Flyer Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 zmienial ktos zarniki w B8 ? moj kumpel ostatnio kupil nowe d3s phillips'a na allegro i zlapal zonka, bo po dobraniu sie do lamp okazalo sie, ze w prawej jest inna wtyka niz w lewej poradzil sobie lutownica, ale dziwna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 witam, Ja zmienialem u siebie oba zarniki... Nie bylo zadnych problemow, P&P weszly oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja tez wymieniłem zaraz po kupnie i wszystko bylo OK . p.s. Moze ktoras lampa byla wymieniana ciekawe czy sa jakies roznice w B8 rocznikowo ...przed 2009 i po 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 hmmm chyba dobrze patrze w Etke i wtyczki powinny byc takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 to moze faktycznie lampa byla wymieniana, ale auto nie malowane na pewno, bo sprawdzalismy dosc dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ma kto może swoją audiczke w kolorze czarny Brillant to niby podstawowy kolor ale ciekawi mnie jak to wygląda czy nie ma wstydu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmaj Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A do krakowa. Mam chyba namiar na tego gościa z Krakowa Ten gość to Marcin NAVIPOL , moze Ci zrobic instalacje i wysłac pocztą Ja mam od niego u siebie A do krakowa. Mam chyba namiar na tego gościa z Krakowa Ten gość to Marcin NAVIPOL , moze Ci zrobic instalacje i wysłac pocztą Ja mam od niego u siebie rozmawawialem z nim i nie bardzo był zainteresowany wysłaniem pocztą, bo powiedział że jeszcze trzeba przy tym porobić. Może się coś od czasu tej rozmowy zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No to do Krakowa nie masz daleko przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Takie coś wydlubalem u siebie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230374.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Panowie, mam pytanie, czy da sie ustawić podświetlenie zegarów jak świeca tylko same LED-y ? Oczywiscie jak swieci słońce to sie same włączają ale jak jest szaruwka to lipa z tym troszkę. Na pozycji zero wiadomo świeca do jazdy dziennej ale zegary sa nie podświetlony , da sie to jakoś przekodować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 u mnie w pozycji AUTO zegary zawsze się podświetlają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ale Cub nie ma AUTO ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ale Cub nie ma AUTO ;p Eeee, to golas Zapodam z innej beczki, która etka śmiga bez problemu i robi aktualizacje na Windows 7 64-bit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Panowie, mam pytanie, czy da sie ustawić podświetlenie zegarów jak świeca tylko same LED-y ? Oczywiscie jak swieci słońce to sie same włączają ale jak jest szaruwka to lipa z tym troszkę. Na pozycji zero wiadomo świeca do jazdy dziennej ale zegary sa nie podświetlony , da sie to jakoś przekodować ? Witam, o ile mnie pamiec nie myli, jest cos takiego... W tym samym module, gdzie wlaczasz lap timer i test zegarow - na samej gorze sa opcje, jak maja byc podswietlane zegary(czy ma swiecic tarcza, czy tez sama wskazowka) Nie jestem pewien, jak to sie ma przy swiatlach ustawionych na zero, ale zawsze warto sprobowac. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Gabriel to wpadnij na spota w Czwartek i weź VAG-a ps. miałes mi ustawić to przedmuchiwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 niestety... do konca listopada mnie nie bedzie. Mysle, ze jak ktos bedzie mial VAG'a, to na pewno sobie poradzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A to przedmuchiwanie gdzie sie ustawiało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 O to przedmuchiwanie chodziło ? Enable Auxiliary ventilation [5F - Information Electr.] [Coding - 07] -> Long Coding Helper -> Byte 6 Bit 1 – Set to 1 [Hidden menu] [car] [cardevicelist] [Auxiliary heating] Enable [08 - Auto HVAC] [Coding - 07] -> Long Coding Helper -> Byte 1 Bit 3 – Set to 1 Bit 4 – Set to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 tak... dokladnie o to chodzi... Kolega mnie uprzedzil... ale podał tylko dla wersji MMI 3G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Cub czabylo dzis mowic to bym Ci zapodal jedno i drugie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi