zbyt wyczerpująco napisany jak dla mnie :) i mam parę wątpliwości...

- czy przednią belkę i jej podpory wymieniamy? bo najpierw jest napisane że zostaje wzmocnienie to samo i w spisie rzeczy do wymiany nie ma belki, ale potem w numerach części jest belka i na fotkach też widać poliftową. I teraz... skoro już zmieniamy, to tylko dlatego że w poliftowej jest mocowanie lampy z boku przy podporach, a w przedliftowej od góry? Czy po prostu nie mieści się przedliftowa belka pod poliftowy zderzak? Bo jeśli to kwestia tylko dziurek w innym miejscu podpór belki to może jej zmieniać nie trzeba... :)

- czy nadkola trzeba wymieniać ze szmaciaków na plastiki których numery są podane w temacie? bo mocowane są chyba tak samo... więc chodzi tylko o to żeby były też poliftowe?

można by po prostu otworzyć tamten temat, żeby ludzie dyskutowali i wtedy zrobiłby się ciekawy poradnik... no chyba że gdzieś jest dyskusja o tym na forum i przegapiłem :)

a tak poza tym, nie ma poruszonego tematu innych przetwornic w lampach, numery podpór błotników 8K0821135H nie do znalezienia, a mają swoje odpowiedniki B i C których jest dużo :) itp. itd.

Opublikowano
9 godzin temu, lumberjack napisał:

Czy ktoś z Was osobiście zmieniał przód na polift? Mam parę wątpliwości najchętniej obgadałbym z kimś telefonicznie :D jak ktoś jest tak miły to dajcie znać na priv, wyślę dobrą flaszkę :D 

Ja zmieniałem. Jak coś pisz na PW. Wszystko sam robiłem

Opublikowano

Też zmieniałem. Belka poszła poliftowa na wszelki wypadek bo przy kupowaniu dostałem ja gratis. Nadkola szmacianki zostaja stare i da sie je dopasować.

Opublikowano

Panowie potrzebuję zdjąć kierownicę. Muszę oczywiście najpierw zdjąć poduszkę, a co się z tym wiąże odpiąć akumulator. Czy po przywróceniu zasilania trzeba coś kodować, czy tracimy przy tym jakieś ustawienia ? 

Opublikowano
14 minut temu, skoffice napisał:

Panowie potrzebuję zdjąć kierownicę. Muszę oczywiście najpierw zdjąć poduszkę, a co się z tym wiąże odpiąć akumulator. Czy po przywróceniu zasilania trzeba coś kodować, czy tracimy przy tym jakieś ustawienia ? 

Zdejmowałem już kilkanasie razy kierownice i u sibie i w innych samochodach nigdy aku nie odlanczalem. Wyciagnac tylko kluczyk i tyle mozna odkrecac