Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ja nie rozumiem, jak można kogoś nie rozumieć. Tutaj nie padło pytanie "panowie co sądzicie o demontowaniu wycieraczki, lub czy pozwolicie mi na jej usunięcie" tylko chodziło o jej ewentualne obejście. I tak zrobie tak jak mi się to wymarzy, a nie Wam - " czy ci się to podoba czy ne" :naughty:

Równie dobrze można by sie porzygać na ciemne szyby z przodu, które też tylko "okaleczają" auto, nie wiadomo skąd ten trend na nie, są u nas zabronione, a o bezpieczeństwie już nie wspomne. Pomijając to ile + dają ---  przy upałach i to jak zwiększają nam komfort podróżowania podczas długiej jazdy z dziećmi w trasie :whistling: 

Edytowane przez KoJ@K

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@wampir prawo JUŻ zabrania tego i jest to nie dozwolone tak samo, jak jazda na szerokich wystających poza obrys kołach, ciemnych szybach z przodu lub poruszanie się bez rejki na przodzie. :drinks:

Opublikowano

@Dev to w takim wypadku nałóż sobie na szyby jakąś powłokę - w dużym stopniu zmniejszy to brudzenie się szyby, a przy prędkości woda sama zlata :cool1:

Opublikowano
34 minuty temu, KoJ@K napisał:

@Dev to w takim wypadku nałóż sobie na szyby jakąś powłokę - w dużym stopniu zmniejszy to brudzenie się szyby, a przy prędkości woda sama zlata :cool1:

Jutro będę nakładał :) 

Znalezione obrazy dla zapytania glaco

Opublikowano

Muszę w coś takiego zainwestować. A co do tylnej szyby, nie po to montowałem kamery żeby się lampić przez szybę. ?

A tak serio, to mam roletę przez którą i tak niewiele widać. 

Opublikowano

Kojak, zanim zaczniesz mostkować kable, spróbuj wykodować tą wycieraczkę, jak mówiłem. 

Opublikowano

A Ja nie rozumiem, jak można kogoś nie rozumieć. Tutaj nie padło pytanie "panowie co sądzicie o demontowaniu wycieraczki, lub czy pozwolicie mi na jej usunięcie" tylko chodziło o jej ewentualne obejście. I tak zrobie tak jak mi się to wymarzy, a nie Wam - " czy ci się to podoba czy ne" :naughty:

Dokładnie. Uderz nogą i tak zrób :lol:

Jak dla mnie to możesz nawet olejem po frytkach sobie auto wysmarować - nie mój problem. Ale to nie znaczy, ze ma mi się to podobać. I tu nie ma nic co można zrozumieć, bądź nie zrozumieć. :naughty:

Opublikowano

tenor.gif?itemid=9265562

Ale macie problem..

nie pierwszy raz burza o wycieraczkę ? 

Opublikowano

E tam burza, ewentualnie grzmoty lekkie:wink:

Ale co to daje??? Jeśli i tak ją zdemontuje:grin:

A tak serio, to przecież nikt tu nie mówi, co ma zrobić, tylko wyraża swoją opinię.:hi:

Opublikowano
4 godziny temu, Hugo napisał:

Daje rade, ale powiem Ci że w porównaniu do Gtechniq G1 to...to nie ma porównania. A o trwałości nie wspomne, zwłaszcza na bocznych szybach czy tylnej w sedanie. Teściowi nałożyłem w tamtym roku jakoś w marcu to siedzi do dzisiaj jak złe, jak wczoraj nałożona (wiadomo przednia szyba w gorszym stanie), raz na czas umyte RESETem i jest super.

Opublikowano
6 godzin temu, Hugo napisał:

Gdzie można to kupić ?

Opublikowano
4 minuty temu, Dev napisał:

Gdzie można to kupić ?

Na allegro np. 

57aaf833479eaa193341cabe9527
ALLEGRO.PL

Kup glaco w kategorii Niewidzialne wycieraczki - Nadwozie - Mycie i pielęgnacja na Allegro.pl. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kliknij i kup teraz!

Opublikowano

Witam mam do wymiany gniazdo stacyjki w nemigaparts znalazłem numer 8K0 909 131 C czy ktoś mógłby mnie upewnić że to ten numer? Auto 2009r maj, sedan 2.0tdi.

Bo widziałem jeszcze stacyjki z innymi końcówkami literowymi 

Opublikowano
11 godzin temu, EdoTensei napisał:

Witam mam do wymiany gniazdo stacyjki w nemigaparts znalazłem numer 8K0 909 131 C czy ktoś mógłby mnie upewnić że to ten numer? Auto 2009r maj, sedan 2.0tdi.

Bo widziałem jeszcze stacyjki z innymi końcówkami literowymi 

Daj VIN

Opublikowano
W dniu 8.12.2019 o 13:32, Hugo napisał:

i jak efekt ? nigdy nie miałem do czynienia z tą marką i też nigdy nie aplikowałem niewidzialnej wycieraczki. jak twoje wrażenia po aplikacji ? 

Opublikowano
20 minut temu, michu10 napisał:

i jak efekt ? nigdy nie miałem do czynienia z tą marką i też nigdy nie aplikowałem niewidzialnej wycieraczki. jak twoje wrażenia po aplikacji ? 

Przeziębienie mnie dopadło, więc nie zdążyłem tego ogarnąć. Zdam relację, jak tylko to zrobię :hi:

Opublikowano
12 godzin temu, Dev napisał:

Daj VIN

WAUZZZ8K59N074731
Podaje tutaj bo chyba masz pw zablokowane :D 

Opublikowano
2 godziny temu, michu10 napisał:

Jeżeli chcesz przeznaczyć na to właśnie taki budżet to pewnie, śmiało to można nakładać. Bardzo ważne jest by przed nałożeniem przygotować szybe - przelecieć jakimś glas klinerem, po tym wyjałowić ipą i dopiero aplikacja. No i dosychanie najlepiej w suchym garażu i by przez kilka godzin zaraz po nałożeniu nie miało kontaktu z wodą.

Opublikowano
W dniu 9.12.2019 o 20:20, Dev napisał:

Daj VIN

Dev i jak tam dasz radę to sprawdzić jakoś? :)

WAUZZZ8K59N074731

Edytowane przez EdoTensei