Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozamiatałeś stary. :grin:

Opublikowano

Widzę to zdjęcie 10 razy dziennie na fb już się rzygac chce tym 

Opublikowano

Przy ACC jest ustawienie distance 1 - 4.

Jaka jest między nimi różnica ?

Opublikowano

Sekunda - 1.3 - 1.8 - 2.3. 

Opublikowano

Cześć 

Lata tu ktoś na gwincie? Potrzebuję opini osób jeżdżących na gwincie, a mianowicie u was też tak tlucze a zawieszenie wydaje dźwięki jak by było coś uwalone a nie jest? 

Odkąd założyłem gwint mam dźwięki dobiegające z zawieszenia podobne do uwalonych łączników stabilizatora, ale to nie one bo już dwa razy wymienione ? ogólnie z problemem borykam się już 3 lata i narazie rozwiązania nie znalazłem, nawet kupiłem drugi nowy zestaw zawieszenia Vogtland, fakt wahaczy jeszcze wszystkich nie wymieniłem ale wymienianie dobrych i sprawnych części na nowe jest irytujące, kilka dni temu wywaliłem banany z poliuretanami bo myślałem że to może tam jest problem ale niestety poprawy brak. 

A mam jeszcze takie pytanko, 

Nowy zestaw ferodo tarcze i klocki przód - czy to się musi jakoś ułożyć? Bo w pierwszej chwili mam miękki hamulec trochę, układ niby odpowietrzony ale poprawy brak. 

Opublikowano

Posiada ktoś? Bo wygląda ciekawie.

Ali

Opublikowano

Chce sobie wrzucić w sline grill znaczek s4, zamiast quattro. Pytanie czy brać jakąś podróbkę z allegro czy oryginał? I czy OEM zamontuje się bez ściągania zderzaka i czy bedzie pasowal do mojego grila? 

Opublikowano
35 minut temu, Osiollekk napisał:

Chce sobie wrzucić w sline grill znaczek s4, zamiast quattro. Pytanie czy brać jakąś podróbkę z allegro czy oryginał? I czy OEM zamontuje się bez ściągania zderzaka i czy bedzie pasowal do mojego grila? 

Nie rób lipy

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano

S4 2.0 TDI. ?

Opublikowano
3 godziny temu, Hohe napisał:

S4 2.0 TDI. ?

Lubie takie esssyy na obwodnicy obganiac. Jest ich co nie miara :grin:

Opublikowano
14 godzin temu, Osiollekk napisał:

:facepalm:

Myślałem, że takie incydenty świat motoryzacji ma już za sobą......

Odpuść kolego, szkoda zachodu .Ciesz się z tego co masz. :wink:

Opublikowano (edytowane)

no co tak rzuciliście się na kolegę :naughty: chce sobie zrobić prezent na mikołajki to niech ma. BTW kiedyś podobno jeździło najwięcej M3 po Polsce, nie wiem jak teraz bo już nie jeżdżę BMW.:whistling:

Edytowane przez dareksu
Opublikowano

Więcej niż z fabryki wyjechało.....

Opublikowano

Dobra chłopy, nie bylo pytania, macie racje w 100 % - dziecinada.

Zdjąlem emblematy z tylu i mi wystarczy :)

aaa, i nie takie od razu 2.0 tdi! Zewnętrzny pakiet sline, moc 280km na ron98 i oryginal wydech z eski :D 

Opublikowano

I widzisz.....to wszystko byś zepsuł emblematem es...:-)

Opublikowano

Panowie pytanie, pisałem w temacie o keyless ale tam zero odpowiedzi. Chcę dołożyć u siebie keyless go, nie wiem tylko czy mój moduł to obsłuży... jak mogę to ustalić? A jeszcze przy okazji, ile powinny mieć pin lusterka składane grzane z fotochromem? Jak przyciemnie szyby to fotochrom zadziała? Bo ten fotochrom mogę na korzyść ściemy szyb odpuścić ale chciałem mieć składane. Nawet bez zmiany boczka. Chcę żeby mi się składały po zamknięciu tylko.

Opublikowano
21 minut temu, Awra napisał:

Panowie pytanie, pisałem w temacie o keyless ale tam zero odpowiedzi. Chcę dołożyć u siebie keyless go, nie wiem tylko czy mój moduł to obsłuży... jak mogę to ustalić? A jeszcze przy okazji, ile powinny mieć pin lusterka składane grzane z fotochromem? Jak przyciemnie szyby to fotochrom zadziała? Bo ten fotochrom mogę na korzyść ściemy szyb odpuścić ale chciałem mieć składane. Nawet bez zmiany boczka. Chcę żeby mi się składały po zamknięciu tylko.

Sprawdź cyz masz w module piny w kostce która za to odpowiada 

albo jak masz el klapę to będzie ok

szyby nie maja nic na fotochrom, to wewnętrzne lusterko tym steruje a ja przy różnych procentach w różnych autach nie miałem z tym problemu 

co do pinów w temacie o dokładaniu lusterek składanych masz wszystko opisane 

Opublikowano (edytowane)

Mam elektrycznie otwierają klapę, to sedan. O to chodzi że otwierała się z pilota (zamyka się manualnie). Nie jak w aventadorze, z przycisku na klapie elektrycznie? Moduł to nawet nie wiem gdzie jest ja go dotykać nie chcę, oddam komuś żeby mi to ogarnął ale nie wiem czy graty zbierać. Dzięki za odp 

Edit

I jeszcze panel z przyciskiem start/stop...

Edytowane przez Awra
Opublikowano

Pany da rade w po lifcie zakodać przednie lampy w taki sposób, żeby przy włączaniu kierunkowskazu podświetlenie neonu całkiem gasło na czas migacza ?