MaciekPL Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Tutaj to nic nie widać , zrobię później foto to podesle:)
Gibons Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Wygląda chyba całkiem podobnie przez to że profil jest 45 a nie 40.
Dev Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opona 245/40-18" idealnie leży na 8 calach, tak auta wyjezdzaly z fabryki, nie ma co cudowac.
Gibons Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 16 minut temu, Dev napisał: Opona 245/40-18" idealnie leży na 8 calach, tak auta wyjezdzaly z fabryki, nie ma co cudowac. Idealnie to leży na 8.5j 1
Zyklone Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Cześć, ma ktos schemat ogrzewania tylnej szyby w avancie? Zrobiło sie zimniej szyba nie grzeje, błędów brak, bezpiecznik cały, przekaźnik klika, paski na szybie całe - sprawdziłem miernikiem przejście. Zasilanie na prawym kablu jest przy pomiarze bezpośrednio do masy, natomiat miedzy kablami grzania już nie ma. Pomiar kabla brązowego przy szybie do masy nie daje przejścia, więc wychodzi na to że tutaj jest problem. Potrzebował bym schemat, albo może ktoś wie w którym miejscu kabel brazowy od grzania szyby jest podłączony do masy? W wiązce idzie kilka takich i trudno namierzyć ktory to jest, a chciałbym go przymierzyć, sprawdzić ewentualnie podłączenie do masy i cośdalej z tym zrobić.
grzes283 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Każdy ma swoje, ja również uważam że w niektóych sytuacjach nie powinno się poprawiać fabryki. Naciągi, naleśniki etc, to era B5, B6, B7 w B8 mi średnio się to podoba. Wszystko z umiarem ;-)
Osiollekk Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Będe robił tego swapa wydechu na dwie strony, i niech mi ktoś powie,żeeby zamocować osłony termiczne końcowych tłumików dajemy taki kapelusiki aluminiowe, i rozumiem, że te szpilki na które nakładamy osłone a potem kapelusik, są już w podwoziu? nie muszę kupować i wkręcać?
WydRos Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 26 minut temu, Osiollekk napisał: Będe robił tego swapa wydechu na dwie strony, i niech mi ktoś powie,żeeby zamocować osłony termiczne końcowych tłumików dajemy taki kapelusiki aluminiowe, i rozumiem, że te szpilki na które nakładamy osłone a potem kapelusik, są już w podwoziu? nie muszę kupować i wkręcać? Wszystko jest
Dev Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 1 godzinę temu, Osiollekk napisał: Będe robił tego swapa wydechu na dwie strony, i niech mi ktoś powie,żeeby zamocować osłony termiczne końcowych tłumików dajemy taki kapelusiki aluminiowe, i rozumiem, że te szpilki na które nakładamy osłone a potem kapelusik, są już w podwoziu? nie muszę kupować i wkręcać? Wciskasz
grzes283 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 5 godzin temu, wampir napisał: Bo człowiek dojrzewa. ....coś w tym jest ;-)
Osiollekk Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Ile mogę dostać za zaciski pod 320mm, 57mm tłok? Mam na sprzedaż, ktoś chętny? Do tego klocki i tarcze OEM 30,5mm grube, ale jedna mi biła na aucie więc ewentualnie ktoś by musial to przetoczyć...
Gibons Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 8 godzin temu, Osiollekk napisał: Będe robił tego swapa wydechu na dwie strony, i niech mi ktoś powie,żeeby zamocować osłony termiczne końcowych tłumików dajemy taki kapelusiki aluminiowe, i rozumiem, że te szpilki na które nakładamy osłone a potem kapelusik, są już w podwoziu? nie muszę kupować i wkręcać? Szpilki są. Kupić musisz podkładkę metalowa i nakretki
Osiollekk Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 7 godzin temu, Gibons napisał: Szpilki są. Kupić musisz podkładkę metalowa i nakretki czyli tam jest normalny gwint i zwykła nakrętka załatwi sprawe?
Gibons Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Godzinę temu, Osiollekk napisał: czyli tam jest normalny gwint i zwykła nakrętka załatwi sprawe? Potrzebujesz coś takiego. Tam masz szpilke już gotowa na to nakretka czy taki kapturek. Dokładnie już nie pamietam Edytowane 3 Listopada 2019 przez Gibons
Hubertus01 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Nie ma ktoś w dobrej cenie do sprzedania felg z a5 8j et 31?
MaciekPL Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) 5 minut temu, Hubertus01 napisał: Nie ma ktoś w dobrej cenie do sprzedania felg z a5 8j et 31? Takie coś mam w 18" 8j et31 Chyba że jakiś konkrety wzór Cię interesuje to podrzuć na pw. Zobaczę jutro w pracy powinny być opony wszystkie zimowe i raczej 2-3 letnie. Chyba że jakieś nowki ale to z nowych modeli :). Edytowane 3 Listopada 2019 przez MaciekPL
MaciekPL Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Potrzebuje błotnik drzwi przód tyl w avancie , lewa strona. Daytona lz7s stan igła , cena nie gra roli. Ma ktoś?? Edytowane 3 Listopada 2019 przez MaciekPL
KoJ@K Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Maciek mam el. klape z lotką S-line do założenia w tym kolorze
Rekomendowane odpowiedzi